*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (244)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

LA MULTI ANI PT PATRICK CEL FRUMOS!!!! SA CRESTI MARE, FRUMOS SI SANTOS!!! (Si chiar asa, doar Nutela??
LA MULTI ANI PT MIHA SI VERA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

la multi ani miha sa fii sanatoasa ,fericita si sa ai parte de multe realizari si impliniri
Moama dar ce mult ati scris,nu pot eu sa tin pasul cu voi cat m-as stradui,pai sunt singura de dimi pana seara cand vine sotul acasa ,iar mada este intr-o perioada in care vrea tinuta numai in brate ,cum o las jos incepe sa planga neconsolat,iar pe bianca o simt ca este geloasa dar nu se exteriorizeaza si incerc sa ma impart intre amandoua,dar este tare greut ......dar ce sa fac sunt gargaritele mele si ma chinui cu amandoua,chiar vroiam sa va intreb daca la voi a erupt vre-o maseluta ?ma tot gandesc de ce este asa de plangacioasa si ieri cu invitatii nu vroia la nimeni in brate ,numai si numai la mine .
pupam toata crenguta incepand cu puiutii mici si pana la mamici

http://family.webshots.com/album/570863786OnRsql
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Bai frate, explicati-mi si mie cum dati voi ciorbita copilului? Asa lichida? Ca eu nu reusesc neam! Oricum fii-mea nu inghite lichid decat din bibe.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

eu am zis, piure-de-ciorba! altfel, nicio sansa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

multumim ptr aprecieri, asa-i ca topeste pe toata lumea baietelul meu?
gecko misto ideea de tort, eu sunt fan!
naty eu cand ii fac mancare separat,doar lui, pun apa plata, cand ii dau din a noastra, aia e cu acqua cqhiuve!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, asa e si la noi...doar ca la noi rar papa din mancarea noastra, avand in vedere ca amandoi mancam f sarat

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Naty, pai eu ii scot din ciorbita sau mancare, cand e gata, inainte sa pun sare, piper condimente, le pun la sfarsit de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Luny, Kya, Stela si cine mai merge pe acolo...ia uitati: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136106

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Da, stiam de problema asta. Dar de vreo luna au montat 4 tevi mari care pompeaza continuu apa in lac, tocmai ca sa nu sece...
Ar fi mare pacat!

De astazi are fii-mea triciclu! I l-au cumparat ai mei cadou de ziua ei. E foarte smechera in ea... Sa vad cum o inghesui in portbagaj acum.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

cam liniste, cam liniste...DATI MUZICA MAI TARE CA-I MARE SARBATOARE...VA PUN SI IN PAHARE....SI SCOT SI DE MANCARE.

Si poftiti la o feliutza de tort...daca si azi scapam de Protectia copilului atunci e de bine.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

N-a crescut pandispanu'????

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Miha

Alina Vera

si nu in ultimul rand

celui mai frumos din orasul lui, sa cresti mare si istetz, sa fii mindru ca ne cunosti, si sa nu o spui pe maica-ta ca nu a fost felia de paine(tort) mai mare

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

amr- ul de azi este 4(patru,;four;citire;......)

am vazut poze , am citit tot dar din motive de televiziune nu va zic decat ca va iubesc , puii vostri sunt superbi( impartasiti cu greu sau nu, cintareti , certareti , sau calusari, cu febra sau muciosi, si nu in ultimul rand mergaciosi(oase))

va pup si sunt in zona

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

Mergi la inceput