Ratusca din viata mea ... Concurs foto-Top Final
Raspunsuri - Pagina 14
Caprioara spune:
Nici noi nu l-am primit inca .
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
desprecopii spune:
Noi am trimis la Sony informatiile de catva timp - sunt sigura ca veti primi premiile in cel mai scurt timp- aveti putintica rabdare.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
mihutza11 spune:
Mirela revin cu o intrebare: am trimis un PM cu ceva intrebari legate de prmiul meu, avand in vedere ca sunt in State.. cum ar trebui sa procedez? multumesc!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Caprioara spune:
Helau,
Scuze ca scriu iar , dar premiul nostru tot nu a ajuns. Oare nu au datele noastre corecte sau complete? Oi fi gresit eu ceva la adresa???
Mirela, crezi ca trebuie sa le mai trimitem o data?
Multumesc anticipat de raspuns .
pup you,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
desprecopii spune:
uite acum ii intreb pe cei de la sony si iti raspund cand am un raspuns de la ei.
Oricum eu stiam de la ei ca va vor telefona si va vor chema acolo sa le ridicati iar cei de la Sony sunt foarte seriosi - probabil ca au o mica intarziere involuntara. revin cand am un raspuns
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Caprioara spune:
Multumesc frumos pentru raspuns .
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
cyucy spune:
a fost un concurs cu multe poze frumoase,dar si cu premii pe masura..felicitari castigatorilr!!!!!!1
Caprioara spune:
Mirela, ai vreo veste de la Sony? Ca noi nu am primit nici un semn de la ei .
pup you,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
Blogul meu: manute talentate