Cine a scris Biblia?
Raspunsuri - Pagina 69
xenocid spune:
Ingrid, Gabi. Legionarii! Da!? Romania! Da!?
Ca nu "pretuieste" nimeni astazi legionarii pentru luptele cu khmerii rosii sau cu trupele maoiste!
Come to The Dark Side ... we have cookies!
denizel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui emag
Era suficient un nu. In afara de Parintele Arsenie Papacioc, toti sunt morti, asa ca nu prea s-au ocupat ei cu trierea materialelr pt. expozitie. Inteleg ca stii cu cine "se insotea" Arsenie Boca, desi nu stii cine este el? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, stralucesti si in inima mea! Ziana - povestea nasterii |
Sunt singura care nu intelege de ce ne tot bagi pe gat simpatiile tale legionare? Daca ii iubesti, n-ai decat sa ii iubesti, dar fa-o la tine acasa, nu ii mai aduce in spatiul public. E indecent!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
iileana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui emag
Cand a scris Cardinal despre Pitesti, Turcanu si "distractiile" comunistilor, v-ati dat ochii peste cap si n-ati dorit sa intrati in detalii, ca erau triste si e mai faina hahaiala si mistoul. O mare parte dintre cei inchisi, cu care s-au distrat prietenii tai comunistii, erau elevi si studenti. Si inainte sa devina liberi prin moarte, au fost infometati, torturati, chinuiti si fizic si sufleteste. Cu siguranta ar fi vazut un glont in cap ca pe-o binecuvantare. |
Emag:
1. Nu a hahait si nu a facut nimeni misto pe tema Pitesti si Turcanu!
2. Pentru aprecierea asta :"prietenii tai comunistii", meriti o bila neagra.
E intre incredibil si dezgustator felul in care distorsionezi realitatea!
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emag O mare parte dintre cei inchisi, cu care s-au distrat prietenii tai comunistii, erau elevi si studenti. Si inainte sa devina liberi prin moarte, au fost infometati, torturati, chinuiti si fizic si sufleteste. Cu siguranta ar fi vazut un glont in cap ca pe-o binecuvantare. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, stralucesti si in inima mea! Ziana - povestea nasterii |
Este nesimtire crasa sa numesti tortionarii prietenii lui Xeno! Te voi raporta la moderatori!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
In calitate de Director in Guvernul Legionar Tutea Petre _este_ un criminal dement dupa toate standardele. Faptul ca nu s'a dezis niciodata de miscarea legionara il face criminal dement in serie. Putin imi pasa ca personal nu a omorat pe nimeni. Oameni mari sint nu cei care nu au cazut ci cei care i'au impiedicat pe altii sa o faca. Asa cum a fost preotul ortodox Razmerita din Iasi (binecuvantat fie'i numele) care a fost impuscat de colegii de altar pentru ca fost prins salvand evreii in timpul pogromului din 41. Denizel nu pune semnul egal intre legionari si comunisti!! Comunistii isi eliminau fara regrete orice adversar ideologic. Nu au ucis nicodata copii cu singele rege si satisfactia cu care au facut'o legionarii! EDIT: Pentru comunisti totul se termina odata cu moartea. Macar dupa asta erai liber. Nu si pentru legionari care te batjocoreau in continuare zile in sir folosindu'te pentru exercitii de tir sau agatandu'te pentru spectacol in carligele de vite. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Chiar asa.
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana E intre incredibil si dezgustator felul in care distorsionezi realitatea! |
Da Ileana. Probabil ca regreta sincer ca in lumea asta reala, pentru crimele sale, Turcanu - fost membru al Garzii de Fier, a fost condamnat la moarte si executat de comunisti in 1954! Probabil statutul de satanologie al comunismului a fost abolit temporar fiind inlocuit pentru scurt timp de sfantogheorgheologie.
Come to The Dark Side ... we have cookies!
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi3604
Ei, ba nu!? Stalin a înfometat deliberat pâna la moarte Ucraina în '32-'33 cu scopul de a anihima orice rezistenta fatza de sovietizare. Au murit 3-5-7 milioane de oameni acolo (nici nu putem sti exact...). Primii mureau copiii fiind mai plapânzi. Si mureau încet, în chinuri, iar parintii supravietuitori înnebuneau lânga cadavrele lor... http://www.youtube.com/watch?v=IfVq3ET-uDA&playnext=2&p=6FFA626F20A25C6A&index=2&feature=PlayList&playnext_from=PL&ytsession=7vbSQ7W8KCA0J0scGBqNgXw_UYPN1cIhjQBtoHvJdRUcCfTEy2wk9L1DV9uYVjlY35vBF9t9w69YE1QB_d7bY53FpYesUt4NyDf7EWLtOBPfrQIjW-N2uFQBBvgWuHKqIoUAsW8aCeqOHtTgAAOrM15LrSLjqNmE7o6OLk8UfSvrUur2NBNmEiN-V7dmlV5zNKit5G2kTvITQ6mGEmePgcuqNLkAT2mJ6Xk1NhMjCd8Bc_sVc05fi995Zm4xVsJQlKGihqyX9IfdhwD55jF84XYM1rDJxG_-lwC5Bt08IprcC83SMrW3BBRtz_iv4uSV Da, stiu, copiii aia erau victime colaterale (cica!?), nu erau împuscati în strada cu sânge rece în acelasi timp cu parintii lor. . Ce mod de a muri ar fi preferat ukr. daca aveau de ales?? Eu cred ca glontul . Life's a bitch |
Da chiar, daca tot tineti neaparat sa faceti comparatii pai sa va zic si eu parerea mea.
Daca un regim idiot imi taie mancarea de la gura, mai am O SANSA MINIMA de supravietuire.
Daca un regim idiot ma ucide prin impuscare, streang sau experimente, impreuna cu copiii mei, sasele evident..sunt zero. Mori si atat.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui xenocid Ingrid, Gabi. Legionarii! Da!? Romania! Da!? Ca nu "pretuieste" nimeni astazi legionarii pentru luptele cu khmerii rosii sau cu trupele maoiste! Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Cu riscul de a-mi pune în cap ambele tabere, eu pun semnul egal între legionari si comunisti, în Ro . Las deoparte Ucraina si URSS, ca într-adevara aia e alta treaba... Ca daca e p-ashea, tre' musai sa abordam si revolutia culturala din China si teroarea lui Pol Pot si nu mai ispravim niciodata.
Pt. mine, ambele sunt la fel de daunatoare si criminale ... si la fel de moarte, SA SPERAM!!!
N-am avut legionari / simpatizanti în familie, n-am suferit direct de pe urma lor, dar tot daunatori si criminali au fost. Comunismul - tot rau, am fost contemporani, dar macar s-a terminat cu el...
emag spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui denizel
Sunt singura care nu intelege de ce ne tot bagi pe gat simpatiile tale legionare? Daca ii iubesti, n-ai decat sa ii iubesti, dar fa-o la tine acasa, nu ii mai aduce in spatiul public. E indecent! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Simpatia mea fata de legionari??? Simpatia mea fata de niste oameni care au fost chinuiti, umiliti pentru credinta lor. Asta n-o ascund, cum n-o sa zic ca nu sunt crestina, de teama ca o sa-mi mai aratati inca vreo coada ridicata de caine, intreband daca il vad pe Hristos acolo.
Vorbesti despre indecenta, fara sa ai habar cine sunt cei despre care am scris. Indecenta cand vorbim de Gafencu, Parintele Calciu, Arsenie Boca, Oprisan, Ianolide??? Criminali legionari?
Ce spneam eu, dar n-ai reusit sa intelegi - e ca si celor ce n-au avut nici o legatura cu legionarii li s-a pus stampila de legionar.
Si Eliade, pe langa toti cei enumerati de mine a fost acuzat ca e legionar. N-au stiut vreodata daca e crestin macar, dar il numeau legionar.
Cine n-a fost cu ei-comunistii, a fost legionar. Si mai tris e ca mare lucru nu s-a schimbat de atunci.
ladyJ spune:
Spuneti-mi si mie, Gabi, Ingrid si doamna user Emag(ale carei postari sugereaza spume la gura) CINE de aici a luat apararea comunistilor???
Insa constat siderata, cum se gasesc scuze de doi bani pentru criminalii legionari, laolalta cu toata gloata de imbecili care au aderat acestei ideologii.