Frustrarile unei mame din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

ohoho, ba ma priveste, pentru ca isi permit sa umble asa, toata ziua, pentru ca au gratuitate pe mijloacele de transport in comun...gratuitate suportata de cei care platesc abonamente/bilete. I sa le dea un nr fix de calatorii pe luna, sa vedem cu cat scade procentul? a, si pe mine, sincer, nu ma deranjeaza bilele, fie ele albe, fie negre. din contra.

Sper ca atunci cand vei iesi la pensie sa faci tu asa! Succes!

Ori e o gluma proasta ori esti un troll venit sa atate spiritele inutil.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

ohoho, ba ma priveste, pentru ca isi permit sa umble asa, toata ziua, pentru ca au gratuitate pe mijloacele de transport in comun...gratuitate suportata de cei care platesc abonamente/bilete. I sa le dea un nr fix de calatorii pe luna, sa vedem cu cat scade procentul? a, si pe mine, sincer, nu ma deranjeaza bilele, fie ele albe, fie negre. din contra.

Serios? Imi place asa, esti tare relaxata, n-ai tu treaba cu bilele

Bleacs..nu´s ce draq am dar mi se face rau de la stomac.

Tu vei fi for ever tanara si nelinistita, NORMAL, deci e de inteles atitudinea asta

Ai bunici? parinti ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Da, asa este dintr-un subiect care se vroia a fi unul de umor negru a ajuns ...Ma rog, poate ca m-am cam inflamat si eu, ca mi s-a dat apa la moara...Oricum, sunt doar ganduri pe care le am in sinea mea, pentru ca daca vine o tanti in spatele meu la rand ii cedez locul, le dau locul in autobuz, ma mai cert si cu pustanii pentru ele...Asa sunt eu, bomban in sinea mea, dar doar atat! Am si eu bunici, pe care ii iubesc si ii respect. Poate redeti ca sunt vreo nesuferita si vreo tzatza care se certa cu pensionarii, cu toata lumea...Nicidecum! Urasc cearta, tonul ridicat, violenta de orice fel...Imi varsam si eu oful, nu am crezut ca veti sari ca arse! Nu am dat in cap nimanui, mi-am exprimat doar niste ganduri...Imi pare rau daca am fost mitocana sau mai stiu eu cum...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana

http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Si eu, care as fi putut jura ca acest subiect va "naste consens"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Lara, ia mesajul meu ca pe un simplu post al unui user, care nu o cunoaste nici pe Anca personal dar nici pe tine.

Urmaresc discutia, INSA da-mi voie sa-ti spun ca, daca cineva iti spune ca ai fitze...e o jignire minuscula(daca e jignire) pe langa ceea ce ai spus tu, clar si raspicat.

E incredibil, adica chiar nu se face asa ceva! Nu poti spune unei mame care-si schimba bebele la picnic ca e NESPALATA pe maini! Cand EA, mama iti spune ca foloseste servetele umede, dezinfectant, etc.

Asadar, sa nu exageram.

Nici eu nu le cunosc personal pe nici una, insa in disputa lor nu exista doar un singur vinovat.
Pentru ca mai exista ceva ce se numeste autor moral. Cand "Ea, mama" ii spune cuiva ca are fitze si apoi ii scoate limba, nu stiu la cata finete se mai poate astepta...
Si mai exista o vorba: cum iti asterni, asa dormi. anca_a a vut in mod clar un prim raspuns agresiv, asa ca daca a primit mai mult decat spera... ce sa mai zic?
Judecam diferit, simtim diferit, iar daca recurgem la violenta, masura nu prea mai conteaza. Nu poti sa zici: "Eu ti-am dat o palma, tu de ce mi-ai dat un pumn?" Pumnul ala putea sa nici nu apara, daca n-ar fi fost prima palma...

Edit: observ acum ca lara a primit avertisment. Corect. Si mai corect ar fi sa primeasca si anca... dar surpriza, anca are deja unul...?!
Ups, de fapt nu e nici o suprpriza...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Lasand harta la o parte am sa-mi zic si eu parerea:

Pe mine ma uimesc cateva lucruri inca, lucruri care se intampla in Romania. O sa le enumar.

Nu ai voie sa calci iarba in parcuri deci invariabil copiii se joaca doar pe asfalt. Aici iarba este pentru asa ceva, sa zburzi, sa joci fotbal, sa faci picnic etc.

Nu exista locuri de schimbat atat de multe (din cate am inteles au mai aparut cateva in ultimul timp insa nu toate functionale), aici nu va exagerez insa sunt rare restaurantele si mall-urile (inca n-am gasit unul) fara loc de schimbat, Mall-urile au si locuri de alaptat. Nimic de zis impotriva dezinfectantului foarte bine, insa eu nu mi-as fi schimbat copilul pe capacul de wc nici moarta. Acum ca e mare o schimb app oriunde ca o schimb in picioare. Insa ca si bebelus nu mi se pare normal sa astept in jurul masinii sa schimb copilul ca poate face caca. Aici parchez si petrec 2-3 ore in oras, timp in care trebuie schimbat copilul, hranit etc. Nu o sa ma intorc la masina de fiecare data doar pt asta.

Si ultimul lucru e parcatul oriunde blocand accesul carucioarelor. Inteleg lipsa locurilor de parcare insa copilul e mai important decat masina. Mi se pare inuman sa nu ai loc pe trotuar sa treci nu mai vorbesc de rampe. Nici nu mai fac referire la cei cu disabilitati saracii care dupa ce am citit ceva postari pe aici am realizat ca saracii nici nu ar trebui sa iasa din casa ca e mare jungla afara.

Aici problema s-a rezolvat simplu, linii duble continue galbene langa trotuar care inseamna parcarea interzisa, langa rampe exista mereu aceste dungi, si amenzi.

In rest nici aici nu se inghesuie lumea sa iti dea locul la casa, poate si datorita faptului ca este o tara unde sunt f multe mamici care stau cu copiii acasa si pe timpul zilei in mall de ex gasesti numai mamici cu 2-3 copii dupa ele.

In rest cu putin optimism si vointa se rezolva toate, numai sa se vrea. Eu nu cred in zicala "eh, asa e la noi" ci vreau sa cred ca gata, generatia resemnata a apus si noua generatie e pusa pe schimbari.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ooo, buna seara. Se dau cartonase?!
Si au gravidele prioritate? Dar batranii?

Este tocmai ce incercam sa spun in postul meu precedent. Ii tratam pe ceilalti asa cum nu ne place noua sa fim tratati.
Pacat...

De pe vremea gravideniei: eram la Ikea, burta imensa, copil mic calare pe ea si un carucior foarte valoros, ca renovam si pregateam camera copilului.

Coada peste tot. Ma uit (cam disperata) in jur, si observ casa cu "prioritate pentru gravide, mamici cu copii mici si persoane cu handicap". Ma incadram deja vizibil la doua din categoriile mentionate.
Coada imensa si acolo, nicio gravi, nicio mami, niciun carucior altfel decat cu marfa...
Si ce sa fac? Sa stau sa ma plang?
M-am dus in fata, cu burta si copilul din dotare, si am intrebat casiera, sub privirile ucigatoare ale cozii. "buna ziua, nu va suparati, cum functioneaza prioritatea la aceasta casa?"
Si vanzatoarea mi-a raspuns ca va lua bonul meu imediat ce inchide bonul deja deschis. Asa ca am adus taraboantele, si nu a avut nimeni de comentat absolut nimic.

Spre deosebire de Carrefour, unde am intrebat acelasi lucru, si vanzatoarea mi-a raspuns "imi pare rau, dar trebuie sa va lase clientii in fata"/ adica sa ma milogesc de toata coada.
Pai atunci, unde e prioritatea?
Trebuia sa imi apar dreptul, si sa-l chem pe seful vanzatoarei, care mi-ar fi raspuns ca la Ikea, pentru ca asa e corect. Dar nu m-a lasat sotul "sa ma cert in magazin".
Cererea drepturilor este pentru multi "a te certa"/ si asta duce la degradare constanta.

Solutie dezinfectanta pentru maini folosesc si eu. Si eu schimb copiii oriunde mi se pare ca au ei nevoie, nu unde imi ofera planeta un loc curat, senin si cu apa potabila, calda si sapun antibacterian.
I-am schimabat pe banca in parc, in carucior, in masina pe scaune, in masina in portbagaj, la terasa, pe iarba, la munte....
Si am si pungi (tip sandwich) in care ambalez "produsul". Daca am unde-l arunca, il arunc, daca nu, il car acasa, sa nu radeti.

Cat despre pensionari, ce pot sa spun?! O sa ajungem si noi ca ei.
Sonner than you would hope to....
Am mai auzit vorba asta: pensionarii au pensii pt ca "noi" muncim.
pensionarii au gratuitati, pentru ca "noi" platim impozite.
si mamicile stau acasa in CIC pentru ca "noi" iar muncim si iar platim impozite.
BULLSHIT!!!! (se dau cartonase pt asta?)
Pensionarii si mamicile au muncit ani de zile si au platit impozite. Acu recicleaza din ce au platit atunci, you know what I mean? Ca doar nu e statul saltea de pus banii sub ea, ca sa primesti fix bancnota aia veche si rupta pe care ai dosit-o acu 5 ani. Geeez

Subscriu la masinile parcate pe trotuare. Dar nu am facut nimic inca impotriva acestui fenomen. Nu mi-a dat nik prin cap... decat sa zgarii masini cu cheia, ceea ce nu as face, pt ca si eu am masina, si pentru ca nu se face.

Ah, si metroul.
Pai ma scuzati, dar daca ai carucior, esti obligat sa te urci in metrou printr-un singur loc, si sa stai acolo. Scrie la instructiuni, aci la noi in Romanica. Deci nu stai pe scaune, si nu stai in burduf... stai in primul vagon, la prima usa, la bara aia de la perete.
E cineva acolo? Pardon, va rog, multumesc. Nu se da? E cabina conductorului just there...
Eu am un carucior usor, 6kg, plus cupil din dotare inca 10, daca e imbracat si mai are si biberoane la el... well...
Intr-adevar simt ca lipseste o scara rulanta pt coborare in multe statii.
Poarta speciala mi s-a deschis de fiecare data instant cand m-am aplecat sa ridic caruciorul peste aparatele de taxat. Probabil isi aparau proprietatea, saracii oameni....
Oricum, pentru ca statiile de metrou pe la noi nu prea au scari rulante prefer wrap-ul. Mai flexibil, mai usor si nu mi s-a intamplat inca sa nu-mi dea cineva locul. Refuz eu, pentru ca stau mai bine in picioare, si mai legan odorul recalcitrant din dotare.
Am fost si la banca si la cablu, si la supermarket cu minunea asta de wrap, pe care o recomand tuturor mamicilor, pentru flexibilitate, mobilitate, intimitate, dreptate, libertate si zero dureri de spate chiar si la copil de 10kg.
Stau in bercenia, o fi asta diferenta... cel mai curat, linistit si plin de oameni binevoitori cartier (glumesc, daaaaa?)

Mult noroc, si cand sunteti nedreptatite, luati atitudine. Si cand cei de langa voi sunt nedreptatiti, luati atitudine (nu vorbesc de cowboy beebop aici, ca suntem mamici cu copii...) Si nu-i nedreptatiti pe cei de langa voi. Pensionari, gravide cand voi nu mai sunteti, mamici in CIC cand voi v-ati intors la seviciu...
Moa, ce de sfaturi dau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

lipsesc si eu cateva ore si ce vad? pe langa frustrarile de mama de bucuresti ale puppei, apar o gramada de alte frustrari off topic total.
e o vorba: cine n-are batrani sa-si cumpere. dar chestia cu batranii care sunt vesnic pe strazi, in troleu, in autobuz, doar pt ca nu au ce face acasa, da! si pe mine ma deranjeaza. o perioada am stat in titan ... 4 ani. la 6 dimineata se plimbau cu troleul cap-cap. la 12 erau in troleu, la 9 da!!! erau tot in troleu. ajunsesem sa-i cunosc. stiam ca unii se duc o zi la gara, una la universitate.
despre persoanele care chiar nu inteleg ca exista si din astia cu "handicap" care nu au pe nimeni, dar nimeni in bucuresti, nu prea am ce zice. cine nu stie, nu cunoaste. dar sa te fereasca toti sfintii sa fi in asemenea situatie. sa ai copilul cu febra 40, sa nu ai pe nimeni sa lasi 5 min cu el si sa cobori la farmacie cu copilul in patura. ma rog ... divagam si vorbim vorbe.
chiar era nevoi sa se sara asa pe puppa? pe mine asta ma roade de fapt. dar poate aveti dreptate. ia te rog puppa sa treci la colt!!!! ai indraznit sa ridici capul din pamant si sa vezi ca te sufoci in bucuresti de mizerie, ca nu ai loc pe trotuar de masini si ca nesimtirea pluteste in aer. si culmea nesimtirii ... tot la tine ma refer ... n-ai decat un copil si nici nu-i organizezi constructiv timpul sotului.
la teorie suntem buni, practica ne omoara.
zicea cineva ca ar trebui sa anuntam neregulile de la metrou. ha ha ha! de unde erai? din pitesti? oras rigla, de-l strabati din cap in cap in 30 min pe jos? te invitam la bucuresti, sa te plimbam cu metroul si nu numai.
va doresc o noapte buna, si incercati sa vedeti barna din ochii vostri.

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Lara, ia mesajul meu ca pe un simplu post al unui user, care nu o cunoaste nici pe Anca personal dar nici pe tine.

Urmaresc discutia, INSA da-mi voie sa-ti spun ca, daca cineva iti spune ca ai fitze...e o jignire minuscula(daca e jignire) pe langa ceea ce ai spus tu, clar si raspicat.

E incredibil, adica chiar nu se face asa ceva! Nu poti spune unei mame care-si schimba bebele la picnic ca e NESPALATA pe maini! Cand EA, mama iti spune ca foloseste servetele umede, dezinfectant, etc.

Asadar, sa nu exageram.

Nici eu nu le cunosc personal pe nici una, insa in disputa lor nu exista doar un singur vinovat.
Pentru ca mai exista ceva ce se numeste autor moral. Cand "Ea, mama" ii spune cuiva ca are fitze si apoi ii scoate limba, nu stiu la cata finete se mai poate astepta...
Si mai exista o vorba: cum iti asterni, asa dormi. anca_a a vut in mod clar un prim raspuns agresiv, asa ca daca a primit mai mult decat spera... ce sa mai zic?
Judecam diferit, simtim diferit, iar daca recurgem la violenta, masura nu prea mai conteaza. Nu poti sa zici: "Eu ti-am dat o palma, tu de ce mi-ai dat un pumn?" Pumnul ala putea sa nici nu apara, daca n-ar fi fost prima palma...

Edit: observ acum ca lara a primit avertisment. Corect. Si mai corect ar fi sa primeasca si anca... dar surpriza, anca are deja unul...?!
Ups, de fapt nu e nici o suprpriza...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Donia, stiu foarte bine care a fost cursul discutiilor, ca citesc.
Totusi e prea mult, ca o doamna finuta ce te afli, sa faci un partener de discutie ´´nespalat´´ cu atat mai mult cu cat NU cunosti persoana.Si..pe ce criterii te bazezi cand ii spui uneia nespalata? Pe criteriul ´´eu nu cred ca tu folosesti servetele dezinfectante´´? Cam mult, cum spuneam.

Aici nu comparam pumnul cu palma(desi apreciez exemplul, e bun) pentru ca aici se combat idei nu persoane. Daca spui cuiva ca e nespalat..well, asta e atac la persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Am citit...si am tot citit...si NU-MI VINE SA CRED!!!!!!!

Incep prin a spune anca_a (desi poate nu ai crezut ca se va intampla vreodata!), ladyJ

Acum, dupa cum imi sta in caracter (si am fost acuzata ca disec mesajele....) voi lua paragraf cu paragraf si iti voi spune parerea mea Puppa (citatele tale sunt cu rosu!)

Cum e sa fii mamica in Bucuresti?

Pai e super misto mai draga mea...nu traiesti in varf de munte sau la sat...ai Billa unde sa-ti faci cumparaturile si sa gasesti de toate...nu faci un drum de 10 minute prin colbul comunei...esti fericita ca esti mama, ai posibilitatea sa ii dai puiului tau sa manance ce este mai bun..beneficiezi de tehnicile moderne, de o clinica pediatrica nu de un doctoras de sat care face si pe pediatrul....si cate ar mai fi.....

Pai sa vedem. Esti insarcinata. Te urci in autobuz...Esti invizibila, desi ai o burta imensa...Te duci in dreptul scaunelor rezervate si speri...Lumea se uita pe geam. Frumos peisaj! Foarte frumos! Te doare spatele! Bajbai un "va rog frumos, imi dati voie?" ..."Vai dar nu v-am vazut..." Adevarul e ca la cele 90 de kg, la cat ajunsesem la sfarsitul sarcinii eram cantitate neglijabila.

Pai de ce sa bajbai???? Dumnezeu ne-a dat gura ca sa vorbim! Daca aia "este" nesimtiti cere-ti drepturile! Ai impresia cumva ca nesimtirea este "made in Bucuresti sau in Romania"???? Ohhhh...nu, crede-ma este peste tot! De ce ai impresia ca poti schimba ceva...adica poti...educandu-ti tu copilul altfel....restul....

Te duci la magazin. Cumperi ce ai de cumparat. Te asezi la coada pentru gravide. Nimeni nu te vede. Te enervezi. Faci scandal. Se uita la tine ca la felul 14. Cine te pune gravida fiind sa vii sa fac piata?

Undeva mai jos pomenesti de faptul ca si atunci cand te duci cu sotul la cumparaturi se intampla la fel...eu vin si te intreb...
1. De ce trebuie sa mergeti amandoi si cu copilul la cumparaturi???De ce nu sta unul acasa sau in parc si celalalt face cumparaturi?
2. S-a mai spus aici si o mai spun si eu: a fi gravida sau a avea un copil mic nu inseamna ca esti bolnava sau ai un handicap....mamele cu sarcini grele se protejeaza de astfel de situatii cat pot...restul...marsaluiesc in liniste prin magazine. Am fost si eu gravida, m-am asezat si eu la casa pentru gravide si nu m-a bagat nimeni in seama....de ce ar face-o din moment ce angajatul magazinului este cel care nu misca un deget in acest sens...am stat la o coada de 20 de minute si cand a inceput sa ma doara spatele l-am rugat pe cel din spatele meu sa-mi impinga carutul pana ajung la casa si m-am dus frumusel si m-am asezat pe o bancuta in fata casei ....solutii exista intotdeauna...bunavointa sa ai!

Vine momentul sa nasti. Emotii si multi bani. Asistente, doctore, cine se nimereste numai sa scapi cu bine si sa nu ajungi pe la stiri.
Pleci cu copilul acasa. Cauta pediatra. "Imi pare rau si asa am multi pacienti."...Tu te rogi frumos, implorim pana la urma se indupleca. Se termina cu bine.

E hai...ca aici deja esti departe tare de realitate....poti sa ajungi la stiri si daca-ti cade ornamentul de la casa de vis-a-vis in cap ...si daca te calca masina pe trecerea de pietoni....fatalismele astea sunt deja prea mult!
Cat despre pediatra...ma scuzi...nu implor frate pe nimeni ca e pe banii mei si pe nervii mei si pe sanatatea mea...o bag in origini si-mi caut alta pediatra careia "ii plac" banii!

Trebuie sa botezi copilul. Te duci la restaurant. "Puteti veni cu ce vreti dvs., da' e mai scump. Daca acceptati meniul stanard e mai ieftin, dar nu aveti decat blablabla..." Ce sa faci? Prima petrecere a copilului...te cauti prin carduri si buzunare si alegi ce e mai bine...

Si eu i-am facut petrecere la botez, la restaurant...de tocmit, de negociat ai auzit...nu vor, altii la rand...din nou..carora le plac banii si vor bani!

Iesi cu carutul din bloc. Sa mergem pe trotuar...Greseala! Acolo sunt masini! Hai pe strada. Si de acolo vin masini...Faci slalom...Opaaa...Urmeaza un trotuar...Nasol! Ia carutul in brate si urca-l! Inca doua-trei miscari d-astea si trebuie sa treci strada nesemaforizata...Ce tupeu! Stai acolo ce stai pana i se face cuiva mila de tine si opreste!

Aici da, ai dreptate, dar ca sofer iti spun ca si mie mi s-a intamplat sa dau vreo 10 ture pe strada pe care sta mama mea si pana la urma s-o proptesc pe trotuar ca nu aveam unde...asa ca...sincer...vezi, toate sunt cu dus-intors...daca ar exista parcari, ar exista trotuare libere....frustrari gasim fiecare zeci de mii....

Ajungi in parc! Cand copilul se face mai mare, vrei sa il dai in leagan...Trebuie sa ai rabdare, ca sunt doar 2 pentru bebelusi, asa ca distractia e aproape pe baza de tabel. Se sta la coada, cu copilul in brate sa nu pierzi randul.
Ehhh, hai sa fim seriosi....eu o duc pe fi-mea in fiecare zi in alt parc...ca am multe in zona...si nu mi s-a intamplat niciodata sa stau la coada la leagane....

Sa zicem ca ai treaba sa platesti o factura. Intri in posta, cu copilul in brate. Te pui la rand. Sta copilul ce sta linistit, dar i se face cald, se plictiseste. Lumea draguta, se zgaieste la el, vai ce dragutz, cat are, ce manance...Copilul incepe sa planga.."Vai, doamna, ii e cald!" Stiu, dar celor dinaintea mea nu le pasa, asa ca va veti plati facturile pe acorduri pe copil plictisit.

Eu nu zic sa plateasca vecina, nici chiar sotul...desi observ din dicutiile tale ca nu prea este prezent in peisaj......eu zic doar atat...cere si ti se va da! Tu ai creat o obsesie deja in privinta faptului ca esti privita chioras pentru ca ai copil sau pentru ca ai fost gravida....eu una...daca erai bagareata si-ti stiai interesul profitai de aceste lucruri si-ti rezolvai treburile....inca ceva: prietene nu ai? Eu mi-am facut prietene in parc si ne rezolvam astfel de treburi impreuna..."hai si cu mine pan' la posta" intru eu si stai tu cu copiii afara...ea zice "hai pana la farmacie" intru eu si stai tu cu copiii afara!

de tramvai nu comentez ca si eu...ca si Androix sunt cu fundu in masina proprie asa ca nu am dreptul!

Acum despre treaba cu batranii....cum spunea cineva...cum te incurci tu de ei ....se incurcau altii de tine gravida fiind...este legea societatii! Dincolo de asta...sincer si lautareste vorbind...am o bunica de 81 de ani...si ma gandesc asa...mi-e mie mai usor sa stau cu copilul in carut la coada si sa astept 10 ca bunica-mea (care au doar o paiine sau o sticla de lapte)...sau le e lor usor sa ma astpete pe mine...o sa ajungem si noi la un moment dat sa avem oase batrane, sa ne taraim picioarele si sa simtim ca o sticla de lapte atarna cat un bax de apa minerala...asa ca mai bine imi rup eu maiinile...dar ma rog...aici este o chestiune subiectiva....eu imi iubesc bunica...dupa fi-mea, evident, mai mult ca pe orice si oricine pe Pamantul asta!

Concluzia: Daca ai privi lucrurile pe care le-ai enumerat ca pe niste rutine....cu mai multa relaxare si mai ales constienta ca la fiecare treaba de genul asta exista si un revers al medaliei...poate ar fi mai bine pentru tine....

Lara...scuza-ma, dar chiar nu ma pot abtine! Noi doua ne-am inteles foarte bine pana acum, dar sincer, sunt uimita de atitudinea ta...mai ales de postarea aceea in care vorbesti de faptul ca-ti este groaza sa te intorci in Romania....
Uite, anca si cu mine...nu ne putem numi deloc prietene..din contra...au exista foarte multe momente tensionate intre noi...dar chiar ai depasit niste limite pentru ca ea nu a incercat decat sa-ti explice niste lucruri de bun simt, pe care le face orice mama responsabila! Apropo...si eu folosesc dezinfectant din ala!!!!
Dincolo de asta...revin la postarea ta cu venitul in Romania...trebuie sa intelegi...ca din foarte multe puncte de vedere nu am ajuns acolo (aici ma refer la mesele de infasat din magazine), dar din foarte multe de vedere am ajuns acolo. Exista scaune de bebei in restaurante...exista multa bunavointa in benzinarii...etc...depinde peste cine dai ....pentru ca exista, ca peste tot si oameni rai sau nesimtiti...asta nu transforma aceasta tara in papua noua guineee si nici in India (vorba lui Guestus).
Ca sa inchei.... denizellll sa nu ma certi ca am scris mult....voi, cele care ati plecat si aveti o astfel de viziune aveti doua optiuni...ori veniti mai des...si va veti convinge ca nu este chiar asa...ori nu mai veniti...daca astfel de intamplari va marcheaza atat de mult si aceasta tara va repugna...serios.

Eu una am avut si patanii neplacute cand eram gravida...si multe avantaje...pentru mine insa este important altceva: Catinca este sanatoasa, este frumoasa, ma bucur cu ea si de ea, ii ofer tot ce pot mai bun si mai frumos...si nu-mi consum energia si nervii pe asa ceva...pe lumea asta exista tragedii ingrozitoare...la care in aceste zile am fost si noi intr-un fel partase...asa ca sincer, bucurati-va mai mult de ce aveti si dati mai putina importanta lucrurilor pe care nu le aveti!
O seara buna tuturor si scuze pentru mesajul atat de lung.

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput