Bulgaria- impresii, drum, hoteluri, statiuni(13)
Raspunsuri - Pagina 21
mama lia spune:
de pe 14 iunie am si eu bilete la Kaliakra Superior. abia astept...
cu banii cum ati facut??? e mai avantajos sa iei leva din tara??? sau ati schimbat direct in Albena???
Caprioara spune:
Helau,
Atat m-am sucit si rasucit, dar pana la urma se pare ca nu sunt locuri in perioada asta (4-8 iunie) decat in Albena, la Hotel Laguna Beach. Asa ca, probabil acolo vom merge acum .
Care ati fost pe acolo, ce impresie v-a lasat?
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
acica spune:
Buna, am citit selectiv impresiile voastre si as avea si eu o rugaminte la cele care au fost sau au auzit despre hotelul FLAMINGO GRAND ALBENA si daca aveti cumva sejurul incepand cu data de 21 IUNIE, pt ca nu as dori sa calatorim singuri prin Bulgaria ( avand in vedere ca eu voi conduce intrucat sotul are permis numai de cateva luni).
Eu am 2 copii si vreau sa va mai intreb daca pot folosi cosuletul pt bebe sau imi trebuie scaun de masina ? (bebe are 9 Kg la cele 10 luni ale sale iar cosuletul este pana la 13 Kg, iar cel mare are aproape 8 ani).
Va multumesc ...... si concedii placute tuturor.
Caprioara spune:
Ana Maria, ai pm. Da, cu AI de la BalkanTravel.
pup you,
poze
clauclau spune:
Buna seara, si eu am rezervat tot la Laguna Beach, in sistem AI. CAre sunt impresiile despre hotel, plaja, apa? Eu am doi copilasi, unul de un anisor, unul de 7 si vreau ceva linistit , comod si frumos. O fi ok acolo?
Pup si multumesc anticipat de raspunsuri.
Caprioara spune:
Clauclau, cand plecati? Noi plecam la Laguna Beach saptamana asta, de joi pana luni, 4 nopti. O sa scriu impresiile la intoarcere.
pup you,
poze
clauclau spune:
Caprioara, noi plecam in a doua parte a lui iulie, cam pe 25. Abia astept impresii de la tine si poze.
Sejur minunat sa aveti.