FIV in Europa (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

hello again!

Tocmai am primit un mail de la Dr Ana. De data asta imi spune ca s-au gandit sa facem ori A LONG PROTOCOL or ROSENWAKS STIMULATION . Aveti habar la ce se refera? Åhhh ma enerveaza ca nu explica despre ce e vorba, de unde sa le stiu eu pe toate?

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

OneFineDay- Rosenwax stimulation este denumirea protocolului scurt consacrat care l-am avut si eu o data de la ei. Asta e numele dr. care l-a inventat....Consta in stimulare din Z2 ciclu apoi inhibare cu Orgalutran de prin Z7 de stimulare sau cand ovocitele ajung la 13 mm. Mie mi s-a dat Gonal F sau poate fi si Puregon. Doza care ti-o da poate diferi de a mea....Cam asta e in mare. Despre cealalta schema inventata de Prof, si cel de la Insbruck a inventat-o, caci a avut Daniela_b ceva asemanator.
Fetelor, va multumesc de uraturi. Vad ca toate ati iesit din vizuini cand ati auzit ca baba Kitta o ia iar la drum spre Austria. Va rog sa mi-l treceti si pe Lucky in dreptul meu ca iar e pisic calator!
Oana - da trebuie reteta. Roaga-te sa raman, ca dau degeaba apoi 2 flacoane pline ochi cu cate 90 pastile americane, bune bune...
Duminica plecam ca sa ajungem luni dupa amiaza la clinica, nu mai mergem dintr-o bucata ca cocosam saracul pisic de tot pe drum, ples ca e un finut si se abtine de nu presteaza nimic in masina.
Daca cumva nu va scriu inseamna ori ca nu avem net, caci v-am zis cat de indolenta sunt, nici macar rezervare nu am facut, deci nu se stie in casa cui o sa poposim, care nu are net in varf de munte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Kitta, pai sa stii ca ne scoti ca pe ciuperci, dupa ploaie! cum naiba sa stam deoparte?? daca tu nu ai zgarmat tarile astea, tehnicile, tratam,etc., apai nu stiu cine a facut-o...
Sa se incline balanta in partea care trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

Citat:
citat din mesajul lui KITTA

OneFineDay- Rosenwax stimulation este denumirea protocolului scurt consacrat care l-am avut si eu o data de la ei. Asta e numele dr. care l-a inventat....Consta in stimulare din Z2 ciclu apoi inhibare cu Orgalutran de prin Z7 de stimulare sau cand ovocitele ajung la 13 mm. Mie mi s-a dat Gonal F sau poate fi si Puregon. Doza care ti-o da poate diferi de a mea....Cam asta e in mare. Despre cealalta schema inventata de Prof, si cel de la Insbruck a inventat-o, caci a avut Daniela_b ceva asemanator.
Fetelor, va multumesc de uraturi. Vad ca toate ati iesit din vizuini cand ati auzit ca baba Kitta o ia iar la drum spre Austria. Va rog sa mi-l treceti si pe Lucky in dreptul meu ca iar e pisic calator!
Oana - da trebuie reteta. Roaga-te sa raman, ca dau degeaba apoi 2 flacoane pline ochi cu cate 90 pastile americane, bune bune...
Duminica plecam ca sa ajungem luni dupa amiaza la clinica, nu mai mergem dintr-o bucata ca cocosam saracul pisic de tot pe drum, ples ca e un finut si se abtine de nu presteaza nimic in masina.
Daca cumva nu va scriu inseamna ori ca nu avem net, caci v-am zis cat de indolenta sunt, nici macar rezervare nu am facut, deci nu se stie in casa cui o sa poposim, care nu are net in varf de munte!

Multumesc mult KITTA de raspuns. pai nu pare mare lucru din ce zici tu, exakt asa a aratat stimularea mea in cele 5 IVF:uri facute. Nimic ciudat, poate cel mai simplu tratament, dupa parerea mea.

daniela_b ----pe unde esti? Poti sa-mi spui ceva de stimularea asta inventata de astia din austria? Thanks!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Kitta mult-mult succes!! Nu stiam ca DHEA e fol ca tratam pt calitatea ovocitelor, e prima data cand aud. Dupa ce intorci din Au si ai timp, sa-mi trimiti si mie un link, ceva unde sa citesc.
OneFineDay pe Daniela_b o gasesti la gravidute de iul-aug 2009 , cel mai bine sa-i dai un PM dc vrei sa-ti rasp repede.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Intrebare : a facut cineva dintre voi analiza HLA? Sau testul de compatibilitate, parca-i mai zice.
Eu mi-am facut preogramare pt saptamana viitoare la Institutul de Hematologie dar cei de acolo au spus ca nu prea s-au intalnit cu astfel de cereri ( testul se face in general in caz de transplant ) si ca nu stiu exact caror aspecte sa le dea mai multa atentie.
Eu in mare stiu cateceva, de prin carti, dar ma interesa daca e cineva care are deja o experienta in sensul asta si imi poate spune ce sa le cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Fetelor va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu o parere.
Astazi sunt z10 dupa ET , am facut un test de sarcina care este negativ.
Dar , ieri am facut analiza progesteronului care este > 40 si a estradiolului care este 34.
Eu zic ca progesteronul e ok pt a sustine o eventuala sarcina dar valoarea mica a estradiolului imi spune ca nu prea ar fi nici o sarcina.Bine am gandit ?
Si , de asemenea , mi se pare o diferenta asa de mare intre ele , adica progesteronul e ok si estradiolul e asa de mult sub limita ??????????
Voi ce ziceti ???????
kitta
si eu iti doresc din suflet multa , multa bafta !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Luck, nu ma pricep la valorile hormonale de dupa ET (am insa un feeling ca voi invata rapid, caci ma apropii de momentul magic, si nu mai am eu inocentza de a ramane analfabeta, ca la primul fiv), insa daca esti Z10, maine deja Z11 dupa ET - baga un beta fara probleme, e concludent. Tin pumnii tare de tot!! Vino cu o veste minunata!

Kitta, esti duuuusa! Pe bune c-ai luat pisicul cu tine? :))

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

LucaLuca
ce as mai face un bhcg dar nu am unde , maine este 1Mai si singura Policlinica ce face aceasta analiza e inchisa si maine si poimaine !!!
Multa , multa bafta, iti doresc sa mearga toate ca pe roate !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

La mine rezultatul este negativ, m-am consolat destul de repede probabil ca ma si asteptam de cand mi-a venit CM si socul nu a fost asa mare, cu toate ca un pic de speranta tot era.

KITTA drum bun si succese depline. Si lasa 'baba' la o parte ca suntem tinerele.

Mergi la inceput