*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (244)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, frate , eu scot din oala un polonic cu legume, scurg zeama, doar legumele. Le pasez cu furculita pe o farfurie, apoi le pun in castronel. Apoi scot carnita sau azi i-am fiert separat un ficatel si il pasez cu furculita/taiata f. fin cu cutitul, dupa caz. Si pun apoi peste legumele din castronel. Apoi pun cam juma de polonic de zeama chioara din oala, sa fie in castronel si ceva zemos. Incalzesc ciorbita si apoi pun miez de paine. Deci are si zeama acolo

Ralu, pai poti sa scrii si reteta ta cu poze cu tot, ca e buna pt. la anul . Nu-i nimic, stai linistita, dar aratau mucenici tai intr-un mare fel

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Bai frate, explicati-mi si mie cum dati voi ciorbita copilului? Asa lichida? Ca eu nu reusesc neam! Oricum fii-mea nu inghite lichid decat din bibe.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

ciorbitza cu morcov dat pe razatoarea mare,cartofior pasat cu furculitza,ceapa,outz si miez de paine...am inceract si cu carne taiata bucatele mici mici dar nu a mers..la inceput a facut nazuri dar cum ii place....multa bafta si tie...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eu de regula la ciorbe/supe pasez; totul-legumele si carnita sau fideaua. Ca sa iasa un soi de crema. E mai simplu si pt mine de dat si pt ea ca sa se simta satula. La cresa insa mi-au zis ca i-au dat zarzavatul taiat si fiert pur si simplu si a mancat f bine, carnea insa nu, doar pasata o mananca.
Tot despre ciorbe: voi folositi numai apa plata sau sunt eu o exagerata?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Iulia doarme de la 15.30 asta dupa ce dimineata a mai dormit 2 ore. Sper ca e semn de bine...

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Eu de regula la ciorbe/supe pasez; totul-legumele si carnita sau fideaua. Ca sa iasa un soi de crema. E mai simplu si pt mine de dat si pt ea ca sa se simta satula. La cresa insa mi-au zis ca i-au dat zarzavatul taiat si fiert pur si simplu si a mancat f bine, carnea insa nu, doar pasata o mananca.
Tot despre ciorbe: voi folositi numai apa plata sau sunt eu o exagerata?

Naty

credeam ca numai eu sunt dusa cu capul ...pana acum 2 sapt am folosit numai apa plata ,si la ciorbitze si la piureuri dar acum ii fac cu apa de la robinet...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Iulia doarme de la 15.30 asta dupa ce dimineata a mai dormit 2 ore. Sper ca e semn de bine...

Naty

si andru a dormit de la 1.30 pana la ora 16.40...cred ca vremea asta e de vina...e semn bun iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bun, deci nu e lichida, asa cum o mancam noi, ci tot un fel de crema. Am inteles.

Eu folosesc apa de la robinet. Oricum se fierbe in supa. Nici macar la lapte nu folosesc apa plata. Robinet, fiarta si racita.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

cam liniste, cam liniste...DATI MUZICA MAI TARE CA-I MARE SARBATOARE...VA PUN SI IN PAHARE....SI SCOT SI DE MANCARE.

Si poftiti la o feliutza de tort...daca si azi scapam de Protectia copilului atunci e de bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Bun, deci nu e lichida, asa cum o mancam noi, ci tot un fel de crema. Am inteles.

Eu folosesc apa de la robinet. Oricum se fierbe in supa. Nici macar la lapte nu folosesc apa plata. Robinet, fiarta si racita.

Kya, si la lapte?? Dar tu n-ai vazut ce gust oribil are aia de la robinet? Si apoi nu e mai simplu cu apa plata decat sa o fierbi si sa o racesti? Zic si eu...

Naty

Mergi la inceput

Luny, Kya, Stela si cine mai merge pe acolo...ia uitati: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136106

Naty

Mergi la inceput