Condica Salajencelor [91]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor cum sunt bb-ici[alex si casia] dupa vaccin?
ia la raport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

buna dragelor ,am ajuns si eu pe la voi,bine v-am gasit pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Noi amu am ajuns acasa, abia l-am despachetat pe Alex si i-am pus un eferalgan, o adormit saracu pe drum amu s-o trezit, sper sa nu fie marait mai incolo. I-am pus si comprese pe picioruse, vaaai Bia, oare de ce nu m-am interesat, schema de vaccinare s-o schimbat intr-adevar pana la 1 an nu mai face altul De stiam, il mai amanam cu o luna. I-am si zis asistentei cand mi- zis ca pana la un an nu mai face altele. O ras cica ce bine ca nu v-am zis. Amu asta e. Sper sa nu faca tare urat. is cu puiu marait.Dulciuri

Mergi la inceput

vai saracutu de el ,si mie mi groaza ca peste doua saptamini mergem si noi la vaccin,si totdeauna face febra si e foarte agitat mihaita al meu,vreo doua zile e tot asa.

Mergi la inceput

am uitat sa spun ca noi acum suntem in italia..nu acasa.asa as veni acasa amuuuuuu..numa ca sotu nu vrea sa stea singur.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui livya

am uitat sa spun ca noi acum suntem in italia..nu acasa.asa as veni acasa amuuuuuu..numa ca sotu nu vrea sa stea singur.

lasa ca veniti la vara.
mai baga 3-4 mesaje ca sa scapi de moderare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Noi amu am ajuns acasa, abia l-am despachetat pe Alex si i-am pus un eferalgan, o adormit saracu pe drum amu s-o trezit, sper sa nu fie marait mai incolo. I-am pus si comprese pe picioruse, vaaai Bia, oare de ce nu m-am interesat, schema de vaccinare s-o schimbat intr-adevar pana la 1 an nu mai face altul De stiam, il mai amanam cu o luna. I-am si zis asistentei cand mi- zis ca pana la un an nu mai face altele. O ras cica ce bine ca nu v-am zis. Amu asta e. Sper sa nu faca tare urat.
is cu puiu marait.

Dulciuri

tzuc apasat micul vaccinat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

da de ce nu intrebi Oti, ca iti spuneam eu ca la 2, la 4 , la 6 luni si appoi la 1 an si iar la 1 an si o luna. multi pupici pt Alex.
A, livia, esti in italia...chiar ma gandeam ce vaccin ii faci lui mihaita la 10-11 luni!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

buna !da aici asa fac vaccinurile,total invers lunile ca la noi...

Mergi la inceput

da bimi,abia astept sa treaca odata lunile astea sa vina augustu...sunteti careva ?

Mergi la inceput