Bunele maniere... in parc
Raspunsuri - Pagina 4
fritz spune:
Fetelor, am si eu o intrebare si sper sa nu ma aleg cu capul spart...Cand sunteti in parc sau intr-un loc public si pe copilas il trece pipi tare-tare, ce faceti? Bineinteles ca in preajma nu este nici o toaleta, copilul nu poate tine pana acasa, etc. Eu trebuie sa recunosc ca m-am retras intr-un loc putin circulat si ne-am facut treaba...Cealalta solutie era sa o las sa faca pe ea si pe langa faptul ca ne alegeam cu hainele ude, oricum udam si pamantul... In rest am prostul obicei sa ma preocup mai mult de ceilalti, sa nu deranjez, iar multora din jur putin le pasa. Dar asta imi este felul. O zi buna va doresc!
raluk_psk spune:
hai totusi sa fim serioase fritz..una e sa vezi un mosneag beat la radacina unui copac cu aia in mana si una e sa vezi un copil mic..nu vad o problema in asta..
eu am insa o alta nelamurire..eram in parc si in timp ce mergeam cu David (pe jos- are 10 luni) o fetita de vreo 3-4 ani si-a bagat capul sub carutul nostru si a scos mingea pe care o aveam acolo..mama evident nu a observat ca dupa aceea sa-i spuna doar sa duca mingea inapoi..s-a intamplat si a doua oara si dupa aia nu voia sa ne-o mai dea..ok..cum as fi procedat eu: as fi luat-o deoparte si i-as fi explicat ca nu e frumos sa iei lucrul altuia fara sa-ti ceri voie, ca e al baiatului si trebuie sa o dam inapoi, etc. Reactia ei: "lasa draga ca-ti ia mama minge.." putina educatie nu strica chiar daca e copil si mai ales daca are 3-4 ani si intelege..voi ce parere aveti de asta?
http://tanaramamica.wordpress.com/
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fritz Fetelor, am si eu o intrebare si sper sa nu ma aleg cu capul spart...Cand sunteti in parc sau intr-un loc public si pe copilas il trece pipi tare-tare, ce faceti? Bineinteles ca in preajma nu este nici o toaleta, copilul nu poate tine pana acasa, etc. Eu trebuie sa recunosc ca m-am retras intr-un loc putin circulat si ne-am facut treaba...Cealalta solutie era sa o las sa faca pe ea si pe langa faptul ca ne alegeam cu hainele ude, oricum udam si pamantul... In rest am prostul obicei sa ma preocup mai mult de ceilalti, sa nu deranjez, iar multora din jur putin le pasa. Dar asta imi este felul. O zi buna va doresc! |
Fritz, ce varsta are fetita?
Te intreb pt. ca stiu ca multi parinti renunta la scutece devreme (1-1,5 ani)_in timp ce altii nici nu vor sa auda pana la 3 ani.Poate ca inca mai are nevoie..
Chiar nu exista nici o toaleta publica?Nici macar a unui restaurant/terasa din sau de langa parc?Poate o olita in masina ar fi solutia ?
Edit:Raluk...mie nu prea mi se pare ok...Acum ca si caz de maxima urgenta ...il inteleg totusi.La fel cum nu mise pare DELOC normal sa vad copilasi dezbracati pe plaja sau la piscina.Din mai multe motive..
anca_a spune:
[
citat din mesajul lui lara_c Poate o olita in masina ar fi solutia ? |
Vai Lara, dar cum poti sa propui asa ceva?????? Si de unde robinet sa se spele pe maini???????????
Somnul ratiunii naste monstri.
blackpanterro spune:
Fritz, Aidan a facut pipi afara in tufe de nenumarate ori. Lipsa mare niciodata dar pipi cum am zis. Cand mergem pe autostrada, daca il trece mereu oprim la rest stop si face, la toaletele de pe autostrada nu l-as duce niciodata, sunt atat de imputite ca ma apuca hepatita numai gandindu-ma la ele.
Apoi daca ne plimbam pe camp nu sunt toalete in jur, la fel si la padure. In magazine si alte locuri inauntru, evident mergem la WC.
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
trischa spune:
Fetita mea are 2,5 ani,la scutec am renuntat de 3 saptamani.
Ei,cand copila mea spune ca ,,vine pipi,, in secunda urmatoare sunt in primul boschet sau margine de drum.daca face caca il iau cu punguta si-l duc la gunoi.
Nu vad alta metoda.
blackpanterro spune:
Sa cari olita dupa tine la locul de joaca e cam aiurea, daca mai vrei sa te plimbi putin dupa joaca nu poti ca trebuie sa duci olita acasa sau poti sa cari pipi/kk dupa tine plus ca olitele nu sunt mici ca pe vremuri, sunt mari si incomod de carat.
Noi luam cu noi un capac special,mai mic, de toaleta pe care il punem mereu peste capacele din toaletele publice de la magazine.Pe capacul mare nu se poate pune Aidan ca e prea mare si nu vreau sa cada inauntru.
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
fritz spune:
Problema cu pipi o am in perioada asta cu fetita cea mica, are 3 ani jumate, deci nu se mai pune problema de pampers, cel putin ziua...Ideea este ca ea spune f. tarziu ca face pipi, fiind la joaca nu se gandeste inca sa ma anunte mai devreme ca nu mai poate sa il tina. Cand spune deja in cateva secunde daca nu gasesc un loc ferit, i-a dat drumul. Iar varianta cu restaurantele la noi este cam ultima...De ex. la Mc trebuie sa ai bon de casa, pe care scrie un cod cu care poti intra la baie. Au fost situatii in care am avut si noroc cu toaletele din restaurante, localuri, etc, dar eu ma refeream in general la plimbari prin parc, locuri de joaca unde chiar nu exista alta solutie. Pana acum nu m-a tras nimeni de maneca, dar de fiecare data cand am facut-o mi-a tremurat inima...daca vine cineva si zice ceva...eu ce pot sa zic?
raluk_psk spune:
Edit:Raluk...mie nu prea mi se pare ok...Acum ca si caz de maxima urgenta ...il inteleg totusi.La fel cum nu mise pare DELOC normal sa vad copilasi dezbracati pe plaja sau la piscina.Din mai multe motive.. |
nu inteleg care e problema copilasilor dezbracati pe plaja? n-ai auzit expresia: "te joci cu p...a-n nisip?" poti sa-i dai ce-i drept un slip dar cu toate astea nu ma deranjeaza daca sunt goi..nu cred ca am vazut vreun copilas imbracat la mare.. ce fel de motive? morale sau igienice?
http://tanaramamica.wordpress.com/
trischa spune:
O Fritz, ca ma ia cu palpitatii,cum sa-ti fie jena ca un copil mic a facut un pipi la boschet?????sau cum sa-i impui unui copil ,,sa tina,,pana cand gasesti o toaleta?
Parerea mea e sa nu te mai stressezi si sa mergi linistita la plimbare cu fetita