Mai tineti minte fam. Florescu ?
Raspunsuri - Pagina 2
psichoMom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus asa....iar apar subiecte unde lumea cu tensiune mica trebuie sa se infurie bine... rusine rusine rusine profitorilor...la puscarie cu ei... sa vina fetele experte in guantanamo! sa le nominalizez? |
Guestus, nu stiu ce s-a intamplat cu Florestii si ce au decis fetele implicate atunci sa faca, dar din cate imi amintesc, in cazul acelui Bosioc din Iasi, fetele de acolo au mers la Politie... Din pacate e cam mult de atunci si nu mai stiu exact cum s-a terminat.
Nu cred ca vrei sa stii ce sentiment traiesti in momentul in care descoperi ca cineva si-a batut joc de bunele tale intentii... Ca banii si bunurile pe care le-ai strans, in loc sa mearga la un caz real, s-au dus pe apa sambetii, catre niste escroci.
Nu zice nimeni sa-i trimitem la Guantanamo, dar nici sa-i lasam sa-si bata joc de altii, de pe-aici, care nu-i cunosc...
paula2003 spune:
Si eu am facut campanii si am ajutat. Am fost dezamagita fata de ce stiam eu despre aceei oameni.
Nu-i judec, dar nu mai pot face ce am facut indiferent de caz!!!
Ramonika spune:
citat din mesajul lui psichoMom Baietelul nici nu cred ca exista... |
ba exista, l-am vazut eu cu ochii mei, sunt si poze cu el.
tin minte ca la vremea respectiva eu nici n-aveam calculator acasa, numai la servici, iar el avea acasa si calculator si internet.
plus ca o data s-a plans ca nu stiu cine i-a dat o bancnota de 20 de euro rupta si nu i-a primit-o la schimb valutar...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
Claudi@ spune:
Citat: citat din mesajul lui monabella tot pe vremea aia mai era unul care poza in copil si semna silviu si mamica... Aia m-au fraierit pe mine... De fapt mama-sa era escroaca, bietul baietel n-avea nicio vina. |
Cu ei mi-am luat si eu teapa si de atunci cand dónez ceva o fac cu strangere de inima. Pacat ca exista asa oameni, din cauza unora ca ei oamenii isi pierd increderea si nu mai doneaza deloc.