*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (42)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Otilia,tare de tot bancul...
Felicitari pt kg lipsa!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Na' ca ma trezii din somn binedispusa de la vis: eram din nou SLABA! Aveam o pereche de pantaloni scurti negrii (ceea ce nu am mai purtat de vreo 4-5 ani) si imi tot admiram bulanele subtiate peste noapte . Frumos vis, back la trista realitate, maine ma cantaresc sa vedem

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/album/570749187xRZWvi?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Neatza...
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/
multumesc!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata mamicutelor!
Babyzapi pup dulce!
Eu sunt chiaunel astazi! Imi e un somn de nu vad bine si m-a lovit si o durere de cap...probabil si vremea, nu numai oboseala...dar sunt sensibila la schimbarile astea atmosferice.
Pe Luca incep sa-l deranjeze rau gingiile. Ieri a avut cateva reprize de urlat in cursul zilei. Exact la fel a facut azi-noapte de vreo 7-8 ori. Pana acum, daca avea ceva, plangea..mai tare sau mai incet. Acum ma omoara faptul ca URLAA, urlaaa pana nu mai poate si ma seaca urletul..ma simt neputincioasa.
Ginye iubita, numai la tine m-am gandit azi noapte, cata forta ai si ce greu trebuie sa-ti fi fost dupa operatie!
Maine dupa-amiaza plecam la socrii si ne mai intoarcem luni. Sper sa mai pot intra ca luam laptopul cu noi. Fara voi, atatea zile, n-as rezista! Astazi incep bagajele...ma tot uit ce listoi am facut si nu stiu cum sa reduc din el... Numai patul care se pliaza al lui Luca, caruciorul, plus bicicleta lui David si rolele...si au umplut portbagajul.
Lorellay votat!

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Voi dati Vigantol pana se termina sticluta, sa doar 20 de zile dintr-o sticluta? Mi-a spus cineva ca dupa 20 de zile nu mai e bun....

Arla, se pare ca Nicole este copilul ideal! Asta daca ideal ar insemna la fel pt toti, ca pentru mine . Asa iute e? E mai mica decat Andreea si face o gramade de lucruri! Bravo ei!

Oti, multumim pt banc!

Amalia, lui Luca sa suporte durerea. Am citit undeva ca daca ar avea un adult durerile pe care le au ei la cresterea dintilor, nu le-ar putea suporta. Esti tare ca va incap atatea in masina , noi doar carutul reusim sa il luam. Vacanta placuta!

Eu ma simt rau de tot cu spatele, merg inconvoiata si durerea am invatat sa o ignor. Ma duc la dr. azi, dar nu cred ca are ce sa-mi dea, atat timp cat alaptez

O zi buna tuturor!

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, nu stiu ce sa ma mai fac cu Sara, cand vine timpul sa doarma, o pun in patut si nu ma mai inteleg cu ea...plange de zici ca sta pe ace.Adoarme greu, doar daca o mangai pe caput, dar chiar si asa adoarme greu.Aseara s-a culcat la 19, s-a trezit la 21 a papat 210 ml cereale si a mai adormit la 23.Nu i-am facut baita de 2 zile ca a cam stranutat...sa fie si asta?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia
Eu sunt chiaunel astazi! Imi e un somn de nu vad bine si m-a lovit si o durere de cap...probabil si vremea, nu numai oboseala...dar sunt sensibila la schimbarile astea atmosferice.
Pe Luca incep sa-l deranjeze rau gingiile. Ieri a avut cateva reprize de urlat in cursul zilei. Exact la fel a facut azi-noapte de vreo 7-8 ori. Pana acum, daca avea ceva, plangea..mai tare sau mai incet. Acum ma omoara faptul ca URLAA, urlaaa pana nu mai poate si ma seaca urletul..ma simt neputincioasa.
Ginye iubita, numai la tine m-am gandit azi noapte, cata forta ai si ce greu trebuie sa-ti fi fost dupa operatie!

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Luca sa nu-l mai doara!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

De doua nopti doarme si baiatul meu! In sfarsit!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
aparem si noi dupa cateva zile..am sarbatorit Pastile zilele astea, apropo, mersi de urari.a venit si iepurasul pentru prima oara la Thomas

Cherie si Mirtha La multi ani cu intarziere , tot binele din lume !!

Am pus poze noi cu suptul picioruselor si cu prima rostogolire, de fapt a doua, dupa 5minute dupa prima sa vedeti ce ocupatie are piticul, unde vrea el sa mearga...pfuuu, de acum, cu ochii ca pe butelie...a si poze cu ouale rosii, atractia no 1 a lui Thomas din zilele astea

nu mai stiu ce voiam sa scriu...poate-mi amintesc
Lorellay , votat si ieri si azi!vad ca s-au inmultit bine punctele bv!!!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Laura, ai tuns fata. Hai, arata-ne si noua o poza. Sa-i fie de bine Rebecai.

Mada, imi pare rau ca mai aveti probleme cu burtica. Cred ca stam destul de aproape, dupa poze.

Leeloo, iti doresc sa ti se implineasca visul. Si eu imi doresc.

Si Tudor se intoarce de vreo saptamana. E foarte voinic. si tot ce vede vrea sa guste. Deschide o guritaaa...

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput