Mamici in Germania (16) Emma a devenit un ingeras
Raspunsuri - Pagina 21
trischa spune:
5 saptamani???????????????????????????

Ahaaaaaaa,acum m-am prins de ce,tu mergi cand se fac fructele pt palinca.eu te astept cu damingeana![]()
claudia74 spune:
NO GATA HO FETELOR SUBIECT INCHIS
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui trischa 5 saptamani??????????????????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahaaaaaaa,acum m-am prins de ce,tu mergi cand se fac fructele pt palinca.eu te astept cu damingeana |
Pot sa-ti aduc niste palinca si la intalnire
Miki
claudia74 spune:
haideti aici cu un titlu pe masura ha,ha
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
MAI HALT SUBIECT INCHIS PTR TOATE
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
celesta spune:
| citat din mesajul lui m0oniik Celeste - eu m-am ingrasat 12 kg ![]() si mai sunt 3 luni , o sa arat ca o batoza , dar dupa ce nasc putem sa ne antrenam impreuna ![]() . Monik 27+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik |
Da Monik, dar tu ai scuza ca esti insarcinata
la mine nu e nici una... de cand am venit in Germania am pus pe mine usor-usor 10 kg... am ajuns de la 49 la 59 si asta la 1,60 m 
De antrenat ne putem antrena impreuna atunci, dar nu te astept cu mainile in buzunare, fac intre timp
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
celesta spune:
| citat din mesajul lui AdinaF Buna fetelor! Hop si io la spartul targului, sunt ocupata cu pregatirile de Romania, maine seara plecam, habar nu am ce haine sa luam cu noi, pruncii au clar garderoba cea mai bogata. Eu am fost azi sa-mi cumpar 2 pantaloni , cumva m-am inghesuit io in marimea 38, tzelul meu e sa arat bine in 38, celeste ma bag si io la antrenamente, poate asa impreuna ne incurajam virtual. Deja suntem 3 Adina pe-aici si vreo 7 Claudia, 11 Mihaela Distractzie faina sambata, servitzi o bere si pt mine, ne vedem peste o lunaaaa!!! Sa nu indraznitzi sa ne uitatzi .Paste Fericit va doresc! Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006) |
Hai la antrenamente virtuale, Adina, deja suntem 3 in echipa (e si Monik dabei)
Curios cumt de suntem atatea Adina pt ca eu nu am prea intalnit numele asta, dar uite ca m-am inselat

celesta spune:
| citat din mesajul lui claudia74 'Vacante de barbati' ![]() ![]() si eu vreau in ro ![]() ,noi abia in august mergem ![]() .Deci Ioana mamica de pisi,pai atunci e si Miki mamica la Balu si sunteti si voi in randul mamicilor,ar mai fi Celesta si Liliana asa ca fetelor luati-va si voi o matza sau un caine Miha uffff nasol herpesul dar sunt multe remedii sa treaca.Eu mai am ceva curatenie de facut (etajul de sus) unde o voi caza pe ardeleanca cu Balu,de calcat am en gross,dar le ignor azi, merg sa-mi cumpar niste plante de flori daca gasesc ca deja se pot pune pe terasa,la noi sunt zilnic 20 de grade.INGERASUL EMMA AIDA www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Claudia nu-ti fa griji cu mamele ca eu sunt deja mama, de pesti si de hamster (alte animale nu pot ca am verbot de la vermieter), sau cum imi spun mie prietenii, ca sunt mama tuturor ranitilor

unde o voi caza pe ardeleanca cu Balu,de calcat am en gross,dar le ignor azi, merg sa-mi cumpar niste plante de flori daca gasesc ca deja se pot pune pe terasa,la noi sunt zilnic 20 de grade.