Frustrarile unei mame din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Oanamada, iti doresc si eu PASTE FERICIT si plin de bucurii !

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Si eu va doresc sa aveti un Paste plin de liniste, de dragoste alaturi de toti cei dragi voua!

http://picasaweb.google.com/cristina.catana

http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Hai domle..incepem acum cu pupaturi de paste?
situatia este asa cum este si voua va arde de oua si lumina din lumina si mers in genunchi pe sub mese?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Hai domle..incepem acum cu pupaturi de paste?
situatia este asa cum este si voua va arde de oua si lumina din lumina si mers in genunchi pe sub mese?

Paste frumos tuturor!

Hai Guestus ca daca ai fi ca mine acuma asa departe de traditiile noastre frumoase din Romania nu ti-ar mai arde sa razi de ele.
Desi nu sunt bisericoasa, zau de nu mi-ar fi drag sa ma duc la biserica sa vada florile multe si lumea venind in noaptea Invierii cu lumina acasa.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Guestus...Pace tie!
Situatia poate sa mai astepte pana peste 3 zile...si reluam!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
voua va arde de oua si lumina din lumina si mers in genunchi pe sub mese?

mooor de ras

Ilse, voi nu aveti o biserica sau o capela romaneasca pe acolo prin lanul de lalele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Guestus...Pace tie!

pace...hehehe...pai cu pace nu ajungi nicaieri...trebuie razboi si agitatie! ala e viitorul

tu mergi la biserica munteanu dupa lumina sau nu? mergi cu luminarea in mina aprinsa pina la tine acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Mihaelka - ok,imi cer scuze pt ca ti-am gresit numele,oricum nu vad o asa mare greseala,dar cand esti asa incrancenat,poti face razboi din orice.
Nu te-am remarcat doar pe tine,a fost un topic dragut si cum inca memoria nu m-a lasat,mai pot retine cate ceva.
Nu era vorba nici de a dori ca tu sa ma "vezi",dar rautati dam asa repede...probabil din cauza frustrarilor.

Acum la topicul asta a ramas doar de a se imparti rautati in stanga si in dreapta,si peste doua zile mergeti la biserica si cereti de la Doamne Doamne

PASTE FERICIT Puppa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Guestus...Pace tie!

pace...hehehe...pai cu pace nu ajungi nicaieri...trebuie razboi si agitatie! ala e viitorul

tu mergi la biserica munteanu dupa lumina sau nu? mergi cu luminarea in mina aprinsa pina la tine acasa?

Vezi ca aia cu razboiu' e la subectu' cu "razboinicul luminii"...adica Jiji...

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Dupa ce am citit primele 7 pagini de , acum ati facut pace si vb despre Paste ...traditii ...vreau si eu ce melancolica am devenit dintr-o data

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput