IN BANAT LA NOI ACASA REVENIM
Raspunsuri - Pagina 6
claudia74 spune:
Ela multumim pintru vot, ce asceptam cu drag
.
Laurico am avut tura scurta azi, lucru cu juma de norma numai, ma bucur ca v-ati simtit bine azi la brambureala prin Bucuresci,pai d-acu mereti cu masina sau tat pre jios, hmmmmmmm criza asta ne da de capat si noua frasul s-o duca, s-o bata slogu si puscheo rasaritu, ca e rau de tot pra-asi, io asi vini acas da nu vrea neamtu
.
Ma pregatesc sa votez elena gheorghe la eurovision semifinala in Moscova.
Ne audzim gimineata, va tzuc pra tache.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
L5845 spune:
claudia noi dan pacace, n-avem inca marsina, functionam cu metrou si cu autobuza, tramvai sau ce mai merje in directia care traba, nici nu are rost sa luam, ca faci pra drum cu ea, mai mult dacat ai merje pra gios.
Si noi votam romancuta la Euroviziune, normal ! 
Ma retrag si io la un mozi pra calculiatori, ne vigem gimineata la cafa.
Noapce buna si vise placuce, va tzuc pra tace ! 
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Yasmine spune:
Mis täbärätä ruptä, sî colac prästä pupädzä socru o cädzut dä prä scarä, shî sh-o rupt jenunchiu, asha cä omu mieu s-o dus la spital.
Îm fac shî io o scaldä shî nie vigiem mäi încolo.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
ela03 spune:
Fetelor, ma scuzati, eu nu pot sa scriu ca voi, e defect profesional, 5 ani am stat cu pixul rosu-n mana, sper ca ma-ntelegeti.
Va salut pe toate, noi am suferit din pricina scarlatinei dar acum suntem bine si ne gandim deja la vacanta.
Yasmine spune:
Shädz cumincie, cä ce shicim noi. Speräm cä shî tu prä noi.
Sara bunä fiecilor.
claudia74 spune:
Neatza buna la fiece, haidati la cafa si la povesci, sche-i mai da nou pra la voi :

luati cache un sol si haidati, merg sa duc copilu la gradinitza, mi-s mintunas napoi
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Yasmine spune:
Säm tînietz pumnii fiecilor, cä adz am o verificarie la lucru, va spun däsarä cu o iesît.
claudia74 spune:
Tiniem pumnii Corino, numai e nima pra-silea?
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
gonghy spune:
No sara buna banatzanshe draji!
Ma pramitz' si pra mine pa la voi?
Iaca fumeie draga Claudio ca m-a pus pra scris.Numa ca az' nu prea am cimp ca trebalui prin casa si ma pun de facut pilaf de orez cu ficatzei de pui....sper ca nu e careva la cura ca mi-o capat....dar cine vrea sa haleasca o servesc cu drag.
Va tzuc si fug ca-mi da fii'mea la cur cu lingura ca nu merg la treburi ![]()
cica fa mami olez si cicatzei 

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_sared?p=715bcbf606d5a31cb19718" target="_blank">Filmulete cu noi
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
claudia74 spune:
Banatanca mea spaima vampirilor no binie ai vinit pra la noi, ce imbratisam cu drag si nu ce mai lasam sa pleschi d-aischi, ma da vezi ca nu se vede filmuletul cu Maya si tare mi-era dor sa o vaz pe printesa mica si scumpa.
Du-ce fa la fata ficatzei cu orez ca altfel iti vineteste curu cu lingura da lemn
, sa mai vii cu noi la givan da? ce tzucam.
Lauro,Corino pra unge umblati azi, sunceci binie,sanatoase, voioase,voinice?
Alino sche mai fac copiii la scoala, dar cei de acasa? 
Ela (Claudia) banatanca draga nu te necaji cu Robi ca e bolnavior, ca trece si asta si noi am facut bolile copilariei, las ca trece si acusi ne vigem in parc la Cimisoara cu copiii cand vinim si noi, Andi ma tot intreaba de Robi teu, il vege in molaraiele facute in parc asta vara
.
No fiecele haidati la givan.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna