Frustrarile unei mame din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra
deci - supun dezbaterii: copiii mici "deranjeaza"?

pe vecinul de sub mine il deranjeaza fetita mea ca alearga prin casa si face zgomot. mi-a recomandat sa imi iau un covor mai gros poate atenueaza zgomotul :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Din Belgia in Ro faci 2 h cu avionul...atitea probleme ca la unii nu am mai pomenit. In 3 ani se va zbura pe Marte..ce te faci nene atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

guestus, io cred ca tu erai nenea ala care butona la ifon si s-a suparat ca il atinge fi-mea

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

E o intrebare-capcana?
Bineinteles, in anumite momente, copiii mici deranjeaza.
Tu crezi altfel?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Alra - mai,eu nu am vrut sa te isterizez
Voiam sa spun ca asa cum pe noi ne deranjeaza ca unii nu sunt toleranti cu copiii nostrii,asa si pe unii care nu au copii,sau s-au facut mari si au uitat,ii deranjeaza ca mamicile nu calatoresc cu masinile Nemultumiti de toate partile.
Si hai sa-ti mai spun ceva,ultima data cand am zburat,nu ne-am rezervat locuri pe net cu o seara inainte,si am ajuns sa avem eu cu baiatul locul 26 si sotul la nr 12.Am vb cu personalul si mi-au zis sa astept.S-a dus la doi baieti si spune,trebuie sa va mut,unul la nr 26 si unul la alt nr,iar eu cu sotul si copilul sa stam impreuna.In fine,cand am aterizat cel care a stat la nr 26 era aproape alb la fata pt ca au fost ceva turbulente,era prima data cand zbura,era pur si simplu speriat,si ii spunea celuilalt,"ba,am zis ca fac pe mine de frica".Sunt sigura ca omul ala m-a urat,chiar daca eu mi-am cerut scuze pt intamplare.
Nu avem cum sa schimbam ceva,ne dorim copii,ei sunt cel mai frumos lucru care se poate intampla unei femei,chiar daca uneori iti vine sa fugi tu ca mama cand incepe copilul sa tipe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

E o intrebare-capcana?
Bineinteles, in anumite momente, copiii mici deranjeaza.
Tu crezi altfel?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

eu cred ca atunci cand vine vorba de copii mici nivelul de toleranta este foarte scazut, da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

guestus, io cred ca tu erai nenea ala care butona la ifon si s-a suparat ca il atinge fi-mea

e...si daca s-a suparat nenea ala care e problema? unii sint asa de sensibili si delicati incit imi este frica sa nu se sparga

ori sensibili..ori poate un pic prea nervosi..ori poate prea agitati...da in loc sa pui ca da..am yo o problema cu nervii si trebuie sa merg la tratemt ....voi in schimb cautati sa pasati problema la altii ...este?
da lift...este lift domle in otopeni sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefaniya
Voiam sa spun ca asa cum pe noi ne deranjeaza ca unii nu sunt toleranti cu copiii nostrii,asa si pe unii care nu au copii,sau s-au facut mari si au uitat,ii deranjeaza ca mamicile nu calatoresc cu masinile Nemultumiti de toate partile.

Nu avem cum sa schimbam ceva,ne dorim copii,ei sunt cel mai frumos lucru care se poate intampla unei femei,chiar daca uneori iti vine sa fugi tu ca mama cand incepe copilul sa tipe

La intrebarea Alrei, daca deranjeaza copiii mici, as mai avea o completare: parerea mea e ca-i deranjeaza taman pe cei care apoi, odata pensionati (n-am zis neaparat batrani!!), iau troleul de la 6 si se plimba din Drumul Taberei in Crangasi cu escala in Vitan si te trag de maneca daca nu le dai locul si nu ti-e rusine ca nu mergi pe jos. Eu cred ca despre aceia vorbea Dov dar sigur, s-a inteles ca e despre toti batranii in general.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Lasati avionul ca nu zburam in fiecare zi. Sa va aud cum circulati prin Bucuresti cu metroul cu doi copii mici. Exista lifturi in statiile de metrou pana pe peron ? Exista loc pt carucioare in autobuz/tramvai ? Cum cobor de la etajul 8 cu un carucior dublu de gemeni ?

Guestus, ia zi, ca vad ca te pricepi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

copiii mici deranjeaza? pai, DA ... deranjeaza.
exemplu: matei isteric, foarte!!! nu aiaaaa mamiiii, aaaaateee! ii dau lapte. nuuu mammiiiii, aiaaaa! ii dau biscuiti, ca "aia" arata cu mana. se intoarce cu spatele si pleaca. in 3 secunde se aud 2 masinute care se "dadeau" pe topogan si matei: tiiiii tiiiiii brrrruuuuum. in drum spre el aud o discutie pe holul blocului: auzi draga, asa se aude copilu asta tot timpul???? ma-sa ce pazeste??? daca stateam eu langa ei, i-as fi linistit. de curiozitate ma uit pe vizor: vecina de langa noi o avusese in vizita pe vecina de la parter. noi stam la 2. stateam si ma gandeam: si dc statea langa noi ce??? sa leg copilu de picioare sa nu mai fuga prin casa? sa-i pun plasture la gura sa nu mai vorbeasca?
asta din frustrarile unei mame care sta la bloc

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput