Leoaicele DC *(34)*-Emma este ingeras:(

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Fetele harnicele, mi-era dor de voi.
M-am secat toata de energie saptamana asta cat al meu e inca in tara, s-a dus sa-i aduca pe socrii la noi sa facem Pastele impreuna (vin cu masina si e mai bine sa fie doi soferi pe drum asa lung). Asa ca m-am distrat cu un pitic energic, care a ajuns la 6 ore pe noapte de somn, de ma omoara nu alta, curatenia de Paste, aprovizionarea de Paste si o saptamana de coma la munca. Din pacate cu mielu am dat-o-n bara ca nu mai gasesc decat oaie la astia, ca a trecut Pastele lor si cand vreau miel se uita la mine ca la ozn-uri : "madame, la Paque se pas ... bai ma leshi ... vine acu, unde-i mielu lasa berbecu" ... feerie nu alta
Sunt deja obosita si mai am de terminat curatenia si de frecat cozonacii sambata, ca de restul se ocupa mama in coproductie cu fiu-meu (mama gateste, piticu gusta si da verdictul). Dar vom fi toti in familie, abia asteptam sa vina si bunicii si sa ne simtim bine.
v-am pupat pe toate si spor la munca

Fa Doamne o minune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata, cafea sau nik? (poate postiti

Raluca, Katty, Adi nu da-ti o reteta de cozonac bun? una sa iasa mereu mare pufos si gustos?

Dany ce de pregatiri si drumuri, distractie placuta si ca pupi pe Teo mic. M-ai facut curioasa cu hummusul, eu una n-am facut niciodata, dar mananc de pocnesc

Catace mai face Bia, nu ne mai spui nimica de ea?

Clau nu mai are ochiul vanat, doar o tenta verzuie-galbuie, e ok

nush ce e cu el dar a inceput sa urasca tot, sa strica telefon, geanta, masina casa, si pe ce se mai supara :(

Azi fac drobul de mie + pui

Pupam trupa

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

Suntem in formatie completa,acasa.Ca sa nu-i plateasca ia lasat acasa pana miercuri dupa pasti.
Ani uite reteta de www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18605/Cozonaci-BABANI-nu-gluma/" target="_blank">cozonaci

Daria si sper sa putem sa vb zilele acesteaCata,Katty,Raluca,Anca,Adi,Ema,Ledi,Aurorra,Lilia,Dany...
Astrele spun:

Esti favorizata pe plan financiar.

Primesti un bonus sau o prima de sarbatori pe care alegi sa o cheltui strict pe lucrurile pe care ti le doresti.

Pastreaza niste banuti pentru mai tarziu.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Neataaa
Am ajuns acasa de la biserica --m-am spovedit si impartasit ( ne-am)si acum ma simt mai usoara !
As dormi cateva minutele dar n-am timp !
Merg sa fac cojile de ecler si blatul pentru tavalite cu cocos, sa sparg nuci...tort,tiramisu. sa-sa-sa.Maine : cozonaci-tot reteta de cozonaci babani sper sa iasa, drob, poienita cu ciuperci.
Raluca - ce frumooos...familia fericita si reunita.
Gabi--multumim de horoscop... ceea ce am vrut si eu pt. mine n-am avut noroc...mi-a papat masina ultimii banuti. Asa ma amuza cateofata horoscopul astora...
Offff...imi pare rau pt.sotul tau...sa inteleg ca nici la el la serv. nu merge treaba bine?Unde oare merge?
Anie-e bun..acum fug sa-mi pun 2 felii.Abia astept sa ajung la Teo sa-l dragalesc si sa-l pup nitel.
Katty- drum bun si multa lumina !
Cata- esti cufundata in trebi muulte???
Gata...fug la trebile mele..pe diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa
Moama, ce harnicute sunteti
Dany, esti o furnicuta azi Mult spor la treburi !
Ralu, ce fain, veti fi impreuna cu totii. Auzi, fiu`tu e duracell uc incarcare solara ??? 6 ore / noapte ??? Ioi.
Dodo, cum esti azi ???
Adriana, Lilia ... unde sunteti ?
Annie, accept cafeaua, multam

Aseara am fost in parc Daca nu ne-ati vazut demult, avem iar poze.
Ce sa va zic ... am stat pe marginea terenului de baschet unde erau nejte tineri ... vai de capu` meu, eu, mamaica de fetita, ma imaginam peste x ani ca vine fi`mea cu unu` ca ala la usa ... si io, toleranta si intelegatoare o sa-i zic lu` ala: o tunsoare, un dush ? Vaaaai vai vai

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!

Sunt la munca si cu Andrei care sta azi la tati in birou!

Aseara am facut cozonacii (Babani, cei de pe culinar, ca si Dany si Gabi) si ouale, cozonacii au iesit bine...sper si la gust, am pus zahar mai mult ca in reteta ca data trecuta mi s-au parut nu prea dulci!
Ouale, cam palide, desi am pus multa culoare...nu's de ce...asa ca nu le-am mai pictat, se vedea si marca cu data de pe ele...bleah!

In rest, am facut bagajele, am pregatit tot, ajungem acasa, papam si plecam! Poate ne-or da drumul mai repede! Ne-au dat liber la alegere azi sau marti si am ales ziua de marti!

Dariuta, am vazut pozele cu pitaica ta cea dragalasa, mama are niste ochi de te baga in boale! Ai omis sa ne pui poze si tinerii din parc ce necesitau oarece operatii de curatenie!
Nu te mai plange ca e energica Giulia, pai cum ai vrea sa fie??? Lasa sa te alerge!

Catutza, ce harnicuta esti! Bravo, te-ai organizat perfect! Multam de urari, cred ca va fi un trafic infernal pe DN1, noroc ca dupa Ploiesti o carmim la stanga si scapam!

Dany, si tu intri in categoria ff. harnicuta, sa-ti(va) fie de bine spovedania si impartasania, spor la treburi! Si pupici lui Teo cel voinic! Ce de-a planuri aveti pentru zilele urmatoare!
Dany, sa stii ca si eu mananc controlat de ceva timp si nu mai mananc seara, doar cand vin de la munca pe la 5,30-6...dupa care nimic...si se vede! Sa vedem acum de pasti...dar nu cred ca voi face excese, mai ales dupa atata post!

Annie, suna bine tarta cu lamaie, dar pentru mine e deja prea mult! O retin pentru alta ocazie, sa ne zici daca o faci cum iese!
Ma bucur ca e Clau mai bine cu ochiul!

Ledi, ati terminat apartamentul? Va mutati sau inca nu stiti! Va invidiez ca va intalniti (pe tine si pe Dany), sper sa aveti o intalneala placuta! Poate se prinde si de ea...ceva!

Raluca, ce frumos ca veti petrece Pastele impreuna! M-a distrat povestirea ta cu mielul...nu poate sa aduca sotul din Romanika? Desi i-au scumpit ingrozitor in ultimele zile...am vazut la stiri, noroc ca nu mancam!

Gabi, mie mi s-a potrivit horoscopul azi, mai ales partea cu banii!

Pupici tuturor, si celor prezente si celor absente!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Paste fericit va uram si toate cele bune! Pupici!

--------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

va , am fost la dr dimineata si apoi o ora prin parc, apoi la piata si asa a trecut jumate de zi
Bia e bine, mai punem picaturi 2 zile dar dupa Pasti trebuie sa mergem la un ORL-ist sa o vada sa zice ceva de polipi (daca are sau nu, daca trebuie scosi sau nu).

spor la treaba tuturor! revin mai pe seara acum ma duc sa schimb lenjeriile si prosoapele si mai vad...

KATTY , drum bun si sa intri sa mai ne spui de voi cate ceva

Daria , sa stii ca peste cativa ani iti vor fura baietii fata, e o dulce

Raluca , deci petreceti in familie, foarte frumos! drum bun la ai tai, sa ajunga cu bine!

Annie , sa ne spui cum a iesit prajitura cu bezea

Adriana , tu ce faci bun, abia astept sa ne spui cum a fost la Catalina la spectacole?

Gabi , ce ticalosi la sotul tau la munca

fug la trebi....

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Hello! din nou !

Daria m-ai facut sa rad cu Duracell cu incarcare solara< si Dushul si tunsul pt pretendent
Clau al meu daca o sami vina in ipostaza aia acasa, il tund eu cu mana mea!

Katty, Cata nu fac Tarta cu lamaie, dar o am in vizor

As vrea sa-mi de adevereasca si mie horoscopul, in special partea cu banii

Dodo notez reteta pt data viitoare, daca tot il laudati ca e yummy

I pup iu! astept sa merg sa iau mirar ca ce am eu parca nu miroase a marar, si faina pt foaie...pe care normala de mine nu stie cum se face sigur, dar dibuies eu

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Annie, spor la cumparaturi si la bucatareli
Catutza, ma bucur ca Bia e bine, sper sa aveti numai vesti bune la doc
Katty, drum bun la voi
Dany, Ledi, Dodo, intalneala faina sa aveti, va pupam pe tuoate

Paste luminos tuturor !

-------

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici - poveste fara sfarsit"
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput