FIV -DR LAURA DRACEA

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,prezenta la raport
Deocamdata ma simt bine,mici ameteli si dureri de cap si ovare,dar atat,in rest injectez cu spor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia33 spune:

Azi am inceput serviciul, deci o sa intru mai rar pe forum. Vreau sa intreb daca pot trimite un msj la Clinica Gynera pt a-mi face o programare, prima pe care o au disponibila la dl.dr.Damian.??? Pt sot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

CORA ma bucur ca esti bine.
AURELIA incearca sa trimiti email.

Mergi la inceput

CORA din a cata zi a CM ai inceput Diphereline-ul?

Mergi la inceput

Din ziua 24 am inceput diphereline, poimaine merg la clinica,sper sa fie totul ok

Mergi la inceput

CORA tu trebuie sa faci FIV-ul in septembrie, nu?
Scuze ca pun atatea intrebari, dar sunt din ce in ce mai zapacita...

Mergi la inceput

Da,sper sa decurga totul normal si pe la 1-2 octombrie sa fiu posesoarea unei burtici.
Tu cand vei incepe?

Mergi la inceput

Astept cm, refac prolactina si daca e normala incep tratamentul. Sper sa fie bine.
Mi-a spus cineva ca in Ungaria dupa FIV se recomanda repaus la pat 3 zile.( la noi nu am auzit de asa ceva)

Mergi la inceput

A fost azi cineva la Gynera? Au inceput lucrul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia33 spune:

Am sunat eu azi sa fac programare la dl dr.Damian si au raspuns. ieri am facut HSG, eram moarta de frica mai ales ca am mi-au dat sa semnez o declaratie pe propria raspundere ca sunt de acord cu iradierea si descriau pe larg procedeul, cred ca am tremurat mai rau de frica decat de durere. D-na doctor mi-a zis ca trompele sunt super OK. Ne/am programat si pt urolog si de aici Doamne ajuta sper sa nu fie nevoie de punctie.
Cora draga sper sa fi prima cu rezultate pozitive ca sa ne incurajezi pe toate celelalte aspirante le titlul de mamica.

Mergi la inceput