eu a trebuit sa renunt la cafea cand am venit aici. Tensiunea mea era asa de mare, incat doctorul de familie a zis ca nu ma ia pe lista daca nu renunt la cafea. E o intreaga poveste.
Trebuie sa spun ca beam 3 pe zi, ca nu ma redicam din pat fara cavea, ca nu intram la clasa fara cafea, si pranzul era de multe ori o cafea...
Am stat si m-am foit si m-am frasuit, si am trecut pe decof, dar doctorul meu tot nu era multumit, pentru ca tensiunea mea nu scadea semnificativ, era ca si cum cafeaua desfacea ce faceau pastilele, asa decof cum era.
Atunci mi-a zis sa beau suc de cranberry, sa vad daca nu e doar un obicei de care nu ma pot debarasa. Deci cana de cafea am schimbat-o pe suc, mai de cranberry, mai de portocale, fara acid. N-a fost usor, dar am observat ce bine dorm, am observat ca nu mai sunt atat de nervoasa si multe altele...
Apoi dupa ce doc a fost happy pentru vreun an cu tensiunea mea, am trecut pe ceai verde, ca stiti bine ca e mai tare decat cafeaua, dar are si atatea beneficii. I-am zis si a zis ok, tensiunea mea era sub control
Ei, si ieri am comis-o, am baut un decof mediu, double double, si azi sunt acasa cu o migrena uriasa...Gata, iar pe ceai, de toate culorile