urgent problema

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

suntem internati la "contagioase": scarlatina. ii fac fundul ciur cu penicilina, 7 zile, dar important e sa se faca bine. dupa saptamana asta de penicilina am inteles ca urmeaza si ceva moldamin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Of ce rau imi pare ca trebuie sa stea in spital, si mai ales ca trebuie sa faca injectii!
Insanatosire rapida si sper sa nu-l chinuie prea mult... nu exista posibilitatea sa-i faca intravenos pe branula?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

O, Doamne!
Insanatosire grabnica!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

stiu ca alte antibiotice se pot face pe branula, dar am impresia ca penicilina doar intramuscular. oricum au trebuit 24 ore(4 intepaturi la care se zvarcolea de durere) ca sa aflu de la o cunostinta ca exista si penicilina sodica care e mai putin dureroasa. acum am trecut la acest fel de penicilina si pare ca suporta mai bine injectiile, in sensul ca plange doar cateva min in loc de o juma de ora sau chiar o ora.
sunt destul de ingrijorata pt ca am inteles ca scarlatina poate da complicatii f urate la inima, rinichi etc. Doamne fereste! sper din tot sufletul sa nu fie cazul.

Mergi la inceput