Concursul Ghiceste Sunetul Editia 7

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Abramburiko,trifoiul apare in momentul in care schimbi pagina deci n-are nimic de-a face cu statul lipit de pc!

Cind schimbi pagina itzi apare automat in partea de sus deci n-ai cum sa nu-l vezi!daca tu crezi ca tzii pc-ul decshis ,iar tu esti la bucatarie de exemplu si in timpul asta itzi apare trifoiul,te inseli!

Pe mine ma distreaza de acum "ferocitatea"noilor veniztzi (abramburiko nu ma refer la tine aici)referitoare la acest concurs!Uneori am teribila impresie ca ...acest concurs are ca si scop racolarea de noi membri!

Dana

Editez ca am uitat sa intreb(parca am mai intrebat odata nu mai tzin minte)dar membri noi aflatzi sub moderare pot raspunde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Avem un castigator! Oana C.
Filmul va fi postat in cateva ore.

aici raspunsul; http://forum.desprecopii.com/forum/raspunsuriconcurs.asp?concursid=6&Page=2

Felicitari Oana - ai castigat 570 euro!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

De ce nu apare oana C pe lista ultimilor utilizatori selectati sa raspunda? SI cu raspunsul dat ... care e pana la urma raspunsul corect?

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

De ce nu apare oana C pe lista ultimilor utilizatori selectati sa raspunda? SI cu raspunsul dat ... care e pana la urma raspunsul corect?

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Mey eu cred ca e ceva cu pc-ul tau zau asa!Ori esti prin zona crespusculara undeva?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Hahahahaaa ... posibil ... am vazut acum. Da' pe cuvant ca inainte nu se vedea ...

Si ca sa iti raspund ... da' eu am setat sa se reincarce automat din 5 in 5 minute, deci e posibil eu sa fiu pe la bucatarie si sa apara trifoiul fara sa il vad.

In fine ... felicitari castigatoarei si poate la viitorul concurs se mai schimba sistemul de joc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Felicitari Oana_C!

de

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELICITY05 spune:

Felicitari Oana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Felicitari! Oana_C
hi hi ce simplu era...nu-mi trecea prin cap nici in 1000 de ani...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Desprecopii, multumesc!

Mi-a sarit inima cind mi-am vazut numele pe ecran Apoi m-am prins de ce apare acolo.

Raspunsul l-am auzit la sala de fitness, chiar de ziua mea. Bicicleam, cu castile la urechi, ma uitam la tv, cind am auzit "tropaiturile" de la sunetul nostru, venind de undeva din fata (unde erau stepper-ele). Mi-am amintit ca unul din indicii de la taguri era Sport, asa ca m-am gindit ca s-ar putea sa fie stepperul asta

Florin, trimit email acum.
Multumesc mult, inca o data, si multumesc fetelor pentru felicitari.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_710 spune:

Felicitari Oana!Ai observat ce bine prinde mersul la sala,ai aflat si raspunsul.Din partea mea putea sa vina trifoiasul tot la mine pe pagina ca nu stiam veci.

Mergi la inceput