Timisoara,Impreuna(145)Purtam in suflete,un inger!
Raspunsuri - Pagina 14
Doris-Alina spune:
Hristos a inviat din morti!
Cu moartea pe moarte calcand
Si celor din mormanturi
Viata daruindu-le.
HRISTOS A INVIAT!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Anina_n spune:
Adevarat a inviat ! 
Impreuna cu Cristina , am adus lumina ! Si ne-au zis ca este tocmai de la Ierusalim. ![]()
Aida si toate fetele de aici, 
.
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

silvana75 spune:
Hristos a inviat!
Offff Doamne e asa greu de sarbatori departe de cei dragi 
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
monica-elizabet spune:
Adevarat a Inviat!
Paste Fericit! timishorencelor

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Ana68 spune:
ADEVARAT A INVIAT!
Dragelor,sa aveti in continuare sarbatoare luminata!
Anda,un calduros si din inima LA MULTI ANI!,sa pasesti cu dreptul in al 34-lea an de viata,sa ai multe impliniri si realizari,asa cum iti doresti,sa fi sanatoasa,fericita si iubita alaturi de toti cei dragi tie!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Dodo-pui spune:
Adevarat a inviat!
Paste luminat si fericit alaturi de cei dragi!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
anda spune:
Hristos a inviat! 
S-aveti o zi faina si linistita.
Va pup dulcilor.
Ana
.
Silva
tot am zis noi ca venim la tine :). Nu ne face sa ne urcam o gasca de nebune in avion, ca si-asa n-avem toate doagele :)
Hai ma ca suntem cu tine acolo, te tzucam dulce, spargem oo, bem un vin. Pune masa :) ca venim.
Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
aidaciolac spune:
La multi ani andule multa sanatate si o viata plina de bucurii 
Aida ... 17+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Doris-Alina spune:
Adevarat a inviat!
Draga mea prietena Anda,
La multi ani cu sanatate,
Domnul sa iti dea de toate!

Vin si eu sa completez urarile fetelor, si sa-ti doresc:
Sa ai parte de inca o primavara frumoasa si de inca multe altele si mai frumoase.
Fie ca soarele sa-ti zimbeasca de fiecare data si sa iti incalzeasca sufletul cu fericire si bucurie!
Sa traiesti viata din plin!
Sa iti fie viata minunata ca un curcubeu rasarit in razele soarelui dupa ploaie.
Aaaaa, te rog sa nu te schimbi niciodata...pentru ca esti perfecta asa!
Bey, da o cafa din aia buna de-a ta, nu ne dai?
ca am clei pe la ochi de somn...![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
L5845 spune:
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna,
un zambet la fiecare lacrima,
o promisiune la fiecare grija,
o binecuvantare la fiecare pas.
HRISTOS A INVIAT !
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea stelutei EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!