Frustrarile unei mame din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Paste fericit si de la noi

Voi cand vopsiti ouale?
Ce as merge si eu in genunchi la bisericadin nefericire nu am unde sunt inconjurata de protestanti si catolici.

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Ionica...e suficient si gandul bun si inima deschisa...chiar daca nu beneficiezi de restul...Paste fericit!
Avoogt...

Paste Fericit tuturor!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Bucuresti...stiu cum este, doar am stat acolo aproape 7 ani. Si eu m-am "impiedicat" de batranei, chiar in blocul unde am locuit erau majoritatea pensionari. O data in tramvai, sotul urcase si cand sa urc si eu, o femeie-nu era batrana, pur si simplu m-a impins, am ramas masca. Ce am facut? Nimic, pentru ca nu imi place sa ma tiganesc, sotul mai avea obiceiul asta, mie nu imi place scandalul...sunt mai pasnica.
O data in tramvai, aglomeratie, se elibereaza un loc, o doamna ma cheama sa ma asez, eram putin mai departe, zic: "Nu, multumesc". Ma gandesc:"De ce naiba m-a chemat sa stau jos?" O fi crezut ca sunt gravida...nu, sunt doar grasa. O colega de serviciu, ne-am gasit si vecine in bloc, ii zic o data"Esti gravida?"ea are un baiat, marisor. Nu, m-am ingrasat, lasa-ma ca ma simt si prost ca o data in tramvai imi ofera un batranel locul, credea ca sunt gravida.
In oraselul in care am copilarit, este perfect ptr pensionari ptr ca este mic si linistit, la mine in oras, de regula persoanele in varsta se retrag la tara si lasa apartamentul copiilor, altii care nu au unde, stau impreuna. Intr-adevar ca nu te lovesti de ei mereu, in autobuze ca ele exista doar ptr afara localitatii mai mult, sunt civilizati, pe la piata de lovesti de ei, dar cum este la piata,lume multa, se merge incet. Si eu am avut un shoc cand am venit in |bucuresti, ptr ca la mine in oras lumea nu este asa de indiscreta, in fine, mai cu "perdea", nu toata-ziua buna ziua cu reclamatii la administrator. Dar ce am facut eu? M-am adaptat. sotul se mai enerva cand vedea ca cineva in fata lui mergea incet sau ca incurca pe altii, marea pasul, se stresa... si eu ma enervam...dar tineam in mine si in clipa urmatoare ma gandeam...dar poate ca si eu am incurcat pe cei din spatele meu!
Dar ce m-a frapat pe mine o data in tramvai, un domn si o doamna, amndoi se indreptau spre acelasi loc din directii diferite, doamna cand sa se aseze...pac...domnul se aseaza cu cateva secunde inaintea ei si zice...pardon...era cat pe-aci sa i se aseze doamna in poala...doamna,finutza...zice...pardon si pleaca.
Nici aici nu pot sa spun ca:"Vai ce civilizati sunt oamenii!" Pe mine ma enerveaza cand vreau sa intru la metrou, cand sa bag cardul vad ca vor sa iasa altii exact pe unde vreau eu sa intru si celelate iesiri sunt libere. Aici sunt locuri ptr iesit dar poti iesi si prin locul unde se intra-cu bilet, card, abonament, depinde ce are omul. Eh, dar ce sa faci poti sa te c... in gustul omului, stai si astepti.
Sa-l citez pe Margineanu:"Viata este ca parul din c..., scurta si plina de kkt."

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Margineanu nu avea dreptate,Viata nu mi se pare scurta iar de kkat e in functie de cum stii sa ti-o traiesti.
Viata este cadoul cel mai frumos pe care-l putem oferi si pe care-l putem primi,de ce sa nu ne bucuram de asa miracol?in fiecare dimineata cand ma trezesc ,ii multumesc lui Dumnezeu ca exist si ma bucur de ce am in jurul meu,copiii in primul rand si apoi sanatatea .

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ionica ai nascut???

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarahhttp://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Ionica,

Sa-ti traiasca bebele si sa fiti sanatosi toti 4 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Margineanu nu avea dreptate,Viata nu mi se pare scurta iar de kkat e in functie de cum stii sa ti-o traiesti.
Viata este cadoul cel mai frumos pe care-l putem oferi si pe care-l putem primi,de ce sa nu ne bucuram de asa miracol?in fiecare dimineata cand ma trezesc ,ii multumesc lui Dumnezeu ca exist si ma bucur de ce am in jurul meu,copiii in primul rand si apoi sanatatea .

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

+1

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Ionica....mare dreptate ai!!!

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

O data in tramvai, dimineata, mergeam la munca. inainte cu 2 statii de a cobri se aglomereaza, inainte cu o statie de a cobori, imediat cum s-au inchis usile imi pun in aplicare strategia de a ma strecura sa-mi fac loc, sa nu cobor in ultima clipa, nu eram departe de usa, dar erau prea multi oameni si nu stiam daca coboara cineva. un batranel in fata mea, era cu spatele, ii zic:"Coborati? Nimic. Intreb un pic mai tare:"Coborati?", iar nimic, a treia oara il bat usor pe umar:"Corati la urmatoarea statie?". el foarte recalcitrant:"DAr abia s-au inchis usile, oricum va fac loc."Stiu ca s-au inchis usile, dar vroiam sa stiu cine coboara sau nu, sa vad cum ma strecor.El indignat:"Dar nu aveti rabdare deloc-catre ceilalti-Dar uite, m-a batut si pe umar!"
Zic:"Ah, dvs erati d-le Brad Pitt! scuzati-ma ca v-am deranjat."
Si ce ma mai enerva pe mine ca atunci cand intrebai pe cel sau cea din fata ta daca coboara, normal iti intorci putin capul si spui;"DA" sau "Nu", anumite persoane iti ziceau raspunsul uitandu-se inainte si bineinteles ca nu auzeai nimic si trebuia sa ii mai intrebi o data si bineinteles ca iti raspundeau f indignati.
O data sotul meu a trimis-o pe o femeie la ORL, a intrebat-o de 3 ori daca coboara, se uita la el si nu zicea nimic si pana la urma a fost nevoit sa o dea la o parte si tot ea s-a ofuscat.

AURA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aura_m

O data in tramvai, dimineata, mergeam la munca. inainte cu 2 statii de a cobri se aglomereaza, inainte cu o statie de a cobori, imediat cum s-au inchis usile imi pun in aplicare strategia de a ma strecura sa-mi fac loc, sa nu cobor in ultima clipa, nu eram departe de usa, dar erau prea multi oameni si nu stiam daca coboara cineva. un batranel in fata mea, era cu spatele, ii zic:"Coborati? Nimic. Intreb un pic mai tare:"Coborati?", iar nimic, a treia oara il bat usor pe umar:"Corati la urmatoarea statie?". el foarte recalcitrant:"DAr abia s-au inchis usile, oricum va fac loc."Stiu ca s-au inchis usile, dar vroiam sa stiu cine coboara sau nu, sa vad cum ma strecor.El indignat:"Dar nu aveti rabdare deloc-catre ceilalti-Dar uite, m-a batut si pe umar!"
Zic:"Ah, dvs erati d-le Brad Pitt! scuzati-ma ca v-am deranjat."
Si ce ma mai enerva pe mine ca atunci cand intrebai pe cel sau cea din fata ta daca coboara, normal iti intorci putin capul si spui;"DA" sau "Nu", anumite persoane iti ziceau raspunsul uitandu-se inainte si bineinteles ca nu auzeai nimic si trebuia sa ii mai intrebi o data si bineinteles ca iti raspundeau f indignati.
O data sotul meu a trimis-o pe o femeie la ORL, a intrebat-o de 3 ori daca coboara, se uita la el si nu zicea nimic si pana la urma a fost nevoit sa o dea la o parte si tot ea s-a ofuscat.

AURA

Cred ca atat pentru tine, cat si pentru sotul tau era mulllt mai simplu daca asteptati sa ajungeti in statia unde coborati, spuneati pardon si va faceati loc! Economie de timp, nervi si vorbe goale!
Paste Fericit!

CATI POZE NOI

Mergi la inceput