Vitamine romanesti in Germania (19)
Raspunsuri - Pagina 19
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui i_ulia miki, clau, v-am vazut pozele, misto concediu! sa va fie de bine! clau, copilul doarme, de 2 seri vad ca nu mai avem parte de concert. sper sa o tina tot asa ma duc sa ma dau pe forum si mai arunc un ochipe aici mai tarziu. Iulia, mama lui Iris Maria (7.8.2007) |
Nu fa mistoace Iulio
.INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
| citat din mesajul lui noiembrie Danke |
für was?

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui noiembrie Adica , ce mai Claudelule , eu daca sint din Bucuresti , nu pot sa fiu iubita ta ? Bine ai revenit , sper ca a fost pe gustul vostru si plimbarea si intilneala? Miki , fato , nu mai fii suparata! De acum esti tu cu neamtul si .... Stiti ca lucrurile cele mai frumoase , dureaza cel mai putin , nu-i asa ? |
Incearca sa vii pana la mine
Ai dreptate, lucrurile frumoase dureaza foarte putin 
Miki
tumpi spune:
Mama ce de poze, n-am apucat sa le vad pe toate, mai ales pe alea 400, abia am vazut vreo 150
.
Miki,scoate poza aia cu mine singura ca arat naspa rau di tat
.
Clau ati ajund repede acasa observ.Ti-am admirat si eu bucataria, si eu as gati in fiecare zi daca as avea una asa mare![]()
Noi azi am fost la Schokoladenmuseum, interesant, dar daca stai sa le vezi ca la carte iti ia cateva ore bune, noi rapid si tot am stat 2 ore acolo![]()
Iulia, merci, am sa vad pana la urma cum fac.Trimite la Clau si rezolvam noi cu transportul![]()
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui noiembrie Miki , bravo fato! Mai, dar voi v-ati destrabalat intr-adevar pe acolo! ![]() |
Bravo pt ce?
Miki
mikiriki spune:
Ioana, cum sa arati rau? Ai mancat prea multa ciocolata?
Maine seara inchid pravalia si nu mai vede nimeni ![]()

EDIT: am scos poza cu tine
. dai o ciocolata sau o kuchen
Miki
claudia74 spune:
Die männer nu-mi place,numai step by stept ![]()
.
Am uitat sa va impartasesc si eu reusita mea cu Andi, de 1 sapt ii tai iarasi unghiile
,relatez ca nu am ami facut-o de 2 ani,de la vreo 3 ani a inceput sa-si roada unghiile si nu am reusit prin nici o metoda sa puna punct ticului asta,a venit de la sine,nu stiu cum,ii multumesc lui Dumnezeu ca eram deja disperata urlam pe el cum baga degetele in gura
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna