Mamici in Germania (16) Emma a devenit un ingeras

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_specht

Morgen

acum am ajuns de la gradi.

ADINA -drum bun si distractie placuta.
Osna ti-a fost sete azinoapte de-aia ai facut herpes.
Miri gute besserung.
Miki wo bist du ?

volkswagen izbit in zid.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Le iau pe rand : la gradi nu e vacanta?
Miki plimba Balu pe afara.
ce e cu VW ala?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mariana te-am dat disparuta,deci mototol - baietzel sa inteleg, auzi si cu Eliza pune olitza in functiune daca tot numai vrea Pampi mototolul.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Merg sa plimb catzelul si revin

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Adina, drum bun acasa! Ce te invidiez. Eu mai am de asteptat 3 luni pana sa merg acasa.
Claudia, eu as propune ceva de genul Harnicute din Germania, ca suntem toate niste harnicute, nu-i asa? Sau sa ne spunem "Vitamine de Germania"?
Mariana, felicitari pentru baietel si succes cu olita. Noi inca nu am reusit, am incercat zilele trecute cu olita si mi-a spus clar fii-mea "Nu veau la olita, mami". Acum i-am comandat un reductor cu Winnie, poate o conving.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.youtube.com/watch?v=Yb0UMXLF3mQ" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

clau nu e vacantza numai la scoala .

pai cu volkswagenul ala l-am stresat eu pe omu meu la inceput cand nu stiam germana ,si il puneam sa traduca .izbit adica lovit.
citit repede hört un pic deusch.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Alexandra super ideea:

VITAMINE DE GERMANIA

Mergi la inceput

Miri, multa sanatate.
Ioana, spor la treburi. ai gasit chef?
Adina, sedere placuta acasa. sa incalzesti terenul pt. mine Drum bun
Clau, lasa pregatirile, eu pot sa dorm si pe sezlong Ai cumparat unul pt. mine?
Miha, unde sa fiu? pe la lucru, pe acasa, pe afara Mai dorm din cand in cand
Mira, sa va fie de bine concediul. Nu am vazut pozele.O sa ma uit luni la ele.

Ma doare capul ingrozitor. Nu ma ajuta nimic, nici macar aspirina saracului doar la ars calorii . Fug sa mai iau o cafea.

Revin

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare la toata lumea,nu am timp acum dar mai tarziu recuperez.
Deci,saptamana asta gradi nu are bucatar,asa ca facem cu randul si ducem potol la copii.azi e randul meu si tre sa ma misc rapid.fac pilaf cu legume la cuptor si o praji de la Osna din blog.
Merci de retete Osna!!!!
Vin mai tarziu,va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna dimineata(aproape de prinz!tuturor...Duduitelor!
Mai avem o zi si mergem la gradi , si asa ca astazi ne facem de cap amindoi -eu si Matei .
Nu mai fac nimic in casa , am facut pina ieri , o sa mai pun aspiratorul maine si ...adios in rios...
Mie sa imi spuneti unde sa ajung exact sambata , ca eu cu orientarea ....
Adina drum bun si sa aveti o vacanta asa cum va doriti!
Eu si Matei , probabilne vom duce in august , acasa , in Romania!-ooofffff, ce mult mai este pina atunci!
Osna , stiu ca mie mi-a trecut cu un unguent (asta in Romania)numit Zovirax , dar nu mai stiu ce natie de medicament era.Dar banuiesc ca la farmacie va sti ca sa iti dea . Sanatate tuturor , ca este nevoie .
Mooniik , ce mai faci , cum iti este?
Clau , gata mancarea , curatenia , , plimbat copil?Hai ca poti si mai multStop nu da cu pietre!
Va urez tuturor o zi frumoasa , si sa va treaca toate durerile!

Mergi la inceput

Vitamine de/din Germania

Poate punem de o intalnire si in Ro Eu plec in august si stau 5 saptamani

Miki

Mergi la inceput