Aspirante cu vechime "medie" (34)
Raspunsuri - Pagina 8
mvb spune:
Cami-pus spuneai ca trebuie sa faci niste analize genetice pt BB la Cluj. Ma intereseaza sa stiu si eu ce analize faci. Merci si sarcina usoara in continuare
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
ralia spune:
buna fetelor
am fost in week-end la un botez la Craiova, unde m-am umflat de plans in biserica atunci cand am vazut minunea de baiat care se boteza, caci atunci cand inca era in burtica mamei lui, mai multi stimabili doctori o sfatuiau pe mama lui sa il avorteze caci are sindrom Down.. noroc cu dl dr albu..
si in timp ce ma uitam la el, mangaiam burtica mea de o luna si ma gandeam la ghighilicea mea care creste acolo..
cat depsre simptome si alte feelinguri.. deocamdata nu simt nimic.. doar ca imi e foame mai des decat inainte si ca adorm imediat ce ma sui in masina sau in pat..
oli
4 saptamani si 6 zile
vrmoana spune:
Salut,
Ce faceti gagici? Vad ca azi v-ati dezmortit un pic si ati scris mai mult.
Rusii mei si-au facut bagajele si de maine cred ca ma parasesc. Luna viitoare vreau sa fac o histerosalpingografie la Municipal. Am dat o cautare pe Google dar n-am gasit mare lucru. Mai mult am gasit despre hsg la Giulesti. Stiti cumva cum este la Municipal ?
Monica un pupic special pt tine. Si alti pupici speciali pentru fetele mele dragi (stiu ele care sunt).
oana
"Where there's a will, there's a way."
monica_dicut spune:
Onuta, cu cine faci hsg? Si de ce? Ti-au gasi ceva ca eu cred ca am pierdut firul
NU prea stiu ce sa-ti spun de Municipal si aparatura. STiu de pe la cumnate de doctori si nastere. M-ai incetosat putin 
Si pe care Monica o pupi

Asa si inca una:
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAbbbbbbbbbbbbIIIIIIIIIIII!!!!!!!! LA apel te rog. Sper sa apari si tu totusi direct cu bebe in brate peste 8 luni asa 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramayanaa Crisule, nu mai pot decat sa zic ca ma bucur ca m-am inselat asupra stresului tau. Daca te-am suparat, sorry, am vrut doar sa te incurajez. Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis... |
Ei asta0-i m-ai suparat! Nu e de suparare ..doar ti-am explicat ce si cum:)
Ok?
Hai te pup
Crisa
http://tt.lilypie.com/E085m4.png
CrisaS spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut beeeeyyy, ce-i galagia asta aici??? Crisule io te si sa sti ca eu am simtit ca luna aia va fi bebe, nu sentiment fizic ci psihic. Ca dovada ca am facut test pe 27 decembrie ( desi cred ca atunci l-am cam conceput ![]() |
Pai vezi..stiam eu ca o femeie simte...dar eu nu simt nimic acumaaaaaaaaaaaaa:((((((((((((

CrisaS spune:
| citat din mesajul lui vrmoana Salut, Ce faceti gagici? Vad ca azi v-ati dezmortit un pic si ati scris mai mult. Rusii mei si-au facut bagajele si de maine cred ca ma parasesc. Luna viitoare vreau sa fac o histerosalpingografie la Municipal. Am dat o cautare pe Google dar n-am gasit mare lucru. Mai mult am gasit despre hsg la Giulesti. Stiti cumva cum este la Municipal ? Monica un pupic special pt tine. Si alti pupici speciali pentru fetele mele dragi (stiu ele care sunt). oana "Where there's a will, there's a way." |
Histerosalpingografie..am facut si eu..doare rau:((
Aici se face sub anestezie:(( mie nu mi-a facut!!!
Sper sa nu te doara bafta sa fie totul ok.
Crisa
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui vrmoana Salut, Ce faceti gagici? Vad ca azi v-ati dezmortit un pic si ati scris mai mult. Rusii mei si-au facut bagajele si de maine cred ca ma parasesc. Luna viitoare vreau sa fac o histerosalpingografie la Municipal. Am dat o cautare pe Google dar n-am gasit mare lucru. Mai mult am gasit despre hsg la Giulesti. Stiti cumva cum este la Municipal ? Monica un pupic special pt tine. Si alti pupici speciali pentru fetele mele dragi (stiu ele care sunt). oana "Where there's a will, there's a way." |
Oano nu prea cred ca la Municipal este o idee buna,adica nu sunt f sigura de aparatura de la ei pecand la Giulesti aparatura este ok si medicii la fel...acum tu stii ca si eu ca si tine am fost traumatizata la Giulesti dar ce-i al lor e pus deoparte
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
vias spune:
MVB...luni sunt la Cluj...dupa ce ma intorc iti spun exact ce si cum...stiu doar ca va fi ceva laborator...si o eco....
Mai multe cand ma intorc..![]()
Monica scumpa mea 

.....cum vrei tu...stai si sufla-mi in ceafa..![]()
![]()
...
Crisule eu te inteleg, imi dau seama cat poti fi de pesimista...dar vezi tu, medicul ti-a spus ca va fi greu sa ramai insarcinata, nu ca nu vei putea niciodata, ca nu mai ai nici o sansa...nu?
Capul sus....or trece toate necazurile...
Ieri vb cu Bujo..o stiti...si chiar ii spuneam ca mi-am pierdut pofta de viata, nu mai sunt eu Cami cea de altadata, nu mai am in mine atata veselie, atata incredere nici macar in mine, apai in altii??
Stau acasa ca o leguma, nu mai fac nimic, nu mai fac de mancare sau curatenie, nu ma mai aranjez, nu mai stiu cand m-am machiat5 ultima data...sau cand mi-am luat macar 15 minute ac sa-mi aranjez parul...
Tot ce s-a intamplat cu darius a lasat urme adanci, nu mai sunt deloc femeia ce eram odata....sper sa-mi revin in ziua in care bebita din burtica se naste si toti medicii imi spun ca este sanatos.
Nu-i de ajuns sa ramai insarcinata...la ce folos daca duci sarcina 9 luni, apoi dupa o alta luna de jale, de chin fizic si psihic moare copilasul?
Acum sunt foarte monitorizata...nimeni nu-mi garanteaza nimic...
..asa ca stiu cum este...stiu cum este sa spun ca m-as mai naste odata daca bebe 2 se va naste sanatos si va ramane cu mine...
Mai tarziu merg sa-mi iau rezultatul la determinarea de anticorpi anti Rh..
sper ca rezultatul sa fie bun!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
11+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
ancadragoman spune:
Cami te inteleg ca ai indoieli si nu mai crezi in nimeni si nimic dar trebuie sa fii puternica pentru bb din burtica ca el are nevoie de tine si trebuie sa simta ca il iubesti si ca il doresti...noi suntem alaturi de tine
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

desi cred ca atunci l-am cam conceput