Vitamine romanesti in Germania (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Danke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui i_ulia

miki, clau, v-am vazut pozele, misto concediu! sa va fie de bine!
clau, imi place asta cu timbru si scrisoarea.

copilul doarme, de 2 seri vad ca nu mai avem parte de concert. sper sa o tina tot asa
ma duc sa ma dau pe forum si mai arunc un ochipe aici mai tarziu.

Iulia, mama lui Iris Maria (7.8.2007)

Nu fa mistoace Iulio dar na suna bine, ma bucur fetelor de reusitele voastre,fara sticla,fara pampi,fara dormit cu mami si tati,e bine bravos,keepp going, te tzuc Iulio, auzi io nu ma risc la rabarba kuchen imi trimiti tu prin DHL un darab ok,vb cu Ioana si se rezolva .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui noiembrie

Danke

für was?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Clau für uns - ha ha ha

Miki

Mergi la inceput

Citat:

Adica , ce mai Claudelule , eu daca sint din Bucuresti , nu pot sa fiu iubita ta ?
Bine ai revenit , sper ca a fost pe gustul vostru si plimbarea si intilneala?
Miki , fato , nu mai fii suparata! De acum esti tu cu neamtul si ....Nu promit ca pot sa ajung pina la tine , dar la Clau , poate , poate ...Si daca mai faci si tu o escapada ....sa vezi veselie . (promit sa aduc o"Lacrima lui Ovidiu")
Stiti ca lucrurile cele mai frumoase , dureaza cel mai putin , nu-i asa ?

Incearca sa vii pana la mine sau te duci la Clau cand sunt si eu acolo. Ai dreptate, lucrurile frumoase dureaza foarte putin

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mama ce de poze, n-am apucat sa le vad pe toate, mai ales pe alea 400, abia am vazut vreo 150.

Miki,scoate poza aia cu mine singura ca arat naspa rau di tat.

Clau ati ajund repede acasa observ.Ti-am admirat si eu bucataria, si eu as gati in fiecare zi daca as avea una asa mare

Noi azi am fost la Schokoladenmuseum, interesant, dar daca stai sa le vezi ca la carte iti ia cateva ore bune, noi rapid si tot am stat 2 ore acolo

Iulia, merci, am sa vad pana la urma cum fac.Trimite la Clau si rezolvam noi cu transportul

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Citat:

Miki , bravo fato!
Mai, dar voi v-ati destrabalat intr-adevar pe acolo!

Bravo pt ce? Pt destrabalare? Nu am aratat toata destrabalarea.

Miki

Mergi la inceput

Ioana, cum sa arati rau? Ai mancat prea multa ciocolata? Maine seara inchid pravalia si nu mai vede nimeni
EDIT: am scos poza cu tine . dai o ciocolata sau o kuchen
Miki

Mergi la inceput

Die männer nu-mi place,numai step by stept .
Am uitat sa va impartasesc si eu reusita mea cu Andi, de 1 sapt ii tai iarasi unghiile ,relatez ca nu am ami facut-o de 2 ani,de la vreo 3 ani a inceput sa-si roada unghiile si nu am reusit prin nici o metoda sa puna punct ticului asta,a venit de la sine,nu stiu cum,ii multumesc lui Dumnezeu ca eram deja disperata urlam pe el cum baga degetele in gura .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput