Copii din 1995-1998(30)
Raspunsuri - Pagina 17
ralualexandrei spune:
Mihaela rock cred ca locul 1 la lene i se cuvine lui Robert,in rest is de acord cu Dna
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ralualexandrei spune:
Dana,fir-ar mama lui de laptop
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vic spune:
Buna, fetelor!
Am vrut sa va scriu la fiecare mai devreme, dar n-am avut timp. Sa vad cat reusesc acum...
agho, LA MULTI ANI! Scuze de intarziere Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii, ca cea cu rezultatul la teza lui Andrei.
Ana68, felicitari lui Alex.
mihaela_s, aici sa fac pasaport romanesc dureaza 6 luni. Noua ne-au expirat de mai bine de un an, dar aici la copii nu se dau buletine / carti de identitate, iar adultii se legitimeaza cu permisul. Ma rog, mai exista si o varianta numita key card cu care te poti legitima, nu e obligatoriu sa o ai, dar cei care n-au permis mai aplica pentru asa ceva. Daniel are 14 ani, dar am decis sa nu ne batem capul cu acte romanesti momentan. Eu sunt singura in familie cu pasaportul pe drum, la propriu. Am primit email dupa o saptamana jumate de la aplicatie ca e gata si mi l-au trimis, deci o sa-l primesc curand. Rapizi australienii astia. Unde mai pui ca toata aplicatia am completat-o acasa, am atasat pozele si m-am dus cu documentele cerute la posta, unde un nene mi-a verificat toate actele si m-a pus sa semnez aplicatia in fata lui. Noroc cu dubla cetatenie, ca altfel...
Sanca, parca tu plecai in vacanta. Distractie placuta!
Miha , Andra, Dana, lasati copii, ca nu e nevoie de concursuri care-i mai lenes, mai harnic sau mai destept. Unii au rezultate bune la materiile de la teze, altii la toate, altii la altele. Nu pot fi buni la toate. Unii invata doar la ce-i intereseaza (am eu un specimen in casa, cel mai mare din cei 3 baieti ai mei). In plus, fiecare trece in mod diferit prin adolescenta. La unii aproape ca nu se simte, la altii insa... E o perioada grea si pentru ei, si pentru parinti.
la toate mamicile.
Cele pe care nu v-am mentionat separat, nu va suparati, o sa revin. Dar acum am timp limita si nici memoria nu ma mai tine . Tre' sa mai recitesc...
agho spune:
Revin cu multumiri inca o data, c-ati fost fooooarte dragute! Aseara, dupa plecarea bunicii am iesit chiar si in parc cu Ana, prietenele ei si mamicile lor. Ne-am indulcit cu inghetata...
Azi mi-am luat o zi libera de la stapanire (cum zice Ana68 parca).
Sunt un pic mai detasata, as fi vrut sa ma odihnesc mai mult, insa am avut si treburi de facut. Azi s-au mutat copiii in noile clase si And a fost la scoala ca s-ajute la mutat si nu s-au facut ore, evident.
Ana a fost cu prietenele etc la cor ca sa refaca inregistrarile audio la cantece, ca datat trecuta se pare ca n-au iesit cum trebuie. Nu va spun c-a venit epuizata. De la 9.15 a plecat, de pe la ora 10 si ceva au cantat si-a ajuns acasa la ora 14. Deja ma ingrijoram. Imi vine s-o strang de gat pe profesoara. Cred ca nu-si da seama cat efort e pt. niste copii mai mici, pt. ca mai sunt si cei de-a VIII-a si sigur ca rezista mai bine. Chiar imi puneam problema cum ar fi sa fie ea in locul nostru, sa aiba copii si sa asiste neputincioasa cum ii este "chinuit" copilul.
Mhldvrc, nu e nota cea mai grozava, insa e o nota buna. Si la cum se studiaza in scoli...e chiar deasupra nivelului. Sigur, cu lenea e de discutat. Ea va dispare cand ii va lua locul o pasiune mai puternica pt. ceva anume. Sunt convinsa ca lucrurile care-i starnesc curiozitatea, il fac mai putin lenevos. La capitoul asta am lucrat si eu cu And. si-am insistat cu riscul de-a fi pisaloaga. Nu mai spun ca eu nu-s prietena colegilor, amicilor de joaca, dar nici dusmanaca (in niciun caz). Numai ca se pare ca ai lui amici ne considera pe noi, parintii lui destul de exigenti si i-am spus lui fi-miu c-asa reclama ne face el?!
Mai revin cand voi putea. Fug la treburile casnice.
Mihaela, Dana, la pasapoarte nu ma pricep. Ideea cu 14 ani e ca la varsta asta se schimba buletinul, iar 5 ani valabilitate...fiindca se schimba fizionomia copiilor pt ca sunt in crestere...Dar cred ca lamuriri mai bune puteti obtine de la consulate, cu siguranta.
mihaela_s spune:
Dana, si muuuulti muuuulti ani fericiti! petrecere frumoasa sa ai si muuuulte cadouri! si .
PS. vad ca si la tine e pragul....
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mirela68 spune:
andacos , Dana, bun venit in club, club 40
Sanatate, bucurii si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!
La multi ani !
mirela68 spune:
Mi-am adus aminte de o poanta pe care am servit-o si eu anul trecut, cand am facut 40.
Stiti cine mai fluiera dupa femeia de 40 de ani?
Kukta!
stiti ce-i aia, nu? (oala de fiert sub presiune)
mhldvrc spune:
Dana, La multi ani, fericire, sanatate si tot binele din lume , scuza-mi intarzierea
Fetelor, multumesc pentru incurajari , nu-mi reneg copilul, in nici un caz, dar am tot dreptul sa fiu suparata pe el, stiu ca poate mai mult Uuuufff adolescenta asta
si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
agho spune:
La multi ani, Dana! Multe bucurii si impliniri, satisfactii si realizari! Cum ai petrecut?
O saptamana usoara, tuturor!
andacos spune:
Multzumesc tuturor din suflet!
M-am trezit si m-am uitata in oglinda si nu s-a schimbat nimic asa ca...
Mihaela vezi ca amai scris cineva la subiectul precedent poate ii aduci aici postarea!mara itzi amintetsi ca si tu ai postat prima oara tot la un subiect inchis?Si tot eu am rugat-o pe Mihaela sa itzi mute postarea!
Agho m-am vopsit,imi place tare culoarea adica ma prinde ceea ce ma face sa ma simt tare sexoasa,o sexoasa de 40 de ani,asa ca Mirela draga las`ca-i bine daca fluiera si kukta!
O saptamina minunata tuturor!
Dana