Condica Salajencelor [91]
Raspunsuri - Pagina 3
dianalaura spune:
Si eu vreau o cafea mare mare! sa nu aud de cremes, ca is la dieta! Fie vorba intre noi, ieri am trisat, ca baui si capucino si cola.
Livia, bine ai venit. Eu sunt Diana si am un neastamparat de pui care face 2 ani peste 2 saptamani.
No tu fete, sa va spui. Dupa ce am plecat de la Unicum (eu am fost prima care a parasit nava, ca Stefan nu mai avea rabdare, si nici eu nervi sa tot umblu prin tot localul dupa el), zic hai sa ma duc pe jos pana in bradet la mama, ca asa fu intelegerea cu al meu coleg, ca ne ia de acolo. Dar vazand ca e deja 7 trecut, m-am gandit sa il sun, sa vad e unde e. Si cica: pai imediat ajung in bradet. No bine dara, atunci hai dupa noi cu masina. si uite asa am mers in brade, am luat-o si pe mama si pe tata si am plecat la tara, la bunicu. tata a probat ceva pompa pt scos apa, eu mi-am adus cartofi si oua...Stefan a bagat o tura de fotbal prin curte si o tura de plimbare prin gradina, a fost super incantat de puisorii abia iesiti din ou, si i-a luat mama in mana si Stefan a vrut neaparat sa ii pupe...si uite asa...pana am venit in zalau, pana am ajuns acasa de la mama...s-a facut 10.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
mihaela_specht spune:
livya bine ai venit .
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Bine, mai fac o incercare, poate va momesc cu un cremes, un cola rece si un poc de tzigari |
'neata!!!!!!!!
oti
,multam de tratatie.e bun rau cremesu
.mai vreau o bucatoaie,se poate?
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura Livia, bine ai venit. Eu sunt Diana si am un neastamparat de pui care face 2 ani peste 2 saptamani. |
deci fata, Stefan e un dulcic
si un scumpic
.nu e neastamparat de loc, e doar curios si ieiri chiar a fost cuminte.ce vrei draga sa faca un copil de 2 ani? sa stea lipit de scaun 2 ceasuri? e chiar cuminte puiul tau.nu a facut prosti ,nu a devastat localul, doar l-a explorat.e dulcic rau
.fataaaaaaaaaaaa,tu esti de bai
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_specht livya bine ai venit . |
soro da si tu o guma nemteasca su neste fursecuri la punga, ce pana mea.zgarcita mai esti
dianalaura spune:
bia, eu stiu de mult ca nu is bine cu capu, doar altfel nu intram in gascha 

diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura bia, eu stiu de mult ca nu is bine cu capu, doar altfel nu intram in gascha ![]() ![]() |

mikiriki spune:
Bia, dau eu www.finjablog.de/wp-content/uploads/2007/04/cookies.JPG" target="_blank">biscuitii
. Miha-ha, aduce laptele
Miki
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mikiriki Bia, dau eu www.finjablog.de/wp-content/uploads/2007/04/cookies.JPG" target="_blank">biscuitii Miki |
miki,buni biscuiti.mai vrem, mai vrem.
multumesc de tratatie.
mikiriki spune:
Nu mai am acum
. Mai tarziu dupa ce vin de la shopping. Poate gasesc ceva bun in Köln ![]()
Miha-ha, invitatia mai e valabila, daca ai timp 
Miki