Clubul moldovencelor de peste Prut(61)
Raspunsuri - Pagina 5
alincic spune:
Salut la toti!!
Diana,asteptam cumintele sa ne dai de veste cind vine Tinuta,nastere usoara
Lucia,am vazut ca ai in poze torta "Lapte de pasare" dupa ce receta o faci?? eu cu Mariana facem dupa o receta foarte reusita,doar ca glazura de cioco o facem pe cea de la "brownies" a lui Nati.Ese foarte delicioasa si toata lumea ne roaga sa aducem" pticika" cind avem mese.
Alina(Davina) hai ca a trecut ziua de examen,nu ne zici si noua ce si cum?? apropo,de "lapte de pasare" sorry ca nu am mentionat atunci chestia cu glazura, caci imi aduc aminte ca ai zis ca ti-a esit tare glazura. Nu stiam ca nu e reusita receta,noi atunci doar asa,am folosit receta Nataliei,caci aia ni se parea usoara,dar e si delicioasa.
Davina spune:
Buna frumoaselor!
Alincic cum a fost la potluck ?Si mie imi plac ,dar de obicei unde mergem lumea aduce mincare,dulciuri din comert .Pticika mi-a placut si mie,cred ca mi-a iesit glazura tare ca n-am pus frisca,mi-e lene sa ma duc la magazin numai pentru asta .Copii is in vacanta ?
Alinka super ce timp frumos ati apucat la iarba verde ,ai 2 copii minunati,Olivia e o cocheta.Asteptam impresii de la Paris ..
Marianca ce ati hotarit cu vacanta ?mergeti la bunei sau aici pe undeva ?Ce-ti mai fac copilasii ?
Diana cind ai dpn ?Hai ca mai ai un pic si vine Tina .Tu inca mai lucrezi ?
Lucia foarte reusite poze,surioarele sint adorabile,imi place si poza unde esti cu wrap ,parca e pentru reclama
Tania ati avut probleme la vama ?cum a fost la MD ?
Alincic am trecut testul,a ramas ceremonia de depunere a juramintului.Si astept sa ma anunte cind e .
doroti_5 spune:
Buna fetele.
Mersi de incurajari, eu am DPN in iunie pe 13, dar mi se pare ca mai e un an pina atunci.
De lucrat nu lucrez, stau acasa, dar permanent gasesc ceva de cautat prin oras.
Acum in mai avem o cumatrie si mi-am cautat ceva de imbracat, am cautat doua zile, am luat un sarafan, ca sa pot sal imbrac si dupa, dar ce m-a socat e ca unde nu mergeam erau toate marimi mici, 42.44.46 cel mai mare, pai bine, bine, ce ei nu stiu ca femeile gravide sunt si mari, cu chin cu vai am gasit un model de rochita care imi vinea, dar imi scotea in evidenta poponeata foarte tare, si doua sarafanne, unul la fel carochia insa unul chiar sta binisor, cu toate ca nu e cine stie ce frumos.
Cineva m-a intrebat cit am luat in greutate, daca compar cu prima sarcina nu am luat zic eu mult, doar 14kg, insa deja e mult, la prima am luat 26kg, care nu prea s-au dat toate jos. Acum am cit aveam la nastere in prima sarcina, sper sa nu mai iau mult.
Va .
doroti_5 cu Tina si mamica de Nuta (12.05.2006)
alincic spune:
Salut frummoasele!!!!!
Vin repejor,caci se pare ca se duce subiectul la ultima pagina daca nu mai scriem
se vede ca au venit caldurile,toata lumea la iarba verde si nu mai avem timp de pc
Davina,felicitari draga , copiii vor fi in vacanta de pe 15 mai.Sa stii ca eu pun si lapte in glazura,doar incerc sa pun un pic mai putin.
Alinka, esti prinsa de clienti rau de tot??? hai ca asta e bine,doar nu uita sa ne arati pozelev
Doroti,,mai ai plus minus o luna,ce repede mai trece timpul..... parca mai eri ne-ai dat vestea si uite ca e deja aproape. Tine-te draga,bine ca inca nu au inceput caldurile,eu l-am nascut pe Sami pe 10 iunie,asa ca vom fi in aceeasi luna.
Am plecat,caci ma asteapta o gramada mare de haine pentru calcat. De 2 zile tot fac curatenie prin hainele de vara si cele de iarna. La noi in sfirsit a venit vara,asa ca gata cu scurtele si pantalonii,trecem la fuste (scurte)
alinkav spune:
Neata fetele!
Uite ca nu am timp deloc...dar acum cateva zile am pus niste poze, si tot nu am reusit sa dau linkul..
uite-l..
http://entertainment.webshots.com/photo/2750843320061996643jSOaKo
Noi joi seara sau vineri dimineata vom pleca acasa la Sasa.
Pupici!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Lucia_B spune:
salut
mei fetelor, da unde ati disparut cu toate?
si noi iesim pe afara dar mai trecem cu ochiul si pe aici.
ei bine, nu va trag de mineca, dar daci ceva semne ca sunteti cu noi.
sanatate si numai bine
Davina spune:
Buna fetelor!
Diana ti-a ramas o nimica toata .Imi pare rau ca asa de greu se gasesc haine de gravidute la MD...eu aici gaseam dar mi se pareau toate asa de urite,ca-mi venea sa pling .
Alinka ce locuri frumoase ati vizitat ,super .Ce zicea Alex i-a placut in Disney ?poate ne scrii mai multe amanunte..hotelul era aproape de locurile pe care le-ati vizitat ?ati inchiriat masina ?ce dulce si clar vorbeste Olivia
Lucia cind o botezati pe Eva? la dulceturi.
Alincic super, cred ca Sami cu Lori abia asteapta vacanta,asa-i ?Multumesc de tip,si felicitari.
Si eu tot cu sortatul hainelor m-am ocupat ,plus zmuls buruienile ,la asta am avut ajutor.Am pus si patrunjel,marar,busuioc in vazoane si acum trebuie sa le schimb locul.Din flori nu mi-a iesit nimic,dar nimic abosut,nici macar un fir de ceva ....
aa si mai stam pe acasa,ca tot ne bat la cap cu swine flu ..
Davina spune:
Alinka am uitat sa scriu ca am ramas surprinsa sa vad cit de mic e portretul Mona Lisa,nu stiu de ce credeam ca e mai mare ...
Drum bun si sa aveti timp frumos.