Leoaicele DC *(34)*-Emma este ingeras:(

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Saalutari de la Iasi!

Am bagat ultimii doi cozonaci in cuptor,mi-au iesit de data asta de zici ca nu-s adevarati!!
Acum ma pregateam sa-mi notez exact ce am facut si cum am facut.
Am pus untul clarificat(parca asa se zice) adica topit si putin rumenit,si am adaugat si ullei si am framantat aproape o ora doo kg de faina..ma cam dor incheieturile de la mana si de la degete.
Adevarul e ca,cu cat faci mai des cu atat faci mai bine..daa ..cum eu fac din Paste in Paste..
N-am mai facut pasca cu branza si nici sufleu de branza ca m-au enervat astia din piata,aproape au dublet preturile si am zis pas,am mancat saptamana trecuta deci ajunge.
In schimb am bibilit un fel de pasca din ceva compozitie de nuca amestecata cu bezea de cacao,tare-s curioasa ce va iesi..

Mancare ioc,maine fac o ciorba de perisoare si am o pulpita de miel pe care cred c-o pregatesc ptr gratar..daca tine vremea tot asa..
mai luam un mic sau un picior de pui..ceva verdeturi,branza avem(niste cas si urda) si trecem si de asta.
Uitam de oo rosii..:)acu le fierb..

Catalina a cantat la spectacol,n-a fost prea buna sonorizarea,au dat negativul cam tare si se cam chinuia sa acopere vocea a doua de la refren de pe negativ..am si discutat cu doamna de muzica cat am apucat ieri la inregistrare..mai discut cu ea joi la ora,trebuie facut ori ceva cu negativul ori invata copilul sa cante mai tare...

Am si cateva poze insa n-am mai apucat sa le pun,am sa vad deseara sau maine.

Ma duc sa pregatesc de papa ca-mi vine zmeul cel flamand acasa..a aruncat deja buzduganul inainte sa-i anunte sosirea..:)

Revin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Danny , cum au iesit preparatele? gata totul? drum bun maine si pupici si la fete!

Adriana , ce urat din partea celor de la sonorizare abia astept pozicile

Katty , cum a fost drumul? va si distractie placuta

Daria , tu ce faci bun acum? Bia e bine slava Domnului si sper sa nu mai avem probleme anul asta cu ea Mihai a scos si el firul de la deget si e bine, are medical pana duminica inclusiv asa ca sta cu noi de Pasti

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eu am pus la fiert pentru drob si pentru salata, dar maine dimineata fac toata mancarea-a se citi toata ziua

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

scuze, sa trimis mesajul de doua ori...merge netul ca naiba

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Bonsoire
Intru rapid caci sunt rupta.
Am facut cojile de la ecler care nu au iesit- cred ca am pus cam mult ulei..vad eu ce le fac sa arate cat decat.Am spart si pregatit nucile pt. cozonac.
A iesit in schimb f. bine prajitura de la Daria( tavalita cu cocos) -doar juma de portie ...eu o sa le fac alungite, betisoare.
Maine am zi grea:cozonaci, drob, pasca, poienita cu ciuperci si tort.Dar voi avea ajutor pe soacra-mea. Cu exceptia tortului toate vor fi realizate la soacra-mea acasa( cu care mai nteleg f.f. bine-doar pe mine ma are nora deh)
Apoi am fost la finutul sa-i dau ce i-am cumparat de Paste -i-am facut baie...e un lungan si un grasomega... a deselat-o pe biata ma-sa... Am luat si un sac cu hainute care vor merge la Izabela sau mai departe...la alt copilas...asta va hotari Gabi.
Cata- abia luni plecam mey- tu ce ai inteles???Si tot luni ne si intoarcem de la C-ta caci marti plecam la mama la C-lung.Deci azi ,sambata si duminca in capitala cu noi!Ma bucur ca e bine sotul tau si ca sunteti toti acas'.Spor la trebusoare maine! Si tu ai o zi full.
Adi- ai fost si tu o harnicuta. Abia astept sa ne arati pasca aceea cu nuca si albusuri si ce ai mai zis.
Emma- scurta de tooot! Paste Fericit si voua la Piatra!

Daria- vai ce fata frumoasa ai! Da vrem si poze cu acei indivizi... da se vad si pe la noi..am si la scoala intr-a VII-a cateva exemplare de-astea...offf... si iar offf.

Fug ca-s epuizata iar maine decolez rapid spre socrela.
Noapte buna!

Mergi la inceput

fac si eu prezenta super rapid, Bia e cu Mihai si cu nasa+nasa mica la impartasit iar eu acasa cu oale si cratiti
va pe toate si spor la bucatarit

Danny , nu stiu de ce dar eu am retinut ca azi te duci la Constanta

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Si eu prezent!
Am ajuns aseara pe la 8 dar am stat la palavre si doar v-am citit!
Acum am pus carnea si legumele ptr. salata boeuf la fiert si am ragaz. Sora mea face pasca, aseara a facut drobul... si vedem ce mei e de facut!

Adi, ai trimis pozele in contul de leoaice? Ma duc sa caut!
Vad ca toate suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile, noi avem azi putine programate...dar salata va lua mult la tocat si maionezat!

Va pup pe toate si va urez spor la treburi!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

SAlutic!
Si eu tot singura acasa,printre oale..mi-a ramas un munte de vase de spalat de ieri,caci n-am mai avut chef aseara,am pus oasele de vita la fiert ptr ciorba de perisoare,si matura si mopul ma asteapta sa le invit la dans...

Ouale-s gata,cozonaci gata,pascuta gata,sotul si copilul au plecat la piata sa aduca zarzavaturi si legume proaspete.

Si,dupa piata vor sa ma lase singura,vor sa evadeze la pescuit... hmmm...

Am dus munca de lamurile sa nu plecam cu totii,dis de dimineata..eu ma tin de program,voi faceti ce vreti ,le-am spus pana la urma..
Sa-i vad eu cum vor sta treji la noapte dupa ce-o sa ii bata vantul in nas pe balta!

Aici doua trei poze cu Catalina pe scena..:)

Poze cu cozonaci si pascuta si oo mai tarziu..

DAca nu mai apuc sa intru..va doresc din suflet sa petreceti Sarbatorile Pascale alaturi de familie si de cei dragi iar Lumina Invierii sa va aduca liniste si pace in suflete si in case!

Mergi la inceput

La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei, a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.
PASTE FERICIT!!!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buna, fetelor

Va urez si eu o sarbatoare cat mai frumoasa: Lumina invierii sa patrunda in casele voastre, deschideti larg sufltele si primiti linistea si bucuria acestei minuni ! Sa invatam de la ea sa iubim fara limite, sa ne bucuram de ce avem si sa fim buni si iertatori in toate

Mergi la inceput