Cum sa renunt la cafea?

Cum sa renunt la cafea? | Autor: StMihaela

Link direct la acest mesaj

As vrea sa renunt la cafea. Am incercat de mai multe ori, dar pe la ora 12 ma apuca o durere de cap... Cred ca din cauza ca am hipotensiune. Sunt zile in care, daca nu beau o cafea, nu reusesc sa ma smulg din pat. Dar sunt momente in care simt ca nu as mai baga in gura nici o picatura.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

brusc nu mai bei! ... am glumit. incearca decofeinizata, sau cafeluta de cicoare - se gaseste la plafar si imi place f mult. ceaiul verde poate fi un inlocuitor f bun. sau negru ... pt cine il accepta.

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Eu a trebuit sa ma las ca nici nu imi mai aduceam aminte de cand nu am mai baut apa. M-am lasat brusc, si am inlociut cafeua cu ceai negru, tot fara zahar. Sincer, e mult mai tare, sunt super energica si nici nu ma doare capul. Bafta!

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Nici eu nu pot functiona fara cafea. Sor-mea rade de mine si imi zice ca daca ar fi paine cu adaos de cafea, eu as cumpara. Nu beau f multa, imi fac o cana dimineatza si bea din ea pana mai tarziu si mai beau una mai mica pe la 5. Nu am reusit sa renunt la ea...Daca gasiti un leac...Imi place aroma ei, gustul....

http://picasaweb.google.com/cristina.catana

http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu am reusit sa renunt la a doua cafea, macar, inlocuind-o cu Inka.

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

dar de ce trebuie sa renunti de tot la cafea ?
o cafea mica dimineata, dupa micul dejun, nu cred ca face rau.
si eu am renuntat la a doua cafea, si mi'e super ok asa. am incercat sa nu beau deloc, dar ma doare si pe mine rau capul...
toti medicii cu care am vorbit au spus ca excesele fac rau, iar o cafea mica pe zi nu inseamna deloc exces...

daca vrei tu neaparat sa nu mai bei cafea, parerea mea e sa nu o inlocuiesti cu ceai negru, pentru ca atunci n'ai facut nimic. ce mi'e cofeina, ce mi'e teina...

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa Ioana

dar de ce trebuie sa renunti de tot la cafea ?
o cafea mica dimineata, dupa micul dejun, nu cred ca face rau.
si eu am renuntat la a doua cafea, si mi'e super ok asa. am incercat sa nu beau deloc, dar ma doare si pe mine rau capul...
toti medicii cu care am vorbit au spus ca excesele fac rau, iar o cafea mica pe zi nu inseamna deloc exces...

daca vrei tu neaparat sa nu mai bei cafea, parerea mea e sa nu o inlocuiesti cu ceai negru, pentru ca atunci n'ai facut nimic. ce mi'e cofeina, ce mi'e teina...

Eu iau remedii homeopate, iar cafeaua le antidoteaza. Mai ales ca trebuie sa iau remediile dimineata, inainte cu jumatate de ora de masa si seara, cu 30 min inainte de masa sau 40 min dupa masa. Iar eu, daca dimineata bag o cafea tare... Imi luam intr-o perioada cafea cu lapte la sticluta si o beam dupa ce-mi lasam puii la scoala si gradi, dar ma gandeam ca ar fi mai simplu sa renunt de tot.

E buna ideea cu cicoarea. Nu am auzit sa faca rau. Ma informez si apoi trec la actiune, detronez cafeaua. Iar ideea cu ceaiul verde, peste zi, la care o sa mai pun si lamaie, e super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Si eu am avut o perioada in care a trebuit sa renunt la cafea si nu am putut sa o fac direct, am trecut mai intai pe ceai verde cu lamaie :) A functionat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Eu am renuntat o perioada la cafea, desi am tensiunea mica, si, ca si tine, simt nevoia sa beau. Am inlocuit-o cu succes cu cafea decofeinizata. Dar nu oricare, doar Tchibo. Vara chiar nu beau deloc cafea din cauza caldurii. Imi face rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmom spune:

Cand eram prin facultate aveam tensiunea foarte scazuta iar doctorul mi-a recomandat sa beau o cafea-doua pe zi. In timp tensiunea mea a ajuns la normal (nu stiu daca din cauza cafelelor) insa am ramas dependenta si nu prea imi mai facea bine la stomac in ultimul timp, plus ca ma deshidrata f. tare. Acum am inlocuit-o cu Inka, care mi se pare excelent de gustoasa si oricat as bea nu am nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

Ceai verde! Contraindicat in sarcina, caz in care e de preferat o cescuta mica de cafea. AH, tocmai savurez o cafeluta proaspat rasnita, aburind... Va invit!

Mergi la inceput