Condica Salajencelor [91]
Raspunsuri - Pagina 4
silvana_salajan spune:
Noi amu am ajuns acasa, abia l-am despachetat pe Alex si i-am pus un eferalgan, o adormit saracu pe drum amu s-o trezit, sper sa nu fie marait mai incolo. I-am pus si comprese pe picioruse, vaaai Bia, oare de ce nu m-am interesat, schema de vaccinare s-o schimbat intr-adevar pana la 1 an nu mai face altul
De stiam, il mai amanam cu o luna.
I-am si zis asistentei cand mi- zis ca pana la un an nu mai face altele. O ras cica ce bine ca nu v-am zis.
Amu asta e. Sper sa nu faca tare urat.
is cu puiu marait.Dulciuri
livya spune:
vai saracutu de el ,si mie mi groaza ca peste doua saptamini mergem si noi la vaccin,si totdeauna face febra si e foarte agitat mihaita al meu,vreo doua zile e tot asa.
livya spune:
am uitat sa spun ca noi acum suntem in italia..nu acasa.
asa as veni acasa amuuuuuu..numa ca sotu nu vrea sa stea singur.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui livya am uitat sa spun ca noi acum suntem in italia..nu acasa. asa as veni acasa amuuuuuu..numa ca sotu nu vrea sa stea singur. |
lasa ca veniti la vara
.mai baga 3-4 mesaje ca sa scapi de moderare.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Noi amu am ajuns acasa, abia l-am despachetat pe Alex si i-am pus un eferalgan, o adormit saracu pe drum amu s-o trezit, sper sa nu fie marait mai incolo. I-am pus si comprese pe picioruse, vaaai Bia, oare de ce nu m-am interesat, schema de vaccinare s-o schimbat intr-adevar pana la 1 an nu mai face altul De stiam, il mai amanam cu o luna. I-am si zis asistentei cand mi- zis ca pana la un an nu mai face altele. O ras cica ce bine ca nu v-am zis. Amu asta e. Sper sa nu faca tare urat. is cu puiu marait.Dulciuri |
tzuc apasat micul vaccinat

.
dianalaura spune:
da de ce nu intrebi Oti, ca iti spuneam eu ca la 2, la 4 , la 6 luni si appoi la 1 an si iar la 1 an si o luna. multi pupici pt Alex.
A, livia, esti in italia...chiar ma gandeam ce vaccin ii faci lui mihaita la 10-11 luni!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi