Sunt amanta (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Cam atit!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Cam atit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui noideea

Insa ceea ce nu am putut sa inteleg a fost de ce s-a batut cu pumnul in piept ca nu-l vrea si totusi a tras inca doi ani de el? De ce il mai cauta cand stia ca omu s-a dus pe drumul lui? Ce a mai stat sa-l perpeleasca atunci cand a vazut ca lucruile devin serioase intre mine si el? Ce a mai cautat sa isi bage coada cand a vazut ca raman gravida si ca el vine in anturajul lui si o spune cu mandrie? Ce a mai avut de impartit cu el cand a vazut ca ne si casatorim? Ce a mai avut de sperat cand a vazut ca el nu se desparte de mine nici dupa ce eu am plecat si l-am lasat cu toti demonii lui interiori. La ce a mai tras de el daca nu l-a vrut? Si nu am putut sa inteleg in ruptul capului atitudinea lui. Nici pe aia nu o vrei si te bati cu pumnii in piept ca e doar amica ta, ca nu mai esti cu ea, da ma iei pe mine la bataie in casa ca-ti spun ca-si bate joc de tine si ca se foloseste de cele mai josnice metode sa te bulverseze.

Da, a imprastiat zvonul intre prieteni ca are cancer si ca mai are un an de trait si a venit o prietena de-a ei sa-mi spuna ca e doar un truc sa-l impresioneze pe al meu si atunci m-am dus acasa si i-am spus, ca abea atunci am realizat ca ce face ea, este sa se razbune si cel mai rau era ca se razbuna pe fica-mea, ca tot ce am patimit a fost in ideea sa nu cresc copilul fara tata, ca-l facea aia pe degete pe al meu, iar el n-a suportat adevarul strigat in fata.

Tu esti constienta ca de toata aceasta aiureala la puterea a treia, sunteti vinovati in egala masura toti trei ?

Ce tot arunci pisica moarta in ograda altuia, cand ograda este la comun ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

noideea povestile tale intotdeauna sunt intortocheata.
si ce daca e casatorit cu tine? si ce daca are un copil cu tine? daca nu a apucat sa-si incheie si sa-si clarifice sentimentele si nu numai cu "fosta" nici dupa 100 de ani n-o sa fie 100% al tau. 8 ani nu sunt 8 zile. mai zicea cineva ca nu se pot sterge 8 ani in cateva zile. eu iti spun ca nu se sterg niciodata.
vinovati sunteti toti ca va complaceti in asta. insa tu esti si mai vinovata daca te minti singura si ai pretentia ca prin faptul ca esti mama copilul trebuie sa fie legat de tine.

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Sa-mi fie cu iertare intrebarea netrebnica si "lipsita de compasiune". ah, si este si oleaca "OFF TOPIC".
Imi spun de luni de zile ca fiecare isi traieste viata asa cum crede de cuvinta, blah blah blah. Nu judeca, Olguto, lasa omu' in pace.
Noideea- citesc pe ici si colo franturi din postarile tale, peste tot pe forum. Chiar ti-am luat si apararea o data, de doua ori, in fata fetelor inversunate, care mai aveau oleaca si te agatau in cui.
IARTA-MA, TE ROG ca-mi permit sa te intreb:
PT CE SABIA LUI BAIAZID mai esti casatorita cu asa numitul "ales al inimii"????????????????????
Fa-ma te rog sa inteleg!!!!!!!!!!!!!!!
Ca eu inteleg greu si pricep putin!!! Am tartacuta ca o piatra de moara.
Neica- n-am citit O DATA o postare de-a ta care sa nu se fi lasat cu batai, injuraturi, inselaciune, abuz psihic si fizic, amenintari,parasiri, amante, bautura, netrebnicie, amaraciune, etc etc etc. O telenovela este pistol cu apa pe langa aventurile tale cu soata.
Ai fost inselata- sari la gatul amantelor. Apoi undeva ai spus ca ai fost si tu amanta. Sari la gatul nevestelor. TOTI si TOATE sint "fair play".
Dar din ce citesc- scrise cu manuta ta!- toti anii tai traiti alaturi de alesul inimii, au fost si continua sa fie un CALVAR NEMARGINIT.
Poti sa-mi explici si mie cum iti vezi tu viata? Cum te poti complace in continuare intr-o asa situatie? Si cum iti obligi si pruncul sa traiasca asa un cosmar alaturi de tine???
Pt ca eu nu inteleg!!!!!!!!!!! Nu pot. Nu am capacitatea "intelectuala" de a intelege.
te rog mult- explica-mi si mie- in cuvinte scurte si propozitii "telegrafice". Cum poti da atitea sfaturi(cu sutele) altor "amarite"- dar tu continui mai departe pe acelasi drum.
Multam fain cu anticipatie.

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Olguta, amuzant mesajul tau.

Povestile acestei fete sunt de domeniul fantasticului, iar faptul ca mai da si sfaturi, fara sa fie constienta ca povestile sale se bat cap in cap cu sfaturile de femeie, care stie sa puna punct unor situatii conflictuale, imi starneste reactia asta .
Parca ar avea dubla personalitate.

Si-a schimbat pseudonimul, iar apoi a anuntat ca ea este fosta nustiucum. Atunci, ce rost a mai avut sa o ia de la capat sub alt pseudonim !!!

Sincera sa fiu, mie aceste istorioare mi se par ireale. Scornite de un creier care se plictiseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

de ce mai sta cu sotul ei? pey parca a zis ca are o lupta de dus, ca e scopul ei in viata ...ceva de genul ca va face tot ce poate sa-l schimbe, pentru ca fata ei sa aiba familia intreaga.

nu ma mai obosesc sa-ti zic noideea ca un om care e violent o data nu se va schimba niciodata, iar agresiunile nu vor disparea ca prin minune.

insa am sa insist asupra faptului ca e cazul ca tu sa consulti un psiholog. si nu rad si nu e nici rautate.

rabdarea cu care stai si povestesti pe pagini intregi o intamplare....motivatiile pe care le gasesti de fiecare data...ma uimesc si ma ingrijoreaza sincer. orice om intreg la cap ar fugi, ar lua-o la sanatoasa, tu din contra, ramai acolo, cauti si gasesti explicatii, jumatati de vina, etc.

plus ca daca e sa mai iau doar din stilul tau...uita-te si tu...daca in prima jumatate stilul tau e aproape impecabil, in a doua incepi sa cazi, pierzi din logica exprimarii, faci greseli, exprimarea e simpla, etc.

asa patesti si in realitate? treci de la o stare la alta brusc? ai schimbari dese ale starii psihice?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dov

de ce mai sta cu sotul ei? pey parca a zis ca are o lupta de dus, ca e scopul ei in viata ...ceva de genul ca va face tot ce poate sa-l schimbe, pentru ca fata ei sa aiba familia intreaga.

nu ma mai obosesc sa-ti zic noideea ca un om care e violent o data nu se va schimba niciodata, iar agresiunile nu vor disparea ca prin minune.

insa am sa insist asupra faptului ca e cazul ca tu sa consulti un psiholog. si nu rad si nu e nici rautate.

rabdarea cu care stai si povestesti pe pagini intregi o intamplare....motivatiile pe care le gasesti de fiecare data...ma uimesc si ma ingrijoreaza sincer. orice om intreg la cap ar fugi, ar lua-o la sanatoasa, tu din contra, ramai acolo, cauti si gasesti explicatii, jumatati de vina, etc.

plus ca daca e sa mai iau doar din stilul tau...uita-te si tu...daca in prima jumatate stilul tau e aproape impecabil, in a doua incepi sa cazi, pierzi din logica exprimarii, faci greseli, exprimarea e simpla, etc.

asa patesti si in realitate? treci de la o stare la alta brusc? ai schimbari dese ale starii psihice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui olguta12

Sa-mi fie cu iertare intrebarea netrebnica si "lipsita de compasiune". ah, si este si oleaca "OFF TOPIC".
Imi spun de luni de zile ca fiecare isi traieste viata asa cum crede de cuvinta, blah blah blah. Nu judeca, Olguto, lasa omu' in pace.
Noideea- citesc pe ici si colo franturi din postarile tale, peste tot pe forum. Chiar ti-am luat si apararea o data, de doua ori, in fata fetelor inversunate, care mai aveau oleaca si te agatau in cui.
IARTA-MA, TE ROG ca-mi permit sa te intreb:
PT CE SABIA LUI BAIAZID mai esti casatorita cu asa numitul "ales al inimii"????????????????????
Fa-ma te rog sa inteleg!!!!!!!!!!!!!!!
Ca eu inteleg greu si pricep putin!!! Am tartacuta ca o piatra de moara.
Neica- n-am citit O DATA o postare de-a ta care sa nu se fi lasat cu batai, injuraturi, inselaciune, abuz psihic si fizic, amenintari,parasiri, amante, bautura, netrebnicie, amaraciune, etc etc etc. O telenovela este pistol cu apa pe langa aventurile tale cu soata.
Ai fost inselata- sari la gatul amantelor. Apoi undeva ai spus ca ai fost si tu amanta. Sari la gatul nevestelor. TOTI si TOATE sint "fair play".
Dar din ce citesc- scrise cu manuta ta!- toti anii tai traiti alaturi de alesul inimii, au fost si continua sa fie un CALVAR NEMARGINIT.
Poti sa-mi explici si mie cum iti vezi tu viata? Cum te poti complace in continuare intr-o asa situatie? Si cum iti obligi si pruncul sa traiasca asa un cosmar alaturi de tine???
Pt ca eu nu inteleg!!!!!!!!!!! Nu pot. Nu am capacitatea "intelectuala" de a intelege.
te rog mult- explica-mi si mie- in cuvinte scurte si propozitii "telegrafice". Cum poti da atitea sfaturi(cu sutele) altor "amarite"- dar tu continui mai departe pe acelasi drum.
Multam fain cu anticipatie.

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Un singur cuvant: INUTIL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Parerea mea este ca Noideea este profilul multor femei romance. DIN PACATE!

Sta, suporta cu hotarare, gaseste intotdeauna explicatii adica da vina pe extraterestii, dar nu scapa ocazia de a se plage ce greu ii este ei.N-are de gand sa FACA CEVA, nu...ea se plange si e suficient.

Iar sotul Noideei este acel barbat tipic balcanic caruia i se falfaie de nevasta, copil, familie si responsabilitati. Da cu pumnul cand e nervos, inseala cand i se iveste cea mai mica ocazie, sta 3 zile dulce ca mierea apoi o ia de la capat.

Iar cei doi impreuna inseamna poate 50% din cuplurile din Romania.

Mergi la inceput