Rahova sau apropiere (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Alinutza si eu sunt tare pofticioasa, numai in post ce ma mai abtin in rest...daca e vorba sa zic ca fac dieta...nu pot...la pranz renunt asa ca te inteleg...doar glumeam...
vio , ma bucur ca merge bine la pian

cat despre mandria mea vis a vis de diploma de lider...nu e decat o continua mirare...eu asa cum va aduceti aminte ma asteptam ca alex sa nu poata face fata si iata ca el e primul in cele 2 clase de anul 2...imi e rusine ca am gandit asa de copilul meu asa ca acum il laud si eu

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alina, lasa ca e bine ca-l inveti cu rece. Eu daca i-as da Mariei ceva direct din frigider m-ar linsa sotul. Eterna lui replica e: "Stai tu cu ea acasa si te chinui daca se imbolnaveste?" Na, mai zi ceva. Dar il inteleg si pe el.
Vio, multumim de intrebare! Maria face bine, scoate perla dupa perla si-mi pare rau ca nu reusesc sa le tin minte pe toate. Oricum nu mai prididesc cu notatul lor. In ultimele zile a comis-o aproape non-stop.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Lexi,pai sa notezi ce se uita
si sa ne spui si noua sa ne bucuram
Monica,mai lauada-ti si tu copii ca ai de ce!
noi am fost in parc si ne-am intalnit cu Oana si Maria si Sara...
a crescut Sara e o dulceata si seaman cu Maria ca doua picaturi de apa ,amandoua sunt niste scumpe +mami care a mai slabit
pe urma a venit si Andreea cu Tudor,un scumpic si cu ilinca care e mica,mica si frumoasa foc
Tudor invata sa mearga cu rolele
noi am papat si cat am pregatit eu Mihnea a lucrat la romana,ca acum invata cum se scrie "sa" si "sau" legat si dezlegat,intr-un,intr-o,dintr-un ,dintr-o si m inainte de p si b aaa si cand se scrie i din i in interiorul cuvintelor
le mai ameteste el, dar in mare se descurca...ce o face la test,nu stiu ca daca nu e atent se duce tot!

maine mergem la karate si suntem f incantati amandoi...am trecut si eu sa ma vedeti cand o sa dau examen de centura

va pup

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

vio ce frumos ca v-ati intalnit cu fetele in parc, sa le pupi si din partea mea cand le mai vezi
cu siguranta o sa se descurce f bine mihnutul

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Monica, pt. liderul Alex! Sa o tina tot asa!
Pe Dani l-am trimis la dr. ieri, a fost racit si a ramas cu o tuse care nu-i mai trece, plus ca se trezea dimineata cu ochiul drept lipit. I-a dat tratament pt tuse, pt. gat (avea gatul inflamat si rosu) si pt. conjunctivita. Asa ca ieri si azi e acasa. Cum se lipesc toate bubele rele de copilul asta, nu reusesc sa-mi dau seama.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

rahovistele si multumesc ca sunteti alaturi de noi

vicky, sanatate multa lui Dani
si noi azi avem control de rutina pentru astm...o data la 2 luni mergem...si diseara party la ruxi la gradi
va pup sa aveti un we minunat

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Puteti sa imi recomandati o cosmeticiana in zona? Eventual un cabinet de cosmetica? Multumesc frumos!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

am fost la dr ne-a mai redus din "medicatie" adica din spray-ul pentru astm...a zis ca el e bucuros ca timp de 1 an de cand suntem la el si de cand a fost practic prima criza nu a mai facut nici o criza si ca asta urmarim...astea...cica raceli, gripe, viroze...tuse si otite...n-avem cum sa le sarim sa speram ca ne mai imunizam si noi si o sa fie mai bine...Doamne ajuta!

simona eu habar nu am...sa zca fetele vicky, vio, andreap...ele stiu...

gata, fugim la petrecere...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Simona, eu am coafor la parterul blocului, mai cobor cand imi este lene sa ma fac cu epilatorul. Nu pot spune ca e buna sau nu cosmeticiana, e tinerica, dar eu sunt multumita. Depinde de gusturile si pretentiile fiecareia.
Monica, asta da veste buna, ma bucur ca Ruxita se simte bine!
si o zi placuta.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

va fetelor sa aveti un we fain

multumim vicky, voi cum mai sunteti? merge bine tratamentul la dani?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput