Clubul moldovencelor de peste Prut(61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut Moldovencelor frumoase
Va doresc si eu un Paste Fericit.
Alinka,drum bun voua,sa aveti vreme frumoasa
Oxi,si voua drum bun,si sa reusiti sa le faceti pe toate.
Diana,pai mai ai o nimica toata si vine printesa sa se joace cu Nuta ,sanatate voua si putere tie
Crinia,curajoasa mai esti,sa ai o calatorie usoara cu copilasii.Sa ne zici cind plecati.
Cornelia, ce mai face printesa ta?? nu intreaba de o surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Alincic plec pe 5 iunie si ma intorc pe 30 iulie. Deci voi sta aproape 2 luni.

Mergi la inceput

Wow,Carina,iti doresc sa aveti un timp frumos cu familia,imi inchipui cum buneiii isi asteapta nepoteii.Cristina va mai creste pina atunci un pic si vei fi OK,desi stiu ca ce cam stresant cu copiii.

Lucia,am vazut pozele cu printesele tale,moama da ce dulci sunt.iti vine sa le asa pe poze. Cind o vad pe Eva,imi aduc aminte cum era Lori micuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Un Paste fericiti la toate !!!

Sa va aiba Dumnezeu in paza

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buna, fetelor

Va urez si eu o sarbatoare cat mai frumoasa: Lumina invierii sa patrunda in casele voastre, deschideti larg sufltele si primiti linistea si bucuria acestei minuni ! Sa invatam de la ea sa iubim fara limite, sa ne bucuram de ce avem si sa fim buni si iertatori in toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

HRISTOS A INVIAT!

Ce faceti?
Uite ca noi am revenit...sunt super obosita, si la servici...Dorm pe mine!Am aterizat la 12 noaptea, pana una alta, m-am culcat la 2.30...
Vacanta noastra o fost foarte frumoasa, inca nu mi-am revenit, de zici ca inca suntem la Paris...
Va voi povesti maine detaliat, promit sa pun si poze..azi nu mai sunt buna de nimic...cum inchid un pic ochii, deja mi se invarte totul in jur.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Salut frumoaselor
Stiu ca majoritatea tre sa fiti inca in "vacanta" sarbatorilor.
Alinka, stiu ca te cheama datoria,dar ar trebui sa fii acasa in pat,dupa zborul cu copii mici . Imi inchipui ca ai multe de povestit, abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare si Hristos a inviat!

In trecere pe la voi daca nu va suparati,dar vreau s-o rog pe Lucia sa-mi dea si mie (cand vrea si cand are timp) reteta de la mumia lui Napoleon.
Am lasat mesaj la poza de la "bucate" insa nu cred ca a intrat pe acolo sa-l vada..si m-am gandit ca nu se supara daca-s mai insistenta..
Multam frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Hristos a inviat.
Iaca si Pastele o trecut, si m-am apucat sa fac bagajul de maternitate.
Carina cred ca o sa o numim pe scur Tina pe asta mica, asa stie Nuta ca o cheama, si Taticu nu are nimic contra, pe lung va zic pe urma.
Alina sa stii ca mi se pare inca un veac inaite pina oi naste.
Sper ca sunteti toti bine.
Va .

doroti_5 cu Tina si mamica de Nuta (12.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna fetelor

iak ne-am intors de la parinti. totul a fost bine/frumos, doar ca am obosit cu Eva in drum. nu e asa de linistita cum era Laura la asa virsta.

Ady - am vazut mesajul tau, si chiar ti-am raspuns, tot pe webshots.
daca am gresit ceva - da de stire.

Mergi la inceput