Bunele maniere... in parc

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ah, dati cu rosii in mine !!! Cat m-am mai chinuit sa-l ajut pe Vladi ( cu o evolutie psihomotrica lenta) sa urce pe tobogan prin fata .... asa cum fac si ceilalti copii Aproape ca ne reuseste Desigur, respectand si pe ceilalti participanti la joc.

Si mai invatam si altele! Comentarii ??

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Si in plumbuita sunt, dar care e legatura?

ai tu ceva afaceri in plumbuita ca prea faci reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

ai tu ceva afaceri in plumbuita ca prea faci reclama

da, Guestus, rup bilete la intrare Culmea este ca e parcul cel mai apropiat de unde stau dar cel mai putin frecventat de noi...

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pai da..continua cu reclama...si te vad peste 1 luna ca apari aici si te plingi cit de inghesuita esti tu in plumbuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Ankalaura,in spiritul celor spuse de tine una proaspata:ieri dupa-amiaza treceam prin parc si aud urmatoare replica spusa de o bunica de pe banca unei mamici cu caruciorul:ce copil frumos,cu cine seamana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Ankalaura,in spiritul celor spuse de tine una proaspata:ieri dupa-amiaza treceam prin parc si aud urmatoare replica spusa de o bunica de pe banca unei mamici cu caruciorul:ce copil frumos,cu cine seamana?

La mine a fost si mai clara aluzia: "Vai ce fetita frumoasa, cred ca seamana cu taticul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorikay

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

La mine a fost si mai clara aluzia: "Vai ce fetita frumoasa, cred ca seamana cu taticul!"

Cand eram mica si ma intreba lumea celebra fraza 'tu nu esti intamplator, fata lui X?'- imi placea la nebunie sa spun ca da, dar eu speram sa nu fie intamplator....
Asa si cu bunicile astea...Nu cred ca faceau aluzii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu nu am afaceri cu cai, cu nimic, v-am spus ca sa va duceti cu cei mici si sa va destindeti si voi. Sunt superbi poneii si celor mici le face mare placere sa calareasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula2003

Eu nu am afaceri cu cai, cu nimic, v-am spus ca sa va duceti cu cei mici si sa va destindeti si voi. Sunt superbi poneii si celor mici le face mare placere sa calareasca.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1

Mai ales ca e "ieftin ca braga". Doar 10 lei pentru 5 minute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:

Pai probabil un subcapitol nou sau chiar doua:"Bunele maniere cand stam la coada la ponei " si ,respectiv,"Bunele maniere in timpul plimbatului pe ponei".

Mergi la inceput