Aspirante cu vechime "medie" (34)
Raspunsuri - Pagina 9
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Onuta, cu cine faci hsg? Si de ce? Ti-au gasi ceva ca eu cred ca am pierdut firul NU prea stiu ce sa-ti spun de Municipal si aparatura. STiu de pe la cumnate de doctori si nastere. M-ai incetosat putin ![]() Si pe care Monica o pupi ![]() Asa si inca una: GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAbbbbbbbbbbbbIIIIIIIIIIII!!!!!!!! LA apel te rog. Sper sa apari si tu totusi direct cu bebe in brate peste 8 luni asa ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 19+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Monica despre tine era vorba.HSG fac la recomandarea doctorului, pt ca in urma extrauterinei din octombrie e bine sa fac si asta, din nou, sa vedem cum sunt trompele.
Ancutzule am facut la Giulesti prima HSG si a fost ok, dar daca acum doctorul meu e la Municipal, zic sa o fac acolo.
Crisa stiu ca doare, am mai trecut prin asta.Dar daca-i musai,cu placere.

oana
"Where there's a will, there's a way."
vias spune:
determinarea a iesit negativa! 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
11+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui camy_pus determinarea a iesit negativa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e ![]() POZE |
BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
vias spune:
...spuneti-mi si mie ce cautati pe pag2?????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
11+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
arde2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CrisaS
Nu am fata nici de-astea...uragane si tornade..slava Domnului ca aici nu sunt! In schimb am negri chinezi indieni spanioloi..ehe..nu-mi mai trebuie altceva!!! Hai pupa mama ardeiasule! Crisa http://tt.lilypie.com/E085m4.png |

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
arde2010 spune:
| citat din mesajul lui vrmoana Salut, Ce faceti gagici? Vad ca azi v-ati dezmortit un pic si ati scris mai mult. Rusii mei si-au facut bagajele si de maine cred ca ma parasesc. Luna viitoare vreau sa fac o histerosalpingografie la Municipal. Am dat o cautare pe Google dar n-am gasit mare lucru. Mai mult am gasit despre hsg la Giulesti. Stiti cumva cum este la Municipal ? Monica un pupic special pt tine. Si alti pupici speciali pentru fetele mele dragi (stiu ele care sunt). oana "Where there's a will, there's a way." |
Onoiule, ai mai facut HSG? Sau va fi prima?
Eu am facut vara trecuta la Giulesti cu dr. Moisa (ea).
Daca ai mai facut, iti povestesc, daca nu ai mai facut... te las sa faci.

Lili
arde2010 spune:
| citat din mesajul lui vrmoana Monica despre tine era vorba.HSG fac la recomandarea doctorului, pt ca in urma extrauterinei din octombrie e bine sa fac si asta, din nou, sa vedem cum sunt trompele. Ancutzule am facut la Giulesti prima HSG si a fost ok, dar daca acum doctorul meu e la Municipal, zic sa o fac acolo. Crisa stiu ca doare, am mai trecut prin asta.Dar daca-i musai,cu placere. ![]() oana "Where there's a will, there's a way." |
Mda... m-am lamurit. Atuncu sa-ti spun: eu am lesinat (la propriu)de durere la cateva minute dupa HSG. Si i-am mai dat si 1.500.000 dr. in afara de ceea ce lasasem radiologului...
Lili
vrmoana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui arde2010
Mda... m-am lamurit. Atuncu sa-ti spun: eu am lesinat (la propriu)de durere la cateva minute dupa HSG. Si i-am mai dat si 1.500.000 dr. in afara de ceea ce lasasem radiologului... Lili http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png |
Eu dupa un an de la HSG - ul de la Giulesti am ramas prima data gravi. Deci se apropie si la tine. Cum ti-au zis ca sunt trompele?
oana
"Where there's a will, there's a way."
claudela spune:
Pupicei la toate fetele mele dragi!
Intr-adevar am tinut bine secretul...dar uite ca pana la urma toate se intampla daca ai credinta...eu sunt cel mai bun exemplu...
Acum incep alte probleme...colici, constipatie la cea mica...dar, tot cu Dumnezeu inainte vom trece si peste astea...
Va imbratisez din toata inima!

NU prea stiu ce sa-ti spun de Municipal si aparatura. STiu de pe la cumnate de doctori si nastere. M-ai incetosat putin 
O noua viata
si unele mari in creier...
Diana (24.04.2008)