FIV in Europa (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Kitta, tin pumnii! Da, o sa fie ultimul fiv, dar asta pentru ca o sa fie cel reusit! Hai, hai, trebuie sa isi primeasca si perseverenta asta a ta remarcabila rasplata!

Doamnelor, voiam sa va semnalez ca Ioana_p a scris un articol de sinteza despre P-ICSI si IMSI: http://.proceduri/proceduri-si-tehnici-noi/noi-tehnici-superioare-icsi-p-icsi-si-imsi/

Va reamintesc ca la rubrica "tehbici noi" mai sunt articole despre fertilizarea in vivo si maturarea in vitro a ovocitelor; eu n-am apucat inca sa scriu despe cocultura, poate o sa o fac in timpul faptei. :)

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kitta, drum bun si concediu placut. Si stii ce poate fi mai minunat, copilasii in burtica!!!! Deci se poate.

27+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mai moni..scuze ca te-am urmarit pana aici!
da ce mananci mai fetita de cresc bebelinele tale asa repejor??deja 27 de saptamani??parca ieri ziceai ca esti insarcinata!hmm..dupa ce m-oi gravidi si eu-nu numai la cap ci real,sa-mi dai si mie reteta!ca tare dragi imi sunteti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

uratica, eu vreau sa ma urmaresti la Odisee, sau mai bine zis sa te urmaresc eu la Odisee.
Timpul trece repede oricum. Important e sa faci ceva ca altfel te trezesti ca iar a mai zburat un an si tot aceeasi situatie.
Si de azi am intrat in luna a 7-a de sarcina .

27+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Kitta, bafta multa! las' ca indolenta e buna in cazuri din astea. plus ca daca te stresezi la fiecare pas, tot nu te ajuta...
Iti doresc ca Innsbruck-ul sa fie pt tine locul de facut bebel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Fetelor, care va pricepeti sau aveti vreo idee... de ieri au inceput sa ma doara ovarele cam ca la Fiv in ziua punctiei. Adica nu stiu daca o pot numi chiar durere dar le "simt" rau de tot. Parca s-au umflat si stau sa plezneasca.
Daca va ajuta cu ceva, sunt in Z21 CM, am inceput din Z3 un tratament cu cyclo-proginova 2cp albe pe zi si am adaugat din Z16 2 utrogestan + 1 prednison 5mg pe zi. Nu fac tratamentul de capul meu, ci mi-a fost prescris in urma unei histeroscopii cu rezectie de polip endometrial.

Aveti vreo idee ce le-a apucat pe ovarele mele de au luat-o razna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Kitta multa bafta iti doresc sa fie acesta fivul noroc. Doamne ajuta. Iti tinem pumnii stransi si te astept la odisee.

Sper sa avem luna asta numai gravidute.
Bafta multa tuturor

elena +26 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Kita bafta si da Doamne-Doamne sa fie fivul cu noroc!!In austria iti trebuie retzeta pt a ti se elibera DHEA?Bafta Bafta la ovocite de calitate!

Luca of de-ar fi maturarea in vitro a ovocitelor o solutie pt mine...de abia astept sa o intreb pe doctora am deja o foaie A4 cu intrebari. Bafta si tie sa ma tragi si pe mine la Odisee cu tine eu incepand cam cand vei avea tu rezultatul!:))

Eu azi iar am mai dat o tura pe la farmacie ca deja sunt client nu trece o saptamana fara o noua vizita....cred ca am acasa din fiecare vitamina cel putin o cutie, din fiecare combinatie de vitamine iar cel putin o cutie, fac matematica pt a le lua cum trebuie si tot degeaba...macar or actiona in alta parte a corpului si asa vad ca traiesc vro 175 de ani....

Moni 7 luni deja, cat de repede trece, abia astept sa vad poze cu bebelusele tale, sa nu ne uiti te roooogggg!!!!

puzsici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

Citat:
citat din mesajul lui vrembebe

Salutare la toate fetele!
Doream sa stiu daca are cineva informatii despre FIV/ICSI in Danemarca.
Succes tuturor,

anul acesta ne odihnim pt ca la anul sigur vine barza

De danemarca pot sa-ti spun in mare ca e cam ca si aici in Suedia. Nu foc foarte foarte multe teste care se fac in alte parti ale lumi, de ex, austria, Israel, USA samd. Motivatia? Din motive etice (test de cromozomi nu se face de ex decat in cazuri rare). Depinde ce te intereseaza. In schimb de face cu donator.

vrei sa incerci in danemarca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

hello fetelor , am nevoie de un sfat de la acele dintre voi care ati fost in Austria la Wunschbaby . Noi o sa facem un IMSI la ei in Iulie si acuma imi trimit mail-uri de numa' cu Dr Ana in privinta tratamentului si stimularii.

Ea m-a intrebat daca as vrea sa incerc ceva tratament/stimulare care ei au inventat-o, citez:

Concerning the typ of stimulation Prof. Feichtinger is either recommending a
LONG protocol or his invention, the Clomiphen stimulation combining
Clomiphencitrat and FSH +LH.

Stiti cumva despre ce e vorba? A facut careva dintre voi stimularea asta? Eu habar nu am despre ce e vorba.

IN plus, mi-a zis ca dupa ET o sa fac injectii cu IVIg. Eu am auzit ca aste-s foarte scumpe, aveti ideea cam cat? A facut careva dintre voi asta?

Fetelor eu va citesc de zor dar nu apuc sa scriu asa multe, astept concediul sa pot sa respir Va felicit pe toate gravidutzele si va imbratisez pe cele care inca luptati.

Mergi la inceput