Cluj rulz! - cap.91

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mariana mi-au placut la nebunie Lake of Tears

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfita73 spune:

Buna,
Va multumesc pentru raspuns.Fabiola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Citat:
citat din mesajul lui carrie

Mariana mi-au placut la nebunie Lake of Tears

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
CRACIUNITELE SCUMPE

www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mie melodia asta mi-a deschis doar apetitul de ascultat Lake...

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

In primul rand Cristiana 'LA MULTI ANI' Sofiei sa aiba sanatate si sa-i fie viata senina.

Multumesc fetelor de informatii , am aruncat un ochi pe site si intr-adevar arata profi, cu un RMN cred ca ma rezolv sa vad cum fac cu trimiterea de la doctor, ca ma gandesc ca nu mi-l fac doar ca asa mi s-a nazarit mie. Multu si pentru ginecologi, eu recunosc raman fidela lui Todea pana cand unu din noi merge in lumea celor drepti, l-am nascut cu el pe Vlad si mi-a placut cum am fost tratata si la vremea aceea i-a permis si sotului sa asiste la nastere. Culmea ca din cate paciente are si-a amintit de mine. Doar ca ecograful lui nu imi pare asa de performant. Binenteles ca in cazuri extreme apelez si la second opinion, sper sa nu fie cazul.

Asa ce mai vroiam, Stanca, parvoviroza canina nu se transmite la oameni, in situatii complicate se poate transmite la pisici. Multu de grija .Spor la treaba, imi place de tina ca nu renunti la visele tale.

Gabi si eu am facut varicela impreuna cu sotu, am stat 10 zile in casa si ne aduceau prieteniii cumparaturile la usa, le-am platit dupa ce ne-am vindecat ca nu au riscat sa ia si ei. Noi nu am fost afectati tare, eu cateva bubite sotu ceva mai multe dar mai multe complainuri ca de e barbat. Sper din suflet sa nu faci tocmai acum cand e un moment important pentru tine.

Roxana, cel mai mare serviciu care ti-l poti face este sa arunci cantarul din casa, renunta la orice dieta caci implica frustari si schimba tactica de gandire din 'nu am voie sa fac/ manac asta' in ' am voie dar am ales sa nu o fac. Astea le stiu din carte lui Jason Vale-Slim for life-ti-o recomand cu caldura si iti garantez ca iti va folosi si schimba modul de gandire. Noi am luat-o de pe net, daca nu reusesti si o vrei iti pot aduce eu un exemplar dar doar la vara in iulie sau o pot trimite mai repede pe posta. aeti frumoasa , desteapta sanatoasa nu fi asa dura cu tine. Nu uita better is the enemy of good.

Ei la operatiunea scutecu noi deocamdata conjugam verbul (mama face pipi, tata face , Vlad face..) dar cand sa trecem la fapte..Astept pana la vara cand poata sa mearga linistit prin curte la parinti, acolo cel putin nu trebuie sa sterg pe jos

Va las ca am scris un mesaj kilometric cu piticu in brate pe ritmuri de o-zone(dragostra din tei)astia sunt preferatii lui Paul acum ca sunt cu avioane.

Va pup
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata.
In mara viteza, va ofer o cafea!

Stanca, Cristiana, de 2 saptamani ascult doar Lake of Tears; m-am indragostit iremediabil .

Flavia, esti mortala cu Todea; si vreau sa spun ca la fel simt si eu; ... pana cand moartea ne va desparti .

Ok; back to work; and.... Lake of Tears rulz
all.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Am niste zile nebune....ne-am apucat de finisaje, incepe sesiunea, am de pregatit referate, doresc sa stau cat mai mult cu copii....si nu le pot face pe toate.Noroc ca vine biata mama ca altfel nu stiu ce m-as face.

Mergi la inceput

A...normal ca am uitat.Sunt incantata ca duminica mergem la niste prieteni la Tg.Mures si vrem sa vedem si gradina zoologica.Copii vor fi tare incantati dar si noi de intalnirea cu prieteni dragi.

Mergi la inceput

Buna dimineata la fetele cucuietele!
Brrrr dar ce frig e.Bine macar ca a iesit soarele ca altfel ar fi jale.Cica maine si ploua si e frig.
Dar sa lasam lucrurile astea si sa va poftesc la o cafea si la o poveste

Manu ai rezolvat cu chiria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata buna....
Sintem bine, Luca tot energic, a inceput sa ceara la olita ptr pipi, mai avem inca probleme cu number 2 , de luni incerc sa-l scot fara pampers in parc... parca vad ca ne intoarcem murdari din cap pana in picioare dar asta este....
Asi, e dragut la gradina botanica din Tg. Mures.. eu tot visez sa mergem la Viena, dar poate anul viitor. In acest an am planuri doar de merg la 2 mai luna viitoare, daca ma lasa astia de la serviciu.. cu chiria nu am rezolvat nimic ptr ca proprietarul nu a mai dat nici un semn de viata, iar eu nu am stare sa caut acum chirie.. dar daca gasesc ceva fain prin Grigorescu m-as muta...
Avand in vedere ca mai apar la munca doar miercuri si de acasa nu apuc sa intru pe calculator... va urez un weekend fainYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata si de la noi!! sosim in graba la cafea, sa ne trezim am dormit destul de bine azi noapte, sper sa-l tina pe bb si sa-si faca obicei.... acum am rezolvat operatiunea "olita de dimineata" cu succes, l-am laudat si am spus "bravo" de atatea ori, ca la baie cand il spalam batea din palme fericit!! e un inceput de drum...

Stanca, grea perioada ti se arata, dar cu putin ajutor va trece cu bine!! Sanatate mamei tale si putere sa te-ajute cat mai mult

ieri am fost iar la ai mei, la stomatolog cu maseaua mea la care nu vreau sa renunt dar care se cam joaca cu nervii mei, am rezolvat-o, apoi mama mi-a facut pedichiura si m-a rasfatat, am papat de cina la ei, intotdeauna imi face ce nu am eu kef sa fac acasa stiti voi...

Criss, azi il trimit pe R. la voi Cum stati cu treaba??
Mariana, si mie mi-ai facut pofta cu videoclipu... stii expresia aia "mai vreaaaau"

eu sper sa ploua zilele astea, ca toate se usuca in gradina, nu ies semintele, porumbu, cartofii, nimik...

o zi frumoasa va doresc

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput