Sunt amanta (4)
Raspunsuri - Pagina 5
pitzinuca spune:
waaaay off topic :
fetelor, noideea arunca o pietricica si noi sarim toate dupa ea.
a mai deschis un subiect separat pentru ca lumea (in speta eu) o lua la zeflemea pentru ca o gasesti peste tot cu sfaturi dar viata proprie...
au curs muuuulta cerneala cu muuuuulte sfaturi si fete care si-au consumat muuuult timp penbtru a o sprjini/incuraja/sfatui/deschide ochii. nu a spus NICIODATA: "am aplicat sfatul cutare si cutare " sau "sfatul cutare si cutare nu pot sa il aplic pentru ca..." sau "multumesc poentru sfaturile/ideile voastre", etc. nu. cand cineva era de partea ei era ok, cand nu, te facea cu ou si cu otet.
on topic:
Cristos a inviat!
Cum ati petrecut Sarbatorile? Toti sotiorii au stat acasa?
Natasa, Anna, cu cine ati petrecut? Ati mai privat familiile de capul lor, sau ati rezistat tentatiei si ati sarbatorit Sfintele Pasti mai curate decat anul trecut?
Adica vroiam sa va intreb: mai sunteti amante? Astept si eu un subiect la sectiunea asta care sa se cheme "Nu mai sunt amanta!"
Referitor la intrebarea daca am spune prietenei ca e inselata, m-am gandit mult si tot nu stiu ce sa raspund.
Eu as vrea ca ea sa imi spuna. 100%
Dar eu am fost in situatia asta, am spus, si pana la urma ei s-au impacat, eu am ramas de carutza. Am ramas cu un gust trare amar. Dar cred ca tot as spune.
un banc dragut:
Profesoara il scoate pe bula la tabla
Bula: Doamna profesoara pentru azi nu sunt pregatit.
Aceeasi treaba se repeta trei zile la rand.
Pana la urma profesoara un pic nervoasa il intreaba pe bula:
- Mai bula de ce oare s-a casatorit taica-tu cu maica-ta?
Bula: Doamna profesoara nu stiu dar cand ajung acasa am sa il intreb.
A doua zi bula ii spune profesoarei:
- Doamna profesoara a zis tata ca s-a casatorit cu mama pentru ca ii place sa umble cu femei maritate.
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
roxanal spune:
mai fetelor, am avut curiozitatea si-am incercat sa citesc de la partea I, dar m-am lasat pagubasa, n-am mai rezistat
so..sa va impartasesc mareata mea opinie? hai s-o fac
in toata povestea asta largita cu sotia, sotul, amanta, amantul, singurii vinovati sunt sotul/sotia, nicidecum, si sub nici un aspect, dupa mine, evident, amantul/amanta..
ce treab au ei? nic una, ei nu fac altceva decat sa-si vada interesele...s-au indragostit sau nu, din interes sau nu, nu conteaza, daca sotia/sotul au pus boticul...oha..s-a terminat
si-mi este foarte clar ca vina apartine si partenerului, ca doar nu traim singuri...ca n-a vazut nici un semn ca viata cu partenerul nu este chiar ok, insa din comoditate, nesinceritate, lancezeala, etc, n-a facut nimic sa rezolve situatia...iar pe urma se lamenteaza ca a plecat dupa o pitipoanca...pai...deh..cand eu am okelari de cal...doar nu vreau sa vad veverita prin ei, nu? ...
zepellina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanal mai fetelor, am avut curiozitatea si-am incercat sa citesc de la partea I, dar m-am lasat pagubasa, n-am mai rezistat so..sa va impartasesc mareata mea opinie? hai s-o fac in toata povestea asta largita cu sotia, sotul, amanta, amantul, singurii vinovati sunt sotul/sotia, nicidecum, si sub nici un aspect, dupa mine, evident, amantul/amanta.. ce treab au ei? nic una, ei nu fac altceva decat sa-si vada interesele...s-au indragostit sau nu, din interes sau nu, nu conteaza, daca sotia/sotul au pus boticul...oha..s-a terminat si-mi este foarte clar ca vina apartine si partenerului, ca doar nu traim singuri...ca n-a vazut nici un semn ca viata cu partenerul nu este chiar ok, insa din comoditate, nesinceritate, lancezeala, etc, n-a facut nimic sa rezolve situatia...iar pe urma se lamenteaza ca a plecat dupa o pitipoanca...pai...deh..cand eu am okelari de cal...doar nu vreau sa vad veverita prin ei, nu? ... tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474 |
Dar te-ai gandit ca nu mereu e asa simplu, ca nu este alb si negru?
Te-ai gandit ca uneori chiar nu ai ce sa faci?
Eu zic sa spui Doamne Fereste, oricand poti sa fi intr-o situatie sau cealalta, cum nu iti inchipui.
AgnesLuca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui zepellina
Dar te-ai gandit ca nu mereu e asa simplu, ca nu este alb si negru? Te-ai gandit ca uneori chiar nu ai ce sa faci? Eu zic sa spui Doamne Fereste, oricand poti sa fi intr-o situatie sau cealalta, cum nu iti inchipui. "Cu cit esti mai entuziasmat de viata, cu atit mai multa bucurie vei gasi in ea." zepellina |
de acord cu roxanal, cu urmatorul amendament: nu este neaparat vorba de "vina" ci uneori lipsa de curaj de a-ti vedea relatia obiectiv, iar alteori pur si simplu de "asa a fost sa fie"; de acord ca nu are nici un sens sa ne batem capul cu amantul / amanta - personaje secundare si de multe ori pur intimplatoare in istoria cuplului nostru. Imi este greu sa inteleg inversunarea cu care se scrie la acest subiect si recunosc ca am citit numai inceputul si apoi din cind in cind sa vad unde s-a ajuns cu discutia.
PS: sunt o fosta sotie inselata, asta ca sa nu mi se reproseze "lipsa de experienta" in rest, numai de bine
PS2off-topic: cum imi actualizez semnatura ca intre timp sunt 32+ ???
7+
carolinah spune:
PS2off-topic: cum imi actualizez semnatura ca intre timp sunt 32+ ??? |
te duci la profil personal in stanga paginii si dai edit
cred ca atat am avut eu de zis la topicul asta
lisaelisa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui AgnesLuca
de acord cu roxanal, cu urmatorul amendament: nu este neaparat vorba de "vina" ci uneori lipsa de curaj de a-ti vedea relatia obiectiv, iar alteori pur si simplu de "asa a fost sa fie"; de acord ca nu are nici un sens sa ne batem capul cu amantul / amanta - personaje secundare si de multe ori pur intimplatoare in istoria cuplului nostru. Imi este greu sa inteleg inversunarea cu care se scrie la acest subiect si recunosc ca am citit numai inceputul si apoi din cind in cind sa vad unde s-a ajuns cu discutia. PS: sunt o fosta sotie inselata, asta ca sa nu mi se reproseze "lipsa de experienta" in rest, numai de bine |
Mai cum le vedeti voi pe toate doar in alb si in negru !
Hai sa va povestesc ce mi se tot intampla mie de la o vreme :
Merg cu fii-mea in parc. Pe la aceleasi ore vine si tatal unui baietel cu copilul.
De luni de zile omul imi face " ochi dulci ". Drept urmare, nici macar nu mai ma uit la el, desi pana sa realizez ce of are omu', fiindca il mai vazusem, il salutam.
Este un barbat bine, si daca tot mi se acorda scuza ca eu, eventuala amanta, nu am nici-o vina, hai sa-i dau curs invitatiei lui la
" dans ".
Si ce daca sunt maritata; cand ti se pune pata, ce mai conteaza !
olguta12 spune:
Pitzinuca, sincer iti spun- intentia mea nu a fost de a o lua pe Noideea in zeflemea, peste picior, sau sa "ma iau de ea" doar de dragul de a mai scrie ceva- orice- pe forum. Sint chiar bulversata de postarile ei. Atit.
Si cum am mai spus, din moment ce sint eu mai greoaie de cap, am crezut ca poate i se face mila de mine si imi explica si mie macar asa, in 2 propozitii, daca nu mai mult.
Vad insa, ca am batut tastele degeaba.
Mea Culpa.
De-acum incolo tac milc.
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui olguta12 De-acum incolo tac milc.olguta12 |
Pai la cat de "lesinat" este topicul " Sunt amanta 4 ", exact de iesirea ta din acest peisaj era nevoie...
Mai bine, hai sa depanam amintiri din tineretile noastre. Ce zici, draga Olguta ?
olguta12 spune:
Lisaelisa daca incep sa-mi aduc aminte de "tinereti" cred ca ma baneaza DC-ul pina in 2019
Cat despre "tacere" ma refeream la faptul ca n-am sa-mi mai permit sa o intreb ceva pe Noideea. Oricum, nu este treaba mea, nu este viata mea, si repet- intentia mea nu a fost de a o jigni sau a o injosi. Am vrut doar sa stiu si eu cum isi vede ea viata.
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
lisaelisa spune:
Pai din cauza ei s-a deviat subiectul. Acum ne-am impotmolit si nu mai reusim sa ne urnim.