Sezatoarea canadiana (139)
Raspunsuri - Pagina 19
khristin spune:
Ktrinel, La Multi Ani fericiti
...frumoasa varsta 
Olga, mai arata-ne niste poze cu printesa ta ![]()
bb Aidan bine ai venit pe lume, sa cresti mare sanatos. 
Va urez si eu Sarbatori Pascale liniste si plina de lumina 

Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
columbiana spune:
Ktrinelule, LA MULTI ANI 

, vai...ce tinara esti 
Aidan, bine ai venit pe lume! Sa cresti flacau mare si sanatos! Mona, refacere rapida, Try, felicitari pentru finut!!!
carmen77 spune:
Paste Fericit! si din partea noastra. Liniste in suflet, in casele noastre si sanatate pentru toti cei dragi.
bebitzu spune:
Ktrinel, la multi ani!, sa fii fericita si iubita si sa te bucuri de viata alaturi de toti cei dragi tie
Ina si Thea, scuze de inatziere, La multi ani si sa petreceti frumos alaturi de printele favorite ale Theei
Bun venit pe lume bebe Aidan, sa cresti mare si sanatos , felicitari Mona
Ana, iti tinem pumnii stransi si dai de baut daca totul se termina cu bine ![]()
Oana, bienvenue
din tarile insorite si minunate si magnifice si ...![]()
Dana,nici vopseaua greceasca nu este mai buna, ouale mele sunt ceva intre rosu si pe ici pe colo albe ca nu s-a prins bine
, dar parca mai conteaza
Va urez sa aveti un Paste fericit si sa va bucurati de lumina alaturi de toti cei dragi
ange spune:
La multi ani cu multa iubire si veselie in viata, sarbatoritelor ! 
Paste fericit cu liniste sufleteasca!
Mona,felicitari!sa fiti sanatosi si fericiti
Lavalul,mergeti la Inviere la noapte?
nelia spune:
Fie ca Lumina Sfinta a acestor sarbatori sa va aduca liniste in suflet, multa sanatate si sa va calauzeasca pretutindeni. Va doresc un Paste fericit si binecuvantat.
romanitza spune:
Am inceput de 3 ori ieri sa scriu si m-am intrerupt cu diverse, asa ca inainte de a pleca, am intrat sa va urez Paste fericit, sarbatori frumoase si linistite alaturi de familiile voastre
Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!
Mona - felicitari! Bine ai venit pe lume bb Aidan!
Ktrinel
Va multumesc pentru tot ce mi-ati scris, dar cred ca, asa cum a scris si mQQm , sunt de vina hormonii la mine... Chiar ca au luat-o razna. Deja ma simt mult mai bine 
Donia - ai mare dreptate cu ce scrii tu acolo
Nu mai speram sa am vreodata copilul meu si chiar atunci cand nu mai credeam, s-a intamplat. Pentru mine chiar este o minune si mi-e si frica sa ma bucur de ce am, de frica sa nu pierd... Nu stiu cum sa explic. Dar deja greul a trecut si ar trebui sa nu mai las nelinistea si grijile sa ma macine aiurea... Ca, fie ca vrem, fie ca nu, tot apar noi griji si probleme in viata asta.Asa ca, de ce sa ma mai stresez si eu aiurea?
Biscu - o sa mai incerc si luni-marti sa ma uit dupa bilete, sper sa gasesc oferte bune.
Ma bucur sa aud ca ti-ai incurajat prietena si ca au reusit in cele din urma. E foarte important sa ai prieteni sa te sustina in lupta asta, sa nu fii singur. Si cel mai important e sa nu te dai batut. Eu nu sunt genul care sa ma las batuta asa de usor.Dar din pacate, nu am avut langa mine prietenii pe care ii credeam ca ii am... Daca mi-ar fi spus cineva acum cativa ani ca voi trece prin asta si ca voi face atatea lucruri, nu l-as fi crezut... Dar, ca orice lupta dusa in viata, devii mai puternic. Eu ma simt mult mai puternica trecand peste toate greutatile din ultimii ani. Am invatat niste lectii foarte importante din viata.
Magdone - multumesc mult pentru urari
Am vazut pozele cu copii, ai o familie foarte reusita.
O sa incerc sa ma uit si la pozele celorlalte fete saptamana urmatoare.
Zilele astea am facut curatenie, vopsit oua rosii, cozonaci, etc si intr-o ora plecam din Toronto, suntem invitati de Pasti la niste prieteni ce locuiesc langa London. Inca o data, Paste fericit!
tuturor si inca o data va multumesc tuturor pentru incurajari... Deh, ce sa-i faci... hormonii din sarcina ![]()
25+ 
Margott spune:
Fie ca Lumina Sfanta sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma!
Un Paste fericit alaturi de cei dragi va doresc!
Felicitari Mona, superb dar de Pasti!:) Aidan, bine ai sosit!
Ktrinel, La Multi Ani!
Si mie mi-au iesit ouale tare pastelate...nici urma de rosu....spre final am combinat vopselurile, asa ca am obtinut un superb mov si gri. Si ca sa pastrez datina am incercat sa vopsesc cateva invelite in foi de ceapa. Culoarea de la ceapa e mai tare decat cea de la vopsea!
Doream sa intreb mamicile cu copii mai micuti, daca au apelat, cand au fost la stomatolog, la acel gaz care adoarme pentru a trata dintzisorii, nu stiu cum ii spune. Mie mi-a l-a recomandat medicul stomatolog pentru David caci are multe carii si va avea rabdare sa stea linistit.
nelia spune:
Margott, imi spui si mie cum ai facut cu cele invelite in coaja de ceapa? Asa vopseau bunicile mele si pentru mine alea sint oua vopsite acasa. Bunica mea, cea care m-a crescut, nu le facea cu vopsea de oua pentru ca bunicul meu nu suporta sa vada chimicale pe ou. Asa ca le vopsea conform traditieifoarte vechi din sat: cu foi de ceapa si cu sfecla rosie.
Cu sfecla rosie stiu cum facea, pentru ca eu eram raspunzatoare sa tin lingura cu oul in zeama lasata de sfecla, ieseau grena si apoi le dadea cu grasime sa straluceasca. Dar cu ceapa am uitat... nu mai tin minte.
Poate intri la timp si ma ajuti si pe mine. Vreau sa stie copiii mei si cum se faceau pe vremuri ouale in unele case, ca mai sint alte metode traditionale, din alte zone, sint sigura de asta, dar pe care nu le stiu eu.
Ah, si bunica mea facea linii ondulate cu ceara pe ou, care ramineau de culoarea oului, iar grena cu maroniul oului dadea foarte bine pe masa... si mai punea si frunze de patrunjel, de marar, dar nu mai tin minte cum facea... of!
Daca reusesc sa culc fetele un pic, poate mergem si noi diseara la biserica asta de linga noi, unde stiu ca e si slujba romaneasca. Daca nu dorm, nu am cum, pentru ca la 11 noaptea vor fi frinte de oboseala, sint treze de la 8.
Ca de obicei, eu nu am facut mai nimic, un pic de curatenie, dar nici pe aia nu am terminat-o, abia am venit de la activitati. Am ciorba si sarmale de post (nu am tinut post, dar am zis ca ne prinde bine in saptamina asta sa nu mincam carne), si vreau sa ma incumet sa intru in bucatarie si sa fac macar doi cozonaci (inca nu am ajuns dupa masina de piine
), doua pasti si citeva pascute dupa reteta Anei, ca astea din urma ne plac mai mult decit cozonacul... si o salata beuf sau Poienita... desi m-a luat un somn si numai cit am scris si am si obosit.![]()
Uitati, cam asa aratau ouale bunica-mii, maronii si grena:
http://www.flickr.com/photos/26591323@N07/3367859500/

si