FIV -DR LAURA DRACEA

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Aurelia,spermogramele sotului meu au fluctuat de la 4 mil/ml la 400 mii, 0 sau 900mii,sper ca la fiv sa nu fie nevoie de punctie.
Si sotul meu a facut tratamente vreo 3 ani,a inceput cu tratament hormonal desi nu era o cauza hormonala,apoi cu lyvercin si tot felul de suplimente alimentare,vitamine,etc;urmatorul tratament a fost cu branca ursului si napraznic,pentru ca in final sa ramana la spermotrend , vitamina c,omega 3.

Mergi la inceput

Ehei,pe 3 sept vin si eu la Bucuresti, am programare la 14.30 la Gynera la eco,poate ne intalnim

Mergi la inceput

Fetelor,nu stiti nici una sa deschideti un capitol nou?
Stati sa imi bag eu nasul un pic, sa ma informez mai intai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Fetelor,nu stiti nici una sa deschideti un capitol nou?
Stati sa imi bag eu nasul un pic, sa ma informez mai intai

seara buna, ma bag si eu ca musca...

uite un mic indrumar facut de Galliciana, pt deschiderea unui nou capitol, sper sa iti fie de folos:

Mic indrumar despre cum se deschide un capitol nou:1. Mergeti pe primul mesaj al unui capitol, cum ar fi asta de fata, apasati butonul "reply with quote" (are o sagetuta verde pe el) de deasupra mesajului, selectati tooot mai putin semnatura celei ce a deschis capitolul respectiv, dati copy si inchideti fereastra respectiva.
2. Apasati butonul "Subiect nou" (partea dreapta sus a paginii DC) si vi se deschide o fereastra similara postarii de raspuns. Puneti titlul capitolului iar in corpul mesajului dati Paste la ce ati copiat anterior. Asta e tot!!!

PS: pentru avansati ... dupa ce deschideti capitolul nou, intrati pe el, copiati link-ul din bara de sus, intrati pe vechiul capitol si dati un mesaj cu acel link ca sa stie lumea unde e capitolul nou.

Pt a posta link-urile cu capitolele precedente se scrie (tot ce e bolduit): [url = " copy/paste la adresa primei pagini a capitolului " ] Cap. X [ / url ]. Spatiile trebuie eliminate.

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

CORA cum te simti? Ai vreun efect secundar de la medicatie?

Mergi la inceput

Fetelor, ce mai faceti? Acus va fi 3 septembrie . Abia astept sa aflu vesti bune de la voi. Sper sa incep si eu tratamentul in septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna fetelor,sa aveti o zi cat mai placuta
Si eu abia astept data de 3 sa vad cand ma programeaza,poate am noroc si o sa fie cat mai repede

Mergi la inceput

PYSYPISI nu ai incercat sa faci programarea prin email?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

PYSYPISI nu ai incercat sa faci programarea prin email?

Da Vanessa,le-am trimis email chiar in ziua in care ma chinuiam sa dau de ei la tel.dar pana in prezent nu am primit nici un raspuns,probabil ca sunt in concediu....Cam cat dureaza de obicei pana te programeaza?

Mergi la inceput

PYSYPISI prima programare la noi a fost cam dupa 2 luni.( noi am mers atunci cu aproape toate analizele facute). Apoi programarile pt inceperea tratamentului, monitorizari se fac mult mai repede.

Mergi la inceput