Lorellay, votat!
Ce de lume pleaca la tara
Suuper, luati-va laptopuri cu voi, ca ne va fi dor de voi
Azi am avut zi de vaccinuri
Infarixul Penta Ecaterinei si Varilixul Rebecai. Ma asteptam sa urle Cati, insa n-a scos nici un sunet
A fost super vesela si cuminte tot timpul cat a controlat-o!! In schimb Rebecea......s-a ascuns in camara ca sa n-o gasesc, apoi sub masa![]()
Nu m-am asteptat la asa ceva, pentru ca ea niciodata n-a plans la nici un vaccin, nici cand i-a luat sange pentru analize, nu plange atunci cand cade si se loveste etc.....m-a luat prin surprindere, a urlaaaaat cat a tinut-o gura
, a trebuit s-o tin cu forta, ca altfel pleca doctorul de la noi cu vaccinul in buzunar. Si doctorul ne este prieten de familie, deci ne cunoastem de ani de zile, Rebeca e super prietena cu el....nu stiu ce-a apucat-o
Acuma piciul doarme si Rebeca e la bunici, ca e vacanta
Am pus 3 poze noi cu fetele, Rebeca cu parul scurt![]()
PaiOtiliav pai... sa nu tinem si noi... doar cand ne este fomitza.. asa imi dau seama cand ii este.. ca ea nu plange ....
Te pupam dulce.. Pupici
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Ginye, am sters acum din mesaje, sper ca merge! Monicus, hi hi, si voi sugeti la degetel Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |