Dansez pentru tine, sezonul 7. *2*
Raspunsuri - Pagina 8
catutza spune:
fetelor eu va , ma duc sa fac un dush si ma tertag in pat, ma dispera pauzele "lungi si dese" ale celor de la PRO
o sa raman treaza sa vad cine ramene in concurs.
vizionare placuta , pe data viitoare
noapte buna
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Alinutzaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary cum poti sa zici asa ceva? niciodata, NICIODATA, nu se pun deoparte oole lui Bloom!! se tin aproape pentru orice eventualitate I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
ai dreptate
Shame on me!!! Tinem aproape Bloom cu tot cu oo. Si cu pasca
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Alinutzaa spune:
Noapte buna Cata si weekend placut
Un pici pe nume Tudor
MadameBovary spune:
Somn usor, Cata! eu inca mai rezist eroic la pauzele lor "scurte" si nici macar nu schimb postul .
Alinutzaa spune:
Aiiiiiii, ce-au busit salsa asta
Un pici pe nume Tudor
Alinutzaa spune:
Fir-ar sa fie. Chiar imi pare rau de ei.
Luati de aici niste cozonac si niste pasca, sa ne mai treaca supararea.
Bunuta salsa Kitti si Dan
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Cata, noapte buna si un weekend super fain !
Alina, esti mortala cu Bloom si pasca mea !
Madame, chiar asa m-am gandit si eu, ca electricul va fi cel mai greu si cand 'colo, a fost cel mai fain !
Exact la asta m-am gandit si eu, ca Mihaitza, cam mandru si orgolios Piticu'. Nu cred ca pantalonul a fost de vina, chiar daca de la el s-a incurcat.
Slabutza salsa lui Kitty.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Alinutzaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Pacat. Nicio salsa nu a iesit bine, niciunul nu a mers cursiv. I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Mare dreptate ai avut. Drept dovada ca si Alin si Roxana au busit-o rrrrraaaaauuuuuuu
Un pici pe nume Tudor
MadameBovary spune:
Imi pare rau de ei... pacat, la cat de multa ambitie si exercitiu au facut pana acum. Chiar imi pare rau pentru Alin si Roxana.
Kitty si Dan, nimic special