Concursul Ghiceste Sunetul Editia 7

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_dmn spune:

Nu pricep treaba cu trifoiul, din 2 membrii on line nu am avut norocul sa vina trifoiul si la mine, din 56, nici o speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Am fost selectata sa raspund, am citit ceva la forum si am pierdut pagina cu trifoiasul.

Stie cineva cum sa fac sa raspund totusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Nu mai poti. Doar sa astepti sa te viziteze iar trifoiasul.

de

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Merci Kid.

Mergi la inceput

Buna seara!
Am citit regulamentul, si am vazut ca daca ai castigat o data nu mai ai dreptul sa participi la un alt concurs. JOSEFINE a castigat si am vazut ca a fost aleasa sa dea si acum raspuns. Cum e pana la urama? Am observat din intamplare, nu vreau sa supar pe nimeni.

Mergi la inceput

Sory, dar m-am uitat aiurea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mary_dmn, trifoiasul alege membrii activi, cei care "rasfoiesc" forumul , scriu mesaje, deschid subiecte noi, etc... e un fel de "rasplateste activitatea si fidelitatea"
Din cate vad tu ai 9 mesaje si cred ca toate-s scrise pe-aici
fii si tu mai activa si cu siguranta trifoiashul sa te viziteze

ref castigatori care au fost alesi din nou sa participe..si eu am fost pusa pe "liber" cateva jocuri(am castigat de 2 ori)...insa incepand cu concursul acesta am fost aleasa din nou sa particip la joc...si nu o data...ci de 3 ori dar ce folos...ca n-am dat raspunsul bun dar mai sap, mai sap poate-mi shopteste vreo pasaruica
si sper sa nu te superi ca ti-am raspuns

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu m-am mai "vaitat" ... sunt activa, cu state vechi pe-aici , dar nu am fost selectata deloc sa raspund pana acum. Bine, nu stiu raspunsul, dar asa ...

Oricum, nu imi place sitemul de la jocul asta ... poate in viitor se gaseste un alt sistem, accesibil tuturor, zic si eu ...

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Eu m-am mai "vaitat" ... sunt activa, cu state vechi pe-aici , dar nu am fost selectata deloc sa raspund pana acum. Bine, nu stiu raspunsul, dar asa ...

Oricum, nu imi place sitemul de la jocul asta ... poate in viitor se gaseste un alt sistem, accesibil tuturor, zic si eu ...

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Abramburiko, da click pe linkul acesta sa vezi pe cine a vizitat trifoiasul azi noapte pe la 12...

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Da, atunci sunt eu cascata ...da' pe cuvant ca nu am zarit nici un trifoi. La ora aia eram la comp. ca aveam ceva de facut, dar nu am zarit trifoiul. Oricum, m-am lamurit ... ca nu are trifoiul ceva cu mine de ma ocoleste .
In fine, tot nu-mi place sistemul de la joc ... poate o avertizare sonora ceva, ca altfel poate trece neobservat trifoiul. Am pc-ul deschis si pe DC mare parte din timp, dar nu pot sta lipita de ecran, mai fac si altele prin casa, deci ...

Mergi la inceput