Prietenie la plesneala- Perle de barbati cuminti

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

anca da ce ai cu noi mama draga de ne chinuii asa cu diacriticili alea...imi ia juma de ora de citesc un rand...
bey...al meu e cuminte nu pleaca fara sa zica, vine repede si degraba la femeie acasa, face curat, ma ajuta...deci e cuminte...dar mintea o are cat ala de 3 ani...si asta ma omoara...si acum sunt intr-o dilema...cand va aparea bb oare se va maturiza? si cum va fi cand va fi matur? o fi bun, o fi rau? dar daca nu o sa-mi convina o sa-l pun sa fie ca la inceput

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

Hello!

Ce faceti fetelor? Eu azi-noapte am suferit de insomnie "cronica", am stat cu ochii pe pereti si l-am mangaiat si pupacit pe Andrei... Pana la urma, pe la 3 am deschis tivi-ul si-am gasit "Mizerabilii" pe Prima. Fain filmul...
Da' n-a mai fost chip s-adorm. Acum am bagat o cana cu 2 plicuri de ness 4 in 1, de la Doncafe, sper sa-mi treaca amorteala.
Si-am gasit la "Timisoara" ceva fain, asa c-am furat, sa v-arat si voua, sigur c-o sa va placa.

Poftiti la www.youtube.com/watch?v=0UE3CNu_rtY&feature=related" target="_blank"> dans!

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

foarte tare!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am modificat testul ,cititi ca e super

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Un barbat si o femeie care nu se cunosteau imparteau acelasi compartiment intr-un vagon de dormit. Dupa ce au trecut peste momentul initial de stânjeneala, s-au intins sa doarma, el pe patul de deasupra, ea pe cel inferior. In mijlocul noptii, barbatul se inclina in lateralul patului, o trezeste pe femeie si-i spune:
- Imi cer scuze ca va deranjez, insa imi e foarte frig. Ati putea sa-mi dati va rog inca o patura? Femeie se inclina si ea in lateralul patului si, uitându-se in sus spre el, ii face cu ochiul si ii spune:
- Am o idee mai buna, ce-ati zice daca numai pentru noaptea asta ne-am considera casatoriti? Barbatul, incântat, e de acord, dupa care femeia ii spune:
- Ia-ti singur o patura, trântor imputit ce esti!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

Delphi, pentru gat si voce, poti face un shake din lapte cu un galbenus de ou crud si doua lingurite de miere. Face minuni! Doua pe zi (dimi si seara) cateva zile si-ti trece gatul. Fa-te bine!

(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Citat:

Poftiti la www.youtube.com/watch?v=0UE3CNu_rtY&feature=related" target="_blank"> dans!

(Vrajitorul din Oz)

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Imediat incep si eu daca intra si clienti in joc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Merge cineva la Herculane?
Ne gasiti acolo pentru vreo 10 zile...

Maine plecam, de dimineata. Asa ca, pana ne intoarcem acasa, nu cred ca voi mai avea acces la net.

(Vrajitorul din Oz)

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

La biserica, preotul se întâlneste cu un tânar enorias: - Ce te aduce la biserica, Ioane? - Iaca, am venit sa ma spovedesc. - Nu-i nevoie, ti-am citit blogul...

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

La biserica, preotul se întâlneste cu un tânar enorias: - Ce te aduce la biserica, Ioane? - Iaca, am venit sa ma spovedesc. - Nu-i nevoie, ti-am citit blogul...

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:

Delphi, pentru gat si voce, poti face un shake din lapte cu un galbenus de ou crud si doua lingurite de miere. Face minuni! Doua pe zi (dimi si seara) cateva zile si-ti trece gatul. Fa-te bine!

asa mi-a zis si mama sa fac dar nu pot bea...si apoi mai e urmatoarea faza: lapte se este la magazin, oua nu mai am ca le-am dat. mai am doar 2 si la alea nu atentez nici in cazuri de forta majora, iar miere o bea max cu
si apoi cine imi hatzana mie shake-ul ala? ca eu vreau asa cum face la tembelizor flacaii aia mumosii si musculosii

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Citat:

asa mi-a zis si mama sa fac dar nu pot bea...si apoi mai e urmatoarea faza: lapte se este la magazin, oua nu mai am ca le-am dat. mai am doar 2 si la alea nu atentez nici in cazuri de forta majora, iar miere o bea max cu
si apoi cine imi hatzana mie shake-ul ala? ca eu vreau asa cum face la tembelizor flacaii aia mumosii si musculosii

poze, Just Me
ambitioasa

Vin eu si ti-l fac! Lapte-ti dau de unde-a beut Andrei vreo 2 ani, oua - am doua de rezerva, ca si-asa se strica nefolosite, iar de miere se poate lipsi Max, macar o data....

(Vrajitorul din Oz)

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput