Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 16
Raspunsuri - Pagina 5
MADYN spune:
Liana, te-a binecuvintat Dumnezeu cu o papusa de fetita! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa! 
Mady
lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)
Avalon spune:
MADYN 
Liana 
sa va traiasca minunile, sa fie sanatosi si sa va umple vietile de fericire!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
12+ 

Anca Wish spune:
Liana, e frumoasa tare. E un copil perfect.Ai asteptat tu atat, dar uite ce minune ai... Sa va traiasca!
Avalon, ma bucur tare pentru tine ca ..povestea s-a schimbat. Sarcina usoara si la termen!

Babetelor, n-o punem de-o intalneala??? Mi-e dor tare de voi!!!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Liana30 spune:
apropo observarati??![]()
Duoamnaaa ne ridica in rang
uraaa acu suntem babete
pa de la vechituri
mai merge..sa bemmmmm atunci
multamim Duoamnaa
va pupam pe toateeee multumim..da chiar e frumoasa doar e a mea![]()
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Liana30 spune:
deci e 18 mai![]()
La multiiiii multiiiii multiii ani impreunaaaaa sa fiti iubiti si fericitite pup asi..sper ca nu le incurcai
o nimerii da?
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Avalon spune:
Multumesc, Anca
! Povestea tuturor se schimba la un moment dat, si a ta s-a schimbat, ai devenit mama
, sa va traiasca fetita, sa fiti sanatosi toti trei si familia sa se mareasca!
Eu chiar daca nu am fost prezenta printre voi, v-am citit mereu din umbra...
sper ca Sorina
este bine.
numai bine tuturor! 

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
12+ 

Anca Wish spune:
Daca le-a incurcat Liana, le incurc si eu: La multi ani, Asi!!! Multa sanatate si impliniri!
Avalon, multumesc frumos. 
Liana, pana acum te vedea omu' doar pe la "Asteptand un ingeras.." , pe la gravidute si pe "La evenimentele...". Acum o sa scrii si pe la mamici. Punem pariu ca in 2 luni vei ajunge la 20.000 de mesaje?![]()

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
asi spune:
Multumesc ,multumesc....moama ce surpriza mi-ati facut
Sotu' cu care acum 13 ani ne-am cuplat(nu ne-am casatorit) a uitat ca azi e 18 mai.![]()
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
tumpi spune:
Asi, cu intarziere iti urez si eu La multi ani! sa fi fericita si implinita alaturi de frumoasa ta familie.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Relya spune:
Felicitari, Liana !!!

Sa fie sanatoasa, norocoasa sa aiba o viata frumoasa, implinita si sa va aduca bucurii in fiecare zi !
La multi ani Asi ! Sa fii iubita !!!