Sezatoarea canadiana (139)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu intru zilnic pe contul comun, ca a promis ca ne scrie...

La multi ani, Ktrinel! Nu stiu ce sa-ti urez in afara de sanatate... frumoasa si desteapta esti, tinara la fel, fericita si iubita nu ma indoiesc.

Philip, noua ne place, daca nu stiti unde sa va mutati, veniti in Montreal... si plecam noi la munte! Sa nu-mi spui ca vezi muntii de casa, ca ma-nverzesc de invidie... Aseara am tot colindat prin ei, am gasit niste poze absolut superbe de acolo, cu munti si ape, apoi am intrat mai adinc si in albumul vostru si am descoperit si acolo poze la fel de frumoase...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

mona felicitari !!! refacere rapida si mult laptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nelia, vad numai piscurile inzapezite, dar i-am zis sotului ca daca am da foc la casa vecinului, i-am vedea in intregime, asa ca mai stii...de frumos, e frumos si e un stat ok, bun de crescut copii :))

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

sunteti dragute va multumesc mult! maine e ziua ...fac 33 .

nu v-am uitat ca am promis sa scriu pe email, dar nu imi gasesc locul intre atatea evenimente. intru dupa Pasti...

mona, felicitari!! bine ai venit pe lume Aidan!!

ina , thea, LMA !!! sa fiti sanatoase si iubite!

try, LMA lui Florin!!

UN PASTE FERICIT TUTUROR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui try
Ieri a venit sotul Ramonei sa-l aduca pe Vladut la noi dupa ce a dus-o pe ea la spital I-a luat 3,5 ore sa traverseze To de la un cap la altul. A fost ieri o circulatie infernala. a ajuns tocmai in timp cand ea era aproape de momentul de puch.

Wow, ce nastere palpitanta, bine ca s-a terminat cu bine! Da' saraca Mona ce griji o fi avut, plus durerile... Bravo mamico, ai reusit, sa va bucurati de baietel si de fratior!

Try, multumesc, mult succes si sotului! La multi ani pentru amandoi!

monicutza, La multi ani si tie pentru duminica, multa fericire iti doresc!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Mona/Ramona, felicitari!
Aidan, bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am facut si eu ca Maru, de la 11 am inceput mesajul si cind am reusit sa-l termin i-am dat send fara sa ma uit ce s-a mai scris...

Felicitari, Mona! Refacere usoara si asteptam poze cu minunea mica. Vine ai venit pe lume, Aidan! Sai fii sanatos, sa papi laptic si sa dormi mult!

Try, si mie imi era dor de tine si de mesajele tale! Spor la munca, sa-ti intri in piine cit mai repede ca sa-ti ramina timp sa ne mai scrii si noua! Si sa va traiasca finutul Aidan!

Olga, chiar daca ia si Sophia ceva, sper ca nu, va face o forma mult mai usoara din cauza faptului ca e alaptata, dar si pentru ca ea e inca intarita de ceea ce a primit de la tine in burtica. Felicitari pentru scolarel, il dai adica la 4 ani la scoala, pre-kindergarten? Tudora mea va incepe la anul, trebuie sa o inscriu in ianuarie si tot mi se stringe sufletul cind ma gindesc cit de repede a crescut. Ea e si micuta asa, si parca nu o vad deloc de scoala... dar deloc. Cunoastem tare bine ce spui tu acolo, cu statul la titza... si noi inca mai traim aceste clipe. N-ai invatat-o tu, a venit direct invatata... stiu de toate cind vin!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Felicitari, Mona, sa-ti traiasca grasunelul si sa fie sanatos, iar tu sa te refaci repede!

Olga, sanatate multa tuturor si sa nu se imbolnaveasca Sophia (lasa ca-i da mami ei anticorpi).

La multi ani pt. maine, Ktrinel!

Noi ieri am fost la homeopat cu piciul si ne-a recomandat sa mai amanam vaccinul de 4 luni ca sa nu-i solicitam sistemul imunitar in plus. Aveti idee care poate fi distanta maxima dintre vaccinuri ca sa nu-si piarda efectul? Cat pot intarzia? 2 sapt., o luna?

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Felicitari Mona si Ramona. sa va traiasca bebelusii si voua refacere usoara.

La multi ani si tie Ktrinel si numai sanatate iti urez.

Eu nu voi mai reusi sa intru de treaba asa ca va urez de pe acum un Paste fericit, multa lumina si intelegere in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Am revenit si noi din tarile calde (Rep Dominicana) unde am petrecut o saptamina de vis, intr-un adevart paradis terestru

Revin mai tirziu cu poze si detalii, acum sintem ocupati cu pregatirile de Paste.

Paste fericit!

Mona, felicitari pentru Aidan, sa creasca mare, sanatos si sa aiba mult noroc!

Ktrinel, La multi ani! Sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!

Scuze daca am uitat sa felicit pe cineva , mai am de citit ca sa ajung la zii cu Sezatoarea...

Mergi la inceput