Vitamine romanesti in Germania (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Offfffff Miki nici mie nu imi e deloc totuna ca ne-am despartit mi-ai intrat fata in suflet acusi scriu peome din-alea ca din oracolul nostru de la scoala,ca te-ai lipit de suflet ca timbru de scrisoare ,nu acu la modul cel mai serios,asi zice multe dar sare Adina ca ies amantele sa dati drumul la caini ,mai,mai numai zic nimic,doar ca ma bucur ca mi-s scos Dumnezeu in cale oameni BUNI si abia astept sa ne cunoastem toate,Miki love u for ever .
Fana normal la casatorii se zice HERZLICHEN GLÜCKWÜNSCH ZUR HOCHZEIT,daca poti sa zici e bine .
Merg sa strang prin casa,copii ai primit multe lucuri de la iubita mea asa ca le aranjam toate prin casa.
Poate mai revin sunt si eu necajita .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Mey fata dar tu le-ai descarcat toate vrute si nevrute pe acolo,nmu ai selectat nimic wow mi-e rau cum adica 600 de poze?????

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Ha ha ha iubita mea din alea 800 am selectat si am ramas cu 400. Nu ma bate rau

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Ha ha ha iubita mea din alea 800 am selectat si am ramas cu 400. Nu ma bate rau

Miki

Bist nicht ganz sauber........ 400 fotos,am ajuns la 200.......viel spass ???????

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Adica , ce mai Claudelule , eu daca sint din Bucuresti , nu pot sa fiu iubita ta ?
Bine ai revenit , sper ca a fost pe gustul vostru si plimbarea si intilneala?
Miki , fato , nu mai fii suparata! De acum esti tu cu neamtul si ....Nu promit ca pot sa ajung pina la tine , dar la Clau , poate , poate ...Si daca mai faci si tu o escapada ....sa vezi veselie . (promit sa aduc o"Lacrima lui Ovidiu")
Stiti ca lucrurile cele mai frumoase , dureaza cel mai putin , nu-i asa ?

Mergi la inceput

Hai ca exact ce era mai important am uitat sa zic .!
Clau , ce unghii frumoase , ai , dar si ce bucatarie "mistoaca"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Düsseldorf & Köln

Miki

Mergi la inceput

Miki , bravo fato!
Mai, dar voi v-ati destrabalat intr-adevar pe acolo!

Mergi la inceput

Care unghii bre,ca nu-s mai de mult numai 3 zile au tinut,apoi am mers la munca si le-am dat jos ,Codrutule mie si mie draga bucataria mea de aia o folosesc atata mai tv imi lipseste pe acolo si imi mut schlafzimmer-ul,mey terminati cu regionalismele ca imi sunteti toate dragi si va iubesc 'omul sfinteste locul' eu cu zicala asta am crescut, also poti sa fii de oriunde ca om sa fii si te iubesc ,numai ca na asa aveam eu o sfiala fata de bucuresteni din auzite,gata numai zic nimic,eu am cunoscut bucuresteni tzatza da matza,jos palaria si va iubesc pe toate.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

miki, clau, v-am vazut pozele, misto concediu! sa va fie de bine!
clau, imi place asta cu timbru si scrisoarea.

copilul doarme, de 2 seri vad ca nu mai avem parte de concert. sper sa o tina tot asa
ma duc sa ma dau pe forum si mai arunc un ochipe aici mai tarziu.

Mergi la inceput