***Prietenie la plesneala-Emma ingeras iubit!***
Raspunsuri - Pagina 12
kay spune:
dodo, ce marime poarta DONU
la hainute? la bluzite? intreb asa, pt cultura mes generala
da sa zici repede
!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay dodo, ce marime poarta DONU la hainute? la bluzite? intreb asa, pt cultura mea generala ! |
Donu' poarta(functie de producator) 110-112cm=30=6 ani.Acestea sunt variantele care apar pe hainutzele lui

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
kay spune:
sar`naaaaa 
************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
andruskandu spune:
Ce faceti, fetelor?
Eu sunt inca bulversata, nu-mi revin... ma uit la Emma, si plang...
Stiu ca nu mai sufera, e fericita, dar durerea Aidei ma termina.
E crunt ca o mama sa-si piarda copilul mult iubit, cumplit!
De-aia nici n-am prea mai scris. V-am citit, si-atat.
Noe, Kay, inca o data multe
ca ati fost alaturi de Aida, Laci si buni, i-ati imbratisat si pentru noi.
Kay, ma bucur de vestea buna cu materialele, acum va puteti juca de-a vorbitul. In fond totul este pentru ea un joc, si asa invata mult mai usor.
Mihaela, ce bine ca e spre insanatosire Sasha. Ce face Mihaita?
Dodo, ce face Donu-Bodo? Cum s-a acomodat in postura de fratior? Izabelle spera ca papa laptic de la mami, mmmm, ce bun e!
Noi am fost saptamana trecuta raciti amandoi, cu tuse. Atat. De fapt tusea de mult, dar sambata trecuta a inceput sa tuseasca mai rau, iar luni m-au rugat sa-l tin acasa. Asa ca toata saptamana trecuta n-a servit cresa. L-am dus la doctor, era curat in gat, fara probleme pulmonare. Nu-si explica nici doctorita tusea.
Oricum il bagasem pe antibiotic de marti, plus siropuri de tuse, ne-a mai dat si doctorita un tratament. Acum e spre vindecare, tuseste cu mucozitati, pacat ca nu stie si sa le elimine. A terminat si antibioticul, iar de ieri l-am trimis la cresa.
N-am chef de nimic, si am atatea de facut
m-am mai miscat un pic prin casa ieri cu curatenia, dar nu cine stie ce...
Maine si vineri lucrez cate 24 ore, bine ca sunt de paste acasa.
Va
pe toate!
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
kay spune:
andru, 24 h? vai de capu tau... 
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
Delphinas spune:
andru
bolnaviorii
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
violeta69 spune:
Oana,spor la treaba...
cred ca e mai bine asa....cand spui tu cum se supara doamnele ca arunca jucariile pe jos,imi aminteste de psiholoaga la care l-am dus pe Mihnea acum vreo 3 ani 
copilul se invartea in scaun ca doar nu era sa stea smirna ca de asta e copil si tot invartindu-se el asa a dat cu spatele scaunului in frumusetea ei de pereti si a zgariat putin peretele 
moama ce suparare,mai sa-l cert pe bietul copil da' asa-mi venea sa-i zic vreo doua lui tanti asta...pai ea era psiholog de copii din astia de stau nemiscati?!
sau o sta vreunul asa nemiscat cat dureaza sedintele 
Andreea 
eu nu mai vreau sa ma mai gandesc la ce sufeinta e pe bietii parintii aceeia
.......
nu e inca un an de cand a murit colegul lui Mihnea si ce tragedie a fost si cat am mai plans ....Doamne,e ingrozitor!
si eu nu stiu cum poate mama lui sa indure atat suferinta.... imi e atat de mila cum ma intreaba de Mihnea si cum asculta povestile despre scoala si despre ce face fiul meu...si imi tot zice"asa ar fi facut si el..."
....iti vine sa mori 

offffff

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
andruskandu spune:
Oana, Vera, Violeta 
Pai cum sa nu ne doara pierderea unui copil de catre orice mama? Suntem mame si din acest motiv traim pierderea dpdv al unei mame. Si fiecare din noi se gandeste: daca si al meu copil va pati ceva, va muri? Ce voi face?
Adica te trece un fior cand auzi la tv de moartea unui copil, vezi suferinta mamei, dar atunci cand i se intampla unui cunoscut? Emma e cumva in fiecare dintre noi. Toti am cunoscut-o, am respirat cu ea, toti am sperat la o minune...
Cum sa nu te doara? Cum???
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
sorana spune:
Despre Emma si Aida mi-e greu sa vorbesc. Mi-e greu sa ma gandesc la ele ...
Emma era de varsta Monicai, mai mare cu cateva luni. Ma uit la Monica, la ce "probleme" avem noi si, in ultimele luni, ma surprind gandind "si Aida trebuia sa aiba problemele astea, nu altele", "Emma trebuia sa inceapa sa scrie cu mana nesigura" ... E de neimaginat pentru mine prin ce au trecut amandoua in ultimele luni. Si aida, atat de constienta de ceea ce se intampla ....
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andruskandu Dodo, ce face Donu-Bodo? Cum s-a acomodat in postura de fratior? Isabella sper ca papa laptic de la mami, mmmm, ce bun e! |
Donu' reactioneaza din ce in ce mai bine si progreseaza vazand cu ochii.Bebe mit-Bela este impulsul necesat pentru ai rari ticul(bata mainile
),e f responsabil,indearca sa ajute.Marea problema acum e ca nu i-o dau sa o "care" elIsabella-Elena papa mixt:lapte de la tzatze si cum nu se satura inca 60ml de lapte praf milupa.Mananca cu o pofta ce rar mi-a fost dat sa vad
.L-a inceput se inecat si la san.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!