Copii din 1995-1998(30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor.
Eu ma pregatesc de o mini vacanta sapatamana viitoare. Plecam sa vizitam zona Golden / Denver, vreo 5 zile.

Aseara am fost la teatru. S-a jucat la scoala la baieti Romeo si Juliet, a avut si Elliot un rol mai substantial. Piesa a fost haioasa, si ne-a distrat. Mi-a parut bine ca a mers si mama cu noi, si am avut cu cine sa comentez si sa barfesc in timpul piesei.

Mara, cred ca MqqM e ocupata cu , eu deabea astept sa aflu ca totul a decurs bine. Ea are absenta motivata.

Eu m-am pricopsit cu o boala de piele, necontagioasa, fara cauza, si care mai dureaza si vreo 6-8 saptamani. Si bafta mea, nu au medicatie pentru ea, asa ca astept sa treaca. Norocul meu ca mergem in Denver si nu in Cancun, si nu trebe sa-mi pun costum de bae pe mine. Arata ca pojarul, ca sa va imaginati ce pictata sant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca, la multi ani fericiti dragutza, tot mereu sa intineresti!!!

Nah, daca ma laud si io odata-n vreme cu ceva si nu ma baga nimeni in seama, ma multumesc sa va citesc si sa va mai urez la multi aniurile cand e cazul.

Nu incepeti sa-mi faceti galerie ca mai am aproape doua luni, sper sa stea sa se coaca pana la termen. Vin eu musai si va dau de veste cand sa scoateti pompoanele.

In rest cu shopping, renovari si lene cat cuprinde. Va pup!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mey Cristina,

dar tie nu-ti scapa nimica....
Mersi, mersi... Si eu care mergeam pe shutstake cu speranta ca scap neobservata.

Greseala mea, eu credeam ca in burtica ai tauras, si de aia am crezut ca e gata de deliverat cupilul in jur la ziua mea

Ziua mea a fost simpla. La servici am iesit cu colegii la un restaurant, si mai toata ziua am lucrat o ora. Cand am plecat de la servici vroiam sa mergem la un alt restaurant cu familia, dar Elliot, cu "Romica si Julieta" nu mai aveam cand... Inainte de piesa,nu aveam timp sa ne asezam la masa sa mancam in tihna, iar dupa era prea tarziu... Asa ca ne-am cinstit acasa, iar eu dupa un pahar de palinca eram n spirite mai bune.
Eu am fost cu tafna pusa, ca al meu sot nici macar o felicitare nu mi-a luat anul asta. Dar si eu, din nepasator nu-l scot... si o sa o tin asa sa se sature.
Asa ca, vezi tu, Andra, cand citesc de atentiile pe care le fac ai tai, ma impresioneaza.
OK, mi-am varsat si eu oful. Nu-mi trebuia cine stie ce cadou de la fecioara mea, dar vroiam sa-l vad ca-i pasa si vroiam o ATENTIE de la el. Poate am si eu prea multe pretentii.

Elliot a avut programare la oftalmolog azi. Vede perfect cu lentilele ce le poarta de 6 luni, si prescriptia nu s-a schimbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Pai chiar trecea neaobservata Sanca draga ca pe listutza nu esti!

La multzi ani sa fii sanatoasa si sa tzi se implineasca toate dorintzele!

Mqqm dar ce mi-a scapat mie din psotarile dumitale de acum doar la aniversari intri?Esti deja in prenatal sau nu se practica la voi?

felicitari tuturor copilasilor pentru rezultatele obtzinute!Noi suntem cu testari inca,saptamina viitoare e full,la noi vacantza nu s ezareste inca!E departe tare!

Weekend minunat tuturor!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Sanca sa fii sanatoasa si sa traiesti multi ani fericita!

In ce priveste surprizele acestea au venit din partea copiilor pt ca momentan is in razboi rece cu ursu.

Dana bafta la testari!

Mqqm sa ne zici din timp sa facem galerie frumoasa.Lenea este fireasca,odihneste-te cat poti de mult caci apoi o sa zici mersi cand o sa ai timp sa te duci la buda.

Va doresc excursii frumoase Diana ,Sanca.

De la noi nimic nou,munca,zarva,balamuc.
Dimineatza Edutzu m-a trezit cu o minge de fotbal fix in teasta,dragutz nu?!AAA si azi noapte cand a fost furtuna a cerut si Daisy sa doarma in camera la noi,pe mine ma bate gandul sa vand apartamentul si sa-mi iau o garsoniera ca vad ca oricum toata lumea se strange la mine in dormitor

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Anca,n-am stiut ca e ziua ta...cu intarziere LA MULTI ANI!

Va doresc tuturor week end frumos !

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Anca

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Musai sa spun si eu La multi ani!!! Ancai .

Care va sa zica mergi pe sestache...ahaaam... Miha, s-o trecem dara cap de lista .
uite ti-a facut-o prietena Cristina ca si tu i-ai facut-o ei daca ma mai tine neuronul ...

Daca ma incordez putin aproape ca te si vad cu mama umar langa umar si cap la cap.Bravo lui Elliot pt rol .
Despre domnul Sanca o mare bila neagra de la mine, ca te-a suparat, da zau daca are rost sa te superi pe ei ... Stii doara ca-s din alt aluat decat noi ... Ai citit "Why men don't listen and women can't read maps "?

Excursie placuta !

Alma, am auzit ca la romana a fost cam cu chichite subiectul.Felicitari Dianei pt nota !Daca te gandesti ca le-a dat sa-si exprime opinia vis a vis de un text la prima vedere, unor copii care la clasa numai incurajati sa-si spuna opinia nu-s .......Plus ca si textul era destul de cu dus si-ntors ... Distractie faina in excursie !

Miha,da TB se tine bine, e cu 10 pe linie, mai putin la pardalnica de romana, de fapt, tare mi-as dori sa nu ajunga sa urasca materia pt profesor. Stie clar ca nu suntem de acord cu metoda profesorului, asta nu inseamna insa ca nu e cazul sa invete, ci doar ca ignoram momentele lui musiu ... Saptamana asta au aparut la TV, clasa lor, luand interviu directorilor, profesoarei de franceza si olimpicei nationale ...
Cred ca va avea o super excursie Diana . E OK asa ca merg si ceva parinti, puteti tine legatura ...
Succes cu scoala ! Hai ca nu mai ai mult .Tin pumnii.

Ana, trebuie sa-ti zic asta .Stii unde se desf anul asta Plus/Minus poezie ? Ai ghicit, in Timisoara

Trimit asta si revin ,la toata lumea

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sanca cu multe bucurii!!!!
Mi-a scapat mie pe undeva sau ai tacut in papusoi? Ce data sa trec? azi, ieri? Hai lamureste-ma...
Sanatate cu boala aceea pacatoasa si vacanta placuta saptamana viitoare, ca daca nu mai e alta aniversare pana pleci, nu cred ca mai apuc sa scriu...

mQQm, eu cred ca te referi la Mr.P(felicitari!) dar daca e altceva si mi-a scapat, imi fac mea culpa. Si eu citesc, deocamdata pana termin scoala mai putin cu scrisul desi imi mai permit asa din cand in cand ca premiu ...
multi multi tie si burticii, sa ajungeti cu bine la termen.

Mara multzam fain! Eh, o sa treaca cumva si scoala asta si apoi o sa ma plictisesc acasa vreo 3 saptamani...
Inteleg cu proful de romana, cred ca e dificil sa mentii balansul. Tin minte cat de greu era sa invat la materiile la care nu imi placea profa/profu.

pe toata lumea, chiar daca nu v-am luat pe rand pe toate...si va doresc un we minunat!

PS. Noi ne delectam maine cu finala Eurovision...am vazut ambele semifinale. Voi?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

deci nu m-am indoit in zadar de neuronu-mi, fuse Dana totusi.

Succes lui Andrei la teste !

mQQm,stiu ca-i rac pepitu mai citesc la zmeuri, maple... V-ati hotarat cu numele ?

Vezi Andra ce inseamna sa ai copii multi ,mari si mici ...Are cine sa te remonteze . Razboi rece zici ... N-as vrea sa fiu in pielea ursului

Agho, voi cu ce va mai laudati?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput