Bulgaria- impresii, drum, hoteluri, statiuni(13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Si eu vreau sa plec in august in Const. si Elena. Voi cand mergeti?
Despre Azalia nu stiu ce sa spun fiindca n-am stat acolo. Ultima oara am fost acum 2 ani. Statiunea este mica si linistita, nu este la fel de ingrijita cum sunt Albena si Nisipurile, plaja nu e mare, dar si preturile sunt mai mici decat in celelalte statiuni. Noi am fost incantati, noi aveam la hotel doar micul dejun, in rest ne descurcam cu mancarea, si vreau sa spun ca am gasit fara probleme terase. Seara ne plimbam in bazar si prin statiune, mergeam la terasa. Cred ca este pe langa Albena, cam cum este Eforie pe langa Mamaia. Respectand, evident, proportiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Am vrut sa plec acum pe 4 iunie 4 nopti la Kaliakra Albena si nu mai sunt locuri . Asa ca probabil vom alege Gergana in loc. Acum cica nu mai e la un loc cu Mura, e separat, doar corpul renovat. Luni dimineatza trebuie sa fac rezervarea, asa ca trebuie sa ma decid.

Asa ca va rog frumoooos sa imi povestiti si mie, care ati fost la Hotel Gergana in Albena, ati fost multumite? Are piscina interioara sau nu? Pat de bb iti dau (gratis sau costa)? Animatia pentru copii cum e? Mancarea? Parcarea? Camera (as lua vedere la parc si ma intereseaza daca e ok si cu vederea)?Una peste alta, merita sa dau banii au ba?

Multam anticipat.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Caprioara, noi am fost acum doi ani la Gergana, cel mic avea 5 ani. Am avut camera cu vedere la mare( i-am dat ceva receptionerei, si ne-a dat o camera super, cand tineam usa deschisa la balcon, auzeam din pat valurile marii.....super relaxant).
Camera destul de mare, avea un pat matrimonial, si un extrabed( era o canapea extensibila, pe care puteam dormi si eu cu copilul).
Se facea curatenie la 2 zile in camera, mancarea foarte buna,aveai de unde alege, la micul dejun se tot repeta alimentele( dar este valabil pentru toate hotelurile).in spatele hotelului, adica chiar pe plaja, erau vreo 2-3 leagane pt. copii( cam putine, ce-i drept). Noi am fost foarte multumiti. Daca te mai pot ajuta cu alte detalii, cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Caprioara, in primul rand vreau sa-ti multumesc foarte mult pentru ajutorul si incurajarile pe care mi le-ai dat in legatura cu Sol Nessebar Palace.
Eu am fost anul trecut la Gergana si vreau sa-ti spun un singur lucru:odata ce ai vazut Sol Nessebar Palace, la Gergana nu te va impresiona mai nimic.
Dar hai sa nu te descurajez de tot.
Puncte forte:
1.Plaja maaaaare, lata si curata(comparativ cu Nessebar e mult mai buna)
2. Apa este foarte mica pe o distanta mare, deci e ideala pentru copii.
3. Liniste cat cuprinde.
4. Mancare relativ buna.Chiar buna.
5. Curatenie in camere, mobiler nou, totul ok, dar sa iei cu vedere la mare.
6.Ai unde sa te plimbi in statiune:sunt biciclete cu pedale si electrice, luna parc, etc.
Puncte slabe:
1. Animatia
2.Nu au piscina interioara
3.Piscinele exterioare(de copii si de adulti) nu sunt impresionante si a fost o zi cand nu le-au curatat.
Per total, pentru cateva zile de odihna merita sa mergi, dar cu conditia sa nu compari cu Sol Nessebar Palace, deoarece acest hotel are alt aer(nu prea modern)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_70 spune:

Mii de scuze pentru perioada lunga de tacere. In 13 ani de munca am avut dreptul numai la 2 concedii de 10 zile fiecare. Acum trebuie sa las totul in ordine si am cam facut noaptea zi (de parca as emigra in Bulgaria nu ca as lipsi 10 zile). M-am hotarat! Il dau in judecata. Glumesc.
Eunice, am tot cautat fotografia cu barul in cauza, dar nu am mai gasit-o.
Locul pe care eu il propun pentru intalnire este http://www.holidaycheck.com/fullscreen.php?ch=ub&id=1156496468&bildMotiv=&ebene=hid in piscina din fata hotelului Marina Beach. Ora fiind fixata sper sa nu ne incretim cautandu-ne. Avantajul este ca sunt putini romani si noi suntem un pic mai galagiosi. .
Costum de baie? Greu de spus. Sunt la cura, am probleme in gasirea unui sutien care sa suporte sarcini mari dar am sa fac tot posibilul sa fie galben sau orange.
Roxana, nu mai stiu numarul de telefon. Era al doilea de pe vechilu site. Am vorbit in engleza si vocea de la capatul firului nu a fost deloc expeditiva sau nepoliticoasa (eu am sunat de pe orange si atat m-a tinut la palavre ca am platit....).
In concluzie.
5 iulie, ora 17, piscina Marina Beach, tunsa foarte scurt (nu m-am hotarat ce culoare), mica (1.57m), costum 2 piese posibil galben sau orange si baietel minion (98 cm) superb .
Un sfarsit de saptamana superb.

Mergi la inceput

Yuppy, .

Caramel, . Ma faci sa reconsider si sa merg tot la Nessebar si pentru astea 4 noptzi . Nu ma gandesc decat ca ma ia barbatul la alergat daca e asa diferentza intre Gergana si Sol Palace Nessebar. Dar vroiam ceva mai aproape de casa... La Nisipuri o fi vreun hotel comparabil?

In lumina noilor descoperiri, reformulez intrebarea :

Ce hotel imi recomandati pentru mama, tata, cupil 7 ani si bb 11 luni, in Nisipuri? Sa nu fie departe de plaja, sa aiba si facilitati bb si cupil 7 ani, papa bun, camera spatioasa, etc .

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Tot io . Ma dor ochii de atata cautat hoteluri .

Miramar Obzor cum este? Merita? In Obzor se mai plateste taxa de statiune? Sau parcarea la hotel?

Dar Arabela din Nisipuri?

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Caprioara,

Ma bag sa iti raspund din solidaritate fata de metoda ta de cautare. Si eu sunt la fel cand mi se "arata" ca voi pleca undeva cateva zile. Rascolesc netul...plus ca am ajuns ca-mi salvez multe din destinatiile despre care citesc aici pe forum si citesc si despre ele destul ca sa fiu pregatita, just in case. Desi nu am nici timpul nici bugetul sa o tin in mini-concedii repetate.

Una peste alta o prietena de a mea in care am incredere a fost la Arabella in Nisipuri, 2 ani la rand si garantat va veti simti bine. L-am vizitat si eu in mai si l-au imbunatatit vizibil. Personal as baga mana in foc si pentru Bolero, fac ambele parte din acelasi lant bulgaresc Griffid, foste hoteluri Riu. Am vazut insa ca prin exceptie se intampla dezamagiri si la hotelurile recomandate, asa ca imi las o rezerva.

Noi weekendul viitor plecam in Balchik, ca sa mai schimbam statiunea si sa mai ocolim sistemul all-inclusive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

Tot io . Ma dor ochii de atata cautat hoteluri .

Miramar Obzor cum este? Merita? In Obzor se mai plateste taxa de statiune? Sau parcarea la hotel?

Dar Arabela din Nisipuri?

pup you all,

poze

La Miramar cred ca e bine . Din review-urile romanesti pe care le-am citit cred ca e foarte ok.
Au si site: http://miramar-bg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexandra

Si eu vreau sa plec in august in Const. si Elena. Voi cand mergeti?
Despre Azalia nu stiu ce sa spun fiindca n-am stat acolo. Ultima oara am fost acum 2 ani.

Noi mergem din 6 august. Aveam nevoie de ceva mai multe info. despre statiune dar vad ca n-am noroc.

Mergi la inceput